Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

Zeytinyağını bol koydum çünkü karışımı 3 gün beklettikten sonra ikide bir hazırlamak zorunda kalmıyım diye 1.5 ay boyunca aynı karışımı sürdüm kafama zeytinyağı azaltıkça ekledim beklettim... Ben saçımı otacı ile yıkıyorum bitkisel bir şampuan olursa daha zarar vermemiş olursun saçına... Bu arada şampuanımın içine çam terepenti kullanıyorum 5 aydır.. Saçını yağladıktan sonra poşetle yada streç filmle sarabilirsin istediğin kadar beklet...

Bu arada forumu açan benim nickim değişti haberiniz olsun şutarafagitti

bir de benim saçlarım iri dalgalı, umarım dümdüz sönük bir hal almaz

ben de bugün aldım, muskatları kabuklarıyla mı rondoya atıyoruz?

Canım öncelikle şunu söyliyim asla saçı söndürmüyor çok hoş pırıl pırıl bir görüntü veriyor, canlandırıyor..
Muskatları önce biraz havanda dövüp sonra rondoya atıyorum sonra rondon bozulmasında... kaydirigubbakcemile3

Canım öncelikle şunu söyliyim asla saçı söndürmüyor çok hoş pırıl pırıl bir görüntü veriyor, canlandırıyor..
Muskatları önce biraz havanda dövüp sonra rondoya atıyorum sonra rondon bozulmasında... kaydirigubbakcemile3

teşekkürler cevap için:) biraz önce rendeledim rondonun içine, 20-25 tane karanfil koydum, üstüne geçecek kadar da zeytinyağı. rondoda bir güzel karıştırdım. 3 gün sonrasını beklemedeyim:) bu arada karanlık ve serin yerde mi muhafaza etmek gerekiyor, yoksa camın önüne mi koysam?

Bende bu tarifi yaptım ama yağlı bakım yapmaktan korktuğum için bi türlü süremedim daha..saçı yağlandırıp, hacmini söndürürmü acabaa? ben aşırı yumuşak ve sönük saçtan hoşlanmıyorum o yüzden yağlı bakımlar pek ilgimi çekmiyo..sadece şampuanıma çam terebentin kullanıyorum o da yağ gibi değil zaten..ama yinede bu tarifi hazırladım..:kahve:

Bende bu tarifi yaptım ama yağlı bakım yapmaktan korktuğum için bi türlü süremedim daha..saçı yağlandırıp, hacmini söndürürmü acabaa? ben aşırı yumuşak ve sönük saçtan hoşlanmıyorum o yüzden yağlı bakımlar pek ilgimi çekmiyo..sadece şampuanıma çam terebentin kullanıyorum o da yağ gibi değil zaten..ama yinede bu tarifi hazırladım..:kahve:

sier kesinlikle sana katılıyorum.aynı sorun bendede var ve karışımım bekliyor ben pazar deneyeceğim.ama senin gibi sönük durmasından ve dahada yağlanmasından dolayı endişeliyim.ama genede deneyeceğim.ayrıca ben bugün maya maskesi yaptım.yaş myayı az suyla muhallebi kıvamına getirip az zeytinyağı koyup saçımda 1 saat beklettim.hacimli şu anda saçım.şiddetle tavsiye ederim...

Forumda daha önceki sayfalarda başka bir arkadaşada belirtmiştim.. ılk karışımı yapacağınız gün saçınızdaki yağı şampuanla fazla atmamaya çalışın bir çok uzman da bunu böyle söylüyor.. Ama daha sonraki gün saçınızı tekrar yıkayabilirsiniz.. Saç sönük değil canlı ve güzel oluyor eğer kabarma varsa yatıştırıyor.. Zaten bu karışımı her zaman yapmıyorsunuz haftalık yada aylık bakım olarak kullanın yanlız çok fazla maske karıştırmayın yoksa saçınızda her türlü şey olur.. Kepek, kaşıntı, dökülme ben kendimden biliyorum.. Sadece bir maskede istikrarlı olun.. Eğer size uymadığını düşünürsenizde 2 hafta sonra başka karışıma geçin..

bu arada ben perşembe akşamı bu karışımı hazırladım, yarın mı kullanmalıyım yoksa pazartesi mi?

sier kesinlikle sana katılıyorum.aynı sorun bendede var ve karışımım bekliyor ben pazar deneyeceğim.ama senin gibi sönük durmasından ve dahada yağlanmasından dolayı endişeliyim.ama genede deneyeceğim.ayrıca ben bugün maya maskesi yaptım.yaş myayı az suyla muhallebi kıvamına getirip az zeytinyağı koyup saçımda 1 saat beklettim.hacimli şu anda saçım.şiddetle tavsiye ederim...

canım bende deneyeceğim en azından yapmadan anlayamayız dimisengözlerimebaksanab bir veya iki kere denemeyi düşünüyorum ama arasını epey tutayım diyorum mesela 15 günde bir yani ayda iki kere yapmış olurum sonuca görede karar veririm diyorum..arkadaşım deneyince paylaşalım olurmu kaydirigubbakcemile5 birde yaş maya tarifi yazmışsın evet onuda çok duyuyorum şu sıralar ben daha önce yüzüme maske olarak yapmıştım çok memnun kalmıştım ve ara ara da halen yaparım, ama tavsiyenle saçıma kesinlikle yapmayı düşünüyorum.bende deneyeyim sonuçları yazarım arkadaşım..:enbuyukkk: :teytey:

Forumda daha önceki sayfalarda başka bir arkadaşada belirtmiştim.. İlk karışımı yapacağınız gün saçınızdaki yağı şampuanla fazla atmamaya çalışın bir çok uzman da bunu böyle söylüyor.. Ama daha sonraki gün saçınızı tekrar yıkayabilirsiniz.. Saç sönük değil canlı ve güzel oluyor eğer kabarma varsa yatıştırıyor.. Zaten bu karışımı her zaman yapmıyorsunuz haftalık yada aylık bakım olarak kullanın yanlız çok fazla maske karıştırmayın yoksa saçınızda her türlü şey olur.. Kepek, kaşıntı, dökülme ben kendimden biliyorum.. Sadece bir maskede istikrarlı olun.. Eğer size uymadığını düşünürsenizde 2 hafta sonra başka karışıma geçin..

Maskem hazır zaten bu hafta mutlaka deneyeceğim önerilerini ve tavsiyelerini de dikkate alacağım arkadaşım ..teşekkürler sonuçları paylaşırım..yerimseniben

dün yaptım, kurutmamak adına sadece 1 kez şampuanladım, bugün tekrar yıkayacağım. saçlarım gerçekten yumuşak oldu, parlaklığını ise 2. yıkamadan sonra anlayacağım.

Kolay gelsin... ınşallah memnun kalırsınız ben çok memnunum saçımda bariz bir uzama var söylemeden edemedim..

karışımı uyguladıktan sonra 1 hafta içinde 4 kez saçımı yıkamak durumunda kaldım gün aşırı yağlanıyor, direk bununla bir ilişkisi var mıdır bilemem

Evet bende de aynı sorun oldu çok yağlandı zaten yağlı bi saçım vardı ama bu kadar sık yağlanmıyodu. Sanırım bu karışım yağlı saçlar için pek uygun değil, yine de saçlarımı yumuşattığı kesin.

benim saç tipim normal, daha önce hiç yağlanma problemi yaşamamıştım ama şimdi 2 günde bir, bir sonraki gün idare edilemeyecek duruma geliyorlar. dün yıkadım fön çektim, bu akşam yine yıkamak zorunda kaldım:KK43:

Arkadaşlar bende ilk hafta yaşadım bu sorunu sonraları saç dengeye giriyor... Ama dediğim gibi 2-3 haftada bir yapılacak maske bu çünkü gerçekten etkili... Özellikle saçlarında kırıkları, dökülmeleri, elektriklenme olan kişilerin kullanmasını öneririm. Yağlı saçı olanlar bu karışımı 1.5 ayda bir yapabilir etkinliği çok fazla.. Saçı uzattığı kesin ben sonucuma ulaştım..

Eğer saçınız çok yağlıysa benim diğer linkte verdiğim karışımı kullanabilirsiniz bende yarın şeftali otunu alıp yapmaya başlıcam, bu linkteki otları her yıkamada yapabilirsiniz yağlanma riski hiç yok... Yurt dışındaki çok önemli sitelerden edindiğim bilgilerdir arkadaşlar kaç aydır bunlarla uğraşıyorum ve en sonunda bilgileri derledim;
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/267477-arastirma-sonucu-yepyeni-bilgiler.html

X