- 24 Eylül 2007
- 1.205
- 1.379
- 658
Amin inşallah canımmmmAllah sabır versin amin kimsesiz yurtlarda gariblerede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canımmmmAllah sabır versin amin kimsesiz yurtlarda gariblerede
Alsın çok seviyorsa annesini ayda 1 haftada bir illaki gösteriş olsun herkes alıyor diye almasın tek günKıymet bilene hergün annesi kıymetlidir.Anne de zaten ne olursa olsun, koşulsuz sever evladını.Hediye mediye gereksiz yersiz.
Çiçekçiler, hediyelik eşya dükkanları karlı çıkıyor olay bu
Bana yakışmaz dedim, olsun o yaptı ben yapmayayım dedim ama yanlış demişim.Ne kadar ekmek o kadar köfte kural buHerkes ettiğini biçer kötülük etmiş herhalde el üstünde gezdirerek hakli olarak mükafatlandirmayacaktin
Alttan aldıkça cesareti veren sen oluyorsun unutmaBana yakışmaz dedim, olsun o yaptı ben yapmayayım dedim ama yanlış demişim.Ne kadar ekmek o kadar köfte kural bu
Kesinlikle katılıyorumBen beni üzmeyen evladım olsun bu yeter bin sene çiçek almasın hiç önemli değil
Zaten bu yer yutar, neleri yutmadı..O zaman binelim üstüne, vuralım kırbacı diyerek ellerinden geleni yaptılarAlttan aldıkça cesareti veren sen oluyorsun unutma
Hem cicekler dalında güzeldir saksı çiçeğim zaten dolu hayat evde huzur olursa güzeldir yoksa iki dal çiçek kandıramaz illaki huzur illaki huzurBen beni üzmeyen evladım olsun bu yeter bin sene çiçek almasın hiç önemli değil
Aynen Allah korkusu olan yaparmi? Bu dünyanin sonunda var unutmasınlar hesabı oradan alırsın canım yeterki alacaklı olalım onlar düşünsün gerisiniZaten bu yer yutar, neleri yutmadı..O zaman binelim üstüne, vuralım kırbacı diyerek ellerinden geleni yaptılar
Allah onların hayırlı ve güzel günlerini göstersin hepimize.Başka ne isteriz kiHem cicekler dalında güzeldir saksı çiçeğim zaten dolu hayat evde huzur olursa güzeldir yoksa iki dal çiçek kandıramaz illaki huzur illaki huzur
Ben de aynısını düşünüyorum valla.Olsun bu dünyada çeken ben olayım.Kabulüm.Aynen Allah korkusu olan yaparmi? Bu dünyanin sonunda var unutmasınlar hesabı oradan alırsın canım yeterki alacaklı olalım onlar düşünsün gerisini
İnşallah her daim gülmek nasip olur sana ve tüm aileneAmin kardeşim inşallah hayırlı olurlarsa bizde şu sahte dünya da bir kere gerçekten gülmek nasip olur dilerim Rabbim den
Amin kardeşim seninde hep huzurlu mutlu yaşamanı dilerim Rabbim denİnşallah her daim gülmek nasip olur sana ve tüm ailene
Allah o zalimlerden uzak etsin bizi. Bizim yerimize intikam alıcıların en büyüğü alsın intikamızı.Ben herşeyi O'na havale ettim.O biliyor beni ,içimi, yaşadıklarımı,herşeyimi..KurbanımŞu kısacık dünya hayatımızı bize zehir edip ne geçer ellerine bi bilsek ne faydası var onlara birinin gözyaşlarına sebebi olmak çökmüş mutlu eder o zalimleri ? Yoksa ondandır beslenirler
Hep beraber inşallah Allah hayır dualarını sana da çevirsin canımAmin kardeşim seninde hep huzurlu mutlu yaşamanı dilerim Rabbim den
Aynen öyle kardeşim bizimde farkımız buAllah o zalimlerden uzak etsin bizi. Bizim yerimize intikam alıcıların en büyüğü alsın intikamızı.Ben herşeyi O'na havale ettim.O biliyor beni ,içimi, yaşadıklarımı,herşeyimi..Kurbanım
Amin ne güzel insansin senin bu güzel yanlarını görmek istemeyen gözler utansın dualarımıziçin Rabbim kabul etsin inşallah kardeşim aminHep beraber inşallah Allah hayır dualarını sana da çevirsin canım