Kv ye Gitmeli miyim???

Size “evlat acısı çekersin inşallah” diyen bi hücreler topluluğunu görmeye tahammül edebilecek misiniz? Kesinlikle gitmezdim. Kv eşinizin yanında iyi tekken sizede pamuk olacağından emin misiniz? Emin olsam bile gitmezdim. Yenilir yutulur şeyler değil yaşananlar.

Ben olsam gitmezdim. Hadi eşiniz yanınızda olsa neyse de tek başınıza gitmeyin. Eşinize de tek gitmek istemediğinizi, bir daha ki sefer o yanınızda olduğunda sırf onun hatırı için gidebileceğinizi söyleyebilirsiniz.

bence kv nin yanına eşi olmadan gitme

ha eşin de o 2-3 günde gelebilecekse gidebilirsin ama eşinin olmadığı ortamda o pamuk kayınvalidem gül gibi diken çıkarabilir

Ben olsam gitmezdim. Hadi eşiniz yanınızda olsa neyse de tek başınıza gitmeyin. Eşinize de tek gitmek istemediğinizi, bir daha ki sefer o yanınızda olduğunda sırf onun hatırı için gidebileceğinizi söyleyebilirsiniz.
eşiniz olmazsa herturlu iftira bile atabilirler

Uğrayın. Bir sorun olursa ses kaydı alın eşinize dinletin. Belli olmaz bakarsın iftira gelir.

keskin sirke küpüne zarar.
ben giderim- yayila yayila KVye hizmet ettiririm kendime o görümce pisliklerinide insan yerine koyup agizlarindan cikan laflari takmam.
türkcede bir atasözü vardir- köpegin duasi kabul olsaydi diye.
siz bu varliklarin haraketlerine tavir aldikca onlar insan sifatina geciyor. ben güler gecirim, he he derim ve asla küsmem veya darilmam.

Bende başak burcuyum alındım biraz bu duruma.
Aslında en güvenilecek burçlardan biridir başak ama neden böyle düşündünüz ki.
Hayatta en sevmediğim şey kaypaklık,sözünün adamı olmamak vs vs....
Kadınları ve erkekleri farklı bence. Yakın kız arkadaslarim var başak burcu,hani bazen onlarinda dengesizligi oluyor daha dogrusu kararsizlik bu cogu insanda var ama kaypaklik,politika,sinsilik,karsindakini kandirmaya çalışmak ooooh suyundan da koy hepsi var kocamda :dondurma: siz alınmayın canımmm erkekleri icin dedim. Esimde sözünü tutar,ben esime paramı emanet ederim cok güvenirim mesela yada degerli bi esyami...ama boyle aile ici seylerde cok entrikacı :D kurnaz

Bende böyle düşünuyiorum o yüzden konu açtım eşim baktı orda sallayan yok bari buradan götüreyim derdinde madem bu sorun çözülsun istiyo ki çözülecek birşey yok ama o tarafı bastıracak pişman olsalar bana veya kardeşine bi adım atarlardı bilmiyorum belki de boşanmak en doğrusu
Boşanma yuvanı yıkma, ama esinin ailesine de gitme, senin onlara ihtiyacın yok, çocuklarınla kocanla huzurlu olmaya bak. Bir de sanslisin aslında. Eşinin ailesi sizden 4 saat uzakta başka sehirdelermiş, ben böyle olabilmek için neler yapmazdım ama aynı şehirdeyiz biz, eşim babasının dibinden aynı şehirden ayrılmaya niyeti yok, en azından ilçeler farklı ona şükrediyorum 1 bucuk ya da 2 ayda bir gidiyorum, keşke yılda bir görsem eşim baskı yapıyor bana. Sizin yerinizde olsam asla gitmem oraya, evladınıza kadar beddua etmişler

Back