- 30 Aralık 2020
- 193
- 166
- 23
Ha bide çocukta yapmış daha ne yapsın bu adam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha bide çocukta yapmış daha ne yapsın bu adam![]()
52 yasinda ilkokul mezunu bile olmayan annem bile anlasilir sekilde msj yazar.Herkese çok teşekkür ederim kızlararkadaşım ilk okul mezunu.O yazdı birsey dikkati mi cekti neden herkes dalga vari konuşmuş? Kız sinirle yazmış burda herkes dört dörtlük ve yazımı süper o yüzden kimsenin yazmaya hakkı yok size göre.Allah razı olsun cevaplarınız için teşekkürler
![]()
Arkadaşınız kendinden neden kız diye bahsediyor konuda?Herkese çok teşekkür ederim kızlararkadaşım ilk okul mezunu.O yazdı birsey dikkati mi cekti neden herkes dalga vari konuşmuş? Kız sinirle yazmış burda herkes dört dörtlük ve yazımı süper o yüzden kimsenin yazmaya hakkı yok size göre.Allah razı olsun cevaplarınız için teşekkürler
![]()
çocuk doğmadan nasıl ilk anneler günü oluyor anlamadım. geçen sene anneler gününde karnı burnunda hamileydim ve daha çocuk doğmadan kutlanmasını istemedim. sonuçta doğumda çocuk nasip olur olmaz bunu bilemeyiz değil mi ? üzgünüm ki her hamilenin de çocuğu olmuyor. Bu açıdan pasta yeterli olmuş bence daha ne yapsınIlk anneler günü olduğu ıcın kızda her seferinde özel günler kutluyor esinden beklemiş olmayınca üzülmüş küssem mı normal mı olsam dıyor
O da ayrı bir konu ortalık kırılırken ne kadar önemli doğum günü. Bi ata sözü var da işte burda sölenmiyor.daha ergenliğini tamamlayamayanlar evlenmesin arkadaş ya. kadın hamile ortada çocuk yok daha.amma da abartmış da kısıtlama bir bize var sanırım insanlar geziyor hatta gereksizce misafircilik oynuyor
İçin’den sonra nokta koyunca cümle anlaşılıyorYa yine anlamadım kızın annesinin günü kutlamadigi için mi sorun ediyor yoksa doğum günü kutlanmış