Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

arkadaşlar bende bu maskeyi hazırladım yaklaşık 2 ay önce sadece 2 defa uyguladım çok bir fark yaratmadı.bende başka yapmadım.ben çok hazırlamıştım bir kavanozda dolapta duruyordu.dün baktım yagın rengi koyulaşmış içinde bayazımsı pamuklar var sanki acaba bozuldumu.burdaki yorumları okuyunca tekrar deneyim diye düşündüm ama şimdi terettüd ettim bozuldu diye.bilgisi olan varmı acabaaa

arkadaşlar bende bu maskeyi hazırladım yaklaşık 2 ay önce sadece 2 defa uyguladım çok bir fark yaratmadı.bende başka yapmadım.ben çok hazırlamıştım bir kavanozda dolapta duruyordu.dün baktım yagın rengi koyulaşmış içinde bayazımsı pamuklar var sanki acaba bozuldumu.burdaki yorumları okuyunca tekrar deneyim diye düşündüm ama şimdi terettüd ettim bozuldu diye.bilgisi olan varmı acabaaa

Yağın renginin koyulaşması muskatların yağını iyice saldığını gösteriyor sanırım çünkü benim yağım kahverengi ama beyaz pamukçuklar iyi değil onları temizleyip tekrar kullanabileceğini düşünüyorum ben ama daha bilgili birileri yardımcı olrsa daha iyi olur sanırım:26:

o beyaz pamukcuklar küf olabilir canım iyi bi bak öyleyse kullanma bence yine de sen bilirsin..

küflenmiş sanırım
istersen kullanma canım ya nolur nolmaz

Evet aslında protein bakımlarını ben de 2 saat tutuyorum ama işte yağ bakımına özel :KK1:

Başına sıcak suyla ıslatılmış havlu yerine ütüyle ısıtılmış havlu dene bence sonuçta ıslak havlu boynuna falan değiyor ondan olabilir canım:44:

ütüyü de denedim canım ama bakımın ıslaklığı ağrıtıyor başımı :KK43: neyse yaz geliyor çok şükür :)

Teşekkür ederim canım tekrar.Bende daha önce nerede gördüm diye ilerlerken buldum.Aycangül çok güzel bilgiler vermiş.Bende yeni kontrol ettiğim için biraz doğal olarak kafam karıştı.Bilemiyorum bu şekilde uygulamak tabiki fayda sağlayacaktır muhakkak ama hiç bulaşmasamda diyorum bi yandan:KK9: Günler saatler falann Kendimi kaptırmiyim heh heh.Ben böle şeylerin birazda psikolojik olduğu inancındayım ama bilemiyorum tabiki.Vaktim olduğunda inceleyeceğim tekrar :KK6:

psikolojik mi bilmiyorum ama işe yaradığının canlı kanıtıyım :) bulaşınca vazgeçemeyeceksin :)

sinameki hayal kırıklığımdan sonra yeni bakım kürleri araştırmalarım ışığında bu başlığa da el attım. saç uzatmasa bile(nasıl olsa artık bana sürpriz olmaz=) saçlarımın kuruluğu için dahi kullanmak isterim. yarın birkaç yere uğrayıp bakacağım ama bulamama ihtimalim var tabii. eğer bulamazsam hayrına 3-5 tan gönderirsiniz demi bana:KK53::KK53::KK53::KK53:

valla umutlandırmak gibi olmasın ama sinameki ve turpla uzamayan saçım bu bakımı haftada 1-2 kere yaptığımda biraz daha hızlı uzamıştı. yani öyle abartılacak bi uzama değil ama ayda 1 cm bile uzamayan saç 1,5 - 2 cm kadar uzamıştı. brezilya fönü yaptığımdan beri yapmıyorum bu bakımı, uzun vadede belki daha iyi sonuç alınabilir. ama her halukarda uzatmasa bile saçı çok güzel yapıyor. muskat bulamazsan ben gönderirim seve seve ama çoğu aktarda var :)

ben olsam pamukları temizleyip kullanırdım :KK1: :KK1: pamukları temizleyip bi koklayın bence, bozuk, ekşimiş ya da küf küf kokuyosa atın tabi ama eskisi gibi kokuyosa sorun olmaz diye düşünüyorum.

valla umutlandırmak gibi olmasın ama sinameki ve turpla uzamayan saçım bu bakımı haftada 1-2 kere yaptığımda biraz daha hızlı uzamıştı. yani öyle abartılacak bi uzama değil ama ayda 1 cm bile uzamayan saç 1,5 - 2 cm kadar uzamıştı. brezilya fönü yaptığımdan beri yapmıyorum bu bakımı, uzun vadede belki daha iyi sonuç alınabilir. ama her halukarda uzatmasa bile saçı çok güzel yapıyor. muskat bulamazsan ben gönderirim seve seve ama çoğu aktarda var :)

artık hakkımızda hayırlısı=)=) bizim memlekette adı değişik olur,ya da alan olmayınca getirmiyorlardır belki bilemiyorum o yüzden dedim. teşekkür ederimmm:) bir de saçı en çok uzatan yağları tek tek inceleyip sadece onlardan bir bakım yağı oluşturdum. haftanın 2 günü yapacağım,bir de muskat yapayım sağlık için dedim. uzatırsa da güzel bir sürpriz olur.

artık hakkımızda hayırlısı=)=) bizim memlekette adı değişik olur,ya da alan olmayınca getirmiyorlardır belki bilemiyorum o yüzden dedim. teşekkür ederimmm:) bir de saçı en çok uzatan yağları tek tek inceleyip sadece onlardan bir bakım yağı oluşturdum. haftanın 2 günü yapacağım,bir de muskat yapayım sağlık için dedim. uzatırsa da güzel bir sürpriz olur.

uzadılar mı ne kadar uzadılar diye kafaya taktıkça hiç uzamıyolar, en iyi bakımı yapıp gerisine karışmamak.. ama sonuç alırsan hangi yağları karıştırdığını çıtlatırsın bize de değil mi :)
adı değişik olsa bile aktar mutlaka ne istediğini anlar canım. dediğim gibi bulamazsan gönderirim problem olmaz minnacık şeyler zaten :)

Bu bakımı yapıyorum saçımı yıkadığım zaman sanki bariz bir uzama varmış gibi hissediyorum psikolojik bir şey di mi bu:KK1:

uzadılar mı ne kadar uzadılar diye kafaya taktıkça hiç uzamıyolar, en iyi bakımı yapıp gerisine karışmamak.. ama sonuç alırsan hangi yağları karıştırdığını çıtlatırsın bize de değil mi :)
adı değişik olsa bile aktar mutlaka ne istediğini anlar canım. dediğim gibi bulamazsan gönderirim problem olmaz minnacık şeyler zaten :)

bugün gittim aktara,'muskat' dedim ilk defa duyuyorum dedi,hin cevizi de derler dedim bizde 'yel cevizi' var,anlattığınıza benziyor deyip getirdi,resimlerini görmüştüm benzettim aldım.internetten baktım aynısıymış. yalnız kilosu 60 tl imiş. bana 5-6 tane verir misiniz dedim,6 tanesi 1.50 tl ödedim. yalnız bunlar çok sertmişler ya havanda ezsem de hiç ufalanacak gibi durmuyor. zeytinyağında beklettikten sonra yumuşuyorsa bekletim öyle ezeyim.

X