Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

Merhaba, ben bu formülü hazırladım şu an bekletiyorum, fakat bir sorum var: Benim aldığım muskatların koku bakımından bilinen hindistanceviziyle uzaktan yakından alakası yok. Keskin bir kokuları var. Yanlış şey mi aldım acaba kızlar?

Yok canım doğru almışsındır.Hindistan cevizi kokmuyor adı muskat ceviziya herkes o koksun istiyor ama değill :)

bugün ben de yağımı hazırladım şimdi balkona koydum.cumartesi kullanmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa.
muskatları tanesi 50 kuruş diyorlardı ben hiç sormadan carrefurda görünce aldım .15 tanesi 2.30 gibi bir şeye geldi.gayet uygun.evde de egeden gelme doğal zeytinyağım var.mis kokulu bakım yağımı kullanmak için sabırsızlanıyorum :KK31:

Bu formulu bende denemek istiyorum fakat ben yurt disinda yasiyorum karanfil bulamadim buradan.. sadece zeytin yagi ve muskat kullanarak ayni sonucu veriri mi acaba ???
muskatlarin kabugunu kirip icini rendeliyormusunuz nasil yapiyorsunuz ?? karanfilin sac uzatici bi etkisi mi var ? o olmadan da olur mu lutfen birisi yardimci olsun bana bu konuda.. simdiden tskrler. :KK71:

Karanfil birçok dökülme formülünün içinde geçiyor, sanırım etkili birşey saç için. Olmadı yağını koyarsın biraz, onun da faydası olur.
Bu arada ben bunu kullanınca saçlarım çok kuru oldu niye acaba? Uçları özellikle. Belirtilen süre 6-7 saat olunca bana fazla mı geldi acaba bilemedim. Ben bitince bir süre yapmayacağım sanırım:KK50:

Karanfil birçok dökülme formülünün içinde geçiyor, sanırım etkili birşey saç için. Olmadı yağını koyarsın biraz, onun da faydası olur.
Bu arada ben bunu kullanınca saçlarım çok kuru oldu niye acaba? Uçları özellikle. Belirtilen süre 6-7 saat olunca bana fazla mı geldi acaba bilemedim. Ben bitince bir süre yapmayacağım sanırım:KK50:

aman kalsin sacini kuruttuysa cesaret edemem zaten kuru saca sahibim.. :26:

hmmm yanlışlık yokturda dediğin gibi şampuanla fazla yıkamamak gerekir.Böyle bakımlarda ilk yıkamada aman yağlı kalacak diye fazla yıkamayın derler yani ilk yıkama örneğin 2 şampuanlama yeter ertesi gün yada soraki gün tekrar yıkamak daha iyi.Şöyle düşünmek lazım neticede şampuan bir kimyasal saça bakım yaptık ama onu çıkartmak içinde o kadar çitilemeye gerek yok.O kadar zararlı şeyler saçımızda arınmadan bekliyorda varsın birgünde hafif zeytinyağlı kalsın.ki kaldığıda yok bizlere öyle geliyor.Bence birdahaki yapışında çok fazla şampuanlama.Aslında sabun saçına iyi geliyorsa onlada arındırabilir isteyenler.:KK12:

şu ana kadar denediğim formüller içinde kendimi en iyi hissettiğim saç bakım maskesi oldu.mis kokulu ve yumuşacık saçlarım oldu.harikaydı.kesinlikle devam edeceğim inşallah :)
teşekkürler catgirl24 :KK71:

şu an saçıma yaptım maskeyi,başım ağrıyodu şimdi ağrımıyo anlamadım ben:KK3::KK3:
çok iyi hissediyorum şimdi ben,inşallah saçımı da uzatır.dadından yinmez o zaman:KK9:

kizlar muskat cevizi aldim ama hic hos kokmuyor, boyle kara biberi animsatan bir kokusu var.. normalde boyle mi kokar bu muskatlar..?? :26:

Ben de hindistancevizi kokacak sanıyordum :44:ama evet dediğin gibi keskin kokulu birşey çıkageldi. Öyle kokuyor yumuşak bir koku değil yani

bende yaptım kızlar okur okumaz 2 gün öncede sürdüm saçlarım uçuşuyor resmen üzerindeki agırlık kalktı o kadar hafif ki :) evet muskatın keskin bir kokusu var ama 3gün bekleyince daha çok kayısılı çayı andıran hoş bir kokusu oluyor :)

Buradan saç bakımıyla ilgili bir sürü tarif denedim ama bunu çok sevdim.Sürekli kullanacağım tariflerden biri de bu kesinlikle

Bu formülden bende oldukça memnun kalanlardanım hele benim gibi kıvırcık, kalın teli ve kuru saçlara sahipseniz mutlaka denemelisiniz. Paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim..

X