- 17 Temmuz 2019
- 151
- 758
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk kizdan bebek yapmış kızda hani anneler günü hediyem demiş cocukta seccade göndermişYa birkaç sene önce dolaşan “bir çocuk varmış, bir kızı çok sevmiş” diye başlayan tweetler vardı. Bu konu aha onun aynısı![]()
hediye almamis adam herhalde haftasonuna denk geliyor diye oo ben dukkanlari actiririm falan demis reis uzman cavus ya, sonra pasta alirken de kiza bisey yazdiriyim mi ustune demis, kiz da trip atmis aman yok yazdirma falan demis herhalde okuz onu da mi ben soyliyim diye dusunmus olabilir. adam da pastaneciye mum ver kardes demis, karisina da hangisi olsun demis, o da yuh ya yuh okuz bunu bile ben mi soyliyim diye sinirlenmis.Biri bu kısmı çevirebilir mi![]()
Kız seccadeyi beğenmemiş trip yapmış, sonra çocuk ölmüşÇocuk kizdan bebek yapmış kızda hani anneler günü hediyem demiş cocukta seccade göndermiş![]()
Ilk anneler günü olduğu ıcın kızda her seferinde özel günler kutluyor esinden beklemiş olmayınca üzülmüş küssem mı normal mı olsam dıyor
İşte genç nesil genç beyin görûyorsunuz nasılda çözdühediye almamis adam herhalde haftasonuna denk geliyor diye oo ben dukkanlari actiririm falan demis reis uzman cavus ya, sonra pasta alirken de kiza bisey yazdiriyim mi ustune demis, kiz da trip atmis aman yok yazdirma falan demis herhalde okuz onu da mi ben soyliyim diye dusunmus olabilir. adam da pastaneciye mum ver kardes demis, karisina da hangisi olsun demis, o da yuh ya yuh okuz bunu bile ben mi soyliyim diye sinirlenmis.![]()
İmla’dan ziyade paragrafta anlam bozukluğu var. “Hediyeyi bulurum, açtırırım ben. “Dükkanlar kapalı, dükkanı mı açtırırım” diyor mesela. “Mum istedi hangisini” diyor. Pastanın üstüne dikilen mum neye göre ayrılsın ki? Rengine göre ayrılmaz heralde. Baştığın yaşa göre sayı belirlersin.hedıye konusu açıldı geçen haftalarda bulurum ben açtırırım demıştı
21 yaşında çok da bilemedimArkadasiniu cidden küssem mi diye akil mi istiyor? Küsmek yetiskinlerin kullandigi bir iletisim sekli degil ki, olmamali da. Birde evlat sahibi olacaklar. Bence iletsimi düzeltmeleri lazim
abla olay neydi dogru anlamis miyiz yani bari onu soyleseydin kafa patlattik o kadarHerkese çok teşekkür ederim kızlararkadaşım ilk okul mezunu.O yazdı birsey dikkati mi cekti neden herkes dalga vari konuşmuş? Kız sinirle yazmış burda herkes dört dörtlük ve yazımı süper o yüzden kimsenin yazmaya hakkı yok size göre.Allah razı olsun cevaplarınız için teşekkürler
![]()
Kız sinirle yazmış burda herkes dört dörtlük ve yazımı süper o yüzden kimsenin yazmaya hakkı yok size göre.
Pandemı yasagı yokmu orada .Ben hiç bır sey anlamadım .Pasta ,hrıstıyan,SeccadeHayırlı geceler hanımlar sızlere bır arkadaşımın derdını anlatmak ıstıyorum. Yardımcı olursanız sevınırım .arkadaş daha 1 yıllık evlı degıl dıger ay 1 yıl olcak. Bu gün arkadaşın hem doğum günü hem anneler günü arkadaş hamıle bu arada. Eşi ilk başlarda evlılıge alışamamıştı ama suan gerçekten baba olmaya hazır bır adam olmuş kız da 21 yaşında bu arada esı uzman çavuş bu pandemı dolayısıyla hedıye konusu açıldı geçen haftalarda bulurum ben açtırırım demıştı bu gün onlara geldık pasta almışlar kıza uzerıne bırsey yazmak lazım mı demış kız gerek yok demış tavırlı bır sekılde eşi mum ver demış kıza hangısını ıstıyorsun dıye sormuş kız sınırlanmışAdam alır satar getırır yedirir. Saolsun kızda hersey yapar esıne hızmetını yemegını evını.yanı suan kız kırgın sızce ne yapsın. Eşi karakter olarak romantık degıl.kız hersey yapmış doğum günün de esıne ondan da bırsey bekleyerek hatamı ettım dıyor.sevgılıler gününde adam yanında yokken hırıstyanlar kutluyor bızım ıcın onemlı bır gün degıl dıye kuranı kerım ve seccade göndermiş.
Dalga geçmek değilde şahsen ben hiç anlamadım olayı keşke paylaşmadan önce siz bi okusaydınızHerkese çok teşekkür ederim kızlararkadaşım ilk okul mezunu.O yazdı birsey dikkati mi cekti neden herkes dalga vari konuşmuş? Kız sinirle yazmış burda herkes dört dörtlük ve yazımı süper o yüzden kimsenin yazmaya hakkı yok size göre.Allah razı olsun cevaplarınız için teşekkürler
![]()
Arkadaşınız Ibranice diliyle yazmasaydı belki ciddiyetle cevap yazılabilirdi.Herkese çok teşekkür ederim kızlararkadaşım ilk okul mezunu.O yazdı birsey dikkati mi cekti neden herkes dalga vari konuşmuş? Kız sinirle yazmış burda herkes dört dörtlük ve yazımı süper o yüzden kimsenin yazmaya hakkı yok size göre.Allah razı olsun cevaplarınız için teşekkürler
![]()