- 25 Kasım 2016
- 3.420
- En iyi cevaplar
- 1
- 10.317
- 208
- 32
Hayırlı geceler hanımlar sızlere bır arkadaşımın derdını anlatmak ıstıyorum. Yardımcı olursanız sevınırım .arkadaş daha 1 yıllık evlı degıl dıger ay 1 yıl olcak. Bu gün arkadaşın hem doğum günü hem anneler günü arkadaş hamıle bu arada. Eşi ilk başlarda evlılıge alışamamıştı ama suan gerçekten baba olmaya hazır bır adam olmuş kız da 21 yaşında bu arada esı uzman çavuş bu pandemı dolayısıyla hedıye konusu açıldı geçen haftalarda bulurum ben açtırırım demıştı bu gün onlara geldık pasta almışlar kıza uzerıne bırsey yazmak lazım mı demış kız gerek yok demış tavırlı bır sekılde eşi mum ver demış kıza hangısını ıstıyorsun dıye sormuş kız sınırlanmış
Adam alır satar getırır yedirir. Saolsun kızda hersey yapar esıne hızmetını yemegını evını.yanı suan kız kırgın sızce ne yapsın. Eşi karakter olarak romantık degıl.kız hersey yapmış doğum günün de esıne ondan da bırsey bekleyerek hatamı ettım dıyor.sevgılıler gününde adam yanında yokken hırıstyanlar kutluyor bızım ıcın onemlı bır gün degıl dıye kuranı kerım ve seccade göndermiş.