Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

evet aktarda çektirmek iyi fikir ben yaptırmadım ama.. sert olduklarına bakma.. rendeye sürünce pıtır pıtır dağılıyor.. ufalansa yeter zaten ama içine sinmezse bi de havanda karanfillerle birlikte üstünden geçersin.. 6 tanesi 1,5 tan iyi almışın valla burda tanesi 50 kuruş :) 1e satanlar bilem var.

evet aktarda çektirmek iyi fikir ben yaptırmadım ama.. sert olduklarına bakma.. rendeye sürünce pıtır pıtır dağılıyor.. ufalansa yeter zaten ama içine sinmezse bi de havanda karanfillerle birlikte üstünden geçersin.. 6 tanesi 1,5 tan iyi almışın valla burda tanesi 50 kuruş :) 1e satanlar bilem var.

az önce havanda deneyeyim dedim,ümidim de yoktu,1-2 vurdum kırıldı,sonra da çok rahat ezdim. aktarda dedim çeker misiniz diye,bizim makina çekmez,havanda da zor değil kırıldıktan sonra dedi adam. isterseniz ben size göndereyim madem daha ucuz almışm=)

ben bunları koyuverdim de zeytinyağına yalnız benim bir tek cumartesi gecelerim var. cumartesi erken mi olur? bir de tozuyla birlikte mi sürmeliyim saçlarıma?

Bak dibinde kahverengi bir yağ çıktıysa hafifçe karıştır yağını, Öyle sür saçına:KK61:
Ben dibindekilerle beraber sürdüğümde saçım mahvolmuştu o yüzden bence sadece yağını sür:KK50:

taneleriyle sürünce saçtan arındırması zor oluyo biraz. sadece yağını sürsen yeter bence de. cumartesi biraz erken gibi ama başka vaktin yoksa sür. fark göremezsen umudunu kaybetme yeter :) bi sonraki cumartesiye bomba olur o :)

taneleriyle sürünce saçtan arındırması zor oluyo biraz. sadece yağını sürsen yeter bence de. cumartesi biraz erken gibi ama başka vaktin yoksa sür. fark göremezsen umudunu kaybetme yeter :) bi sonraki cumartesiye bomba olur o :)

maalesef başka vaktim hiç yok,ilki de böyle olsun madem,zaten uzatma amaçlı kullanmıyorum.

Arkadaşlar bişi sorucam şimdi bu dibindekileri hiç çıkarmıyormuyuz içinden yani yağını aldıkça üzerine yağ ekleyin dendi ama bi zararı yok sanırım.Birde ilave yaptığınızda nasıl yapıyorsunuz o yağın içinemi katılcak hep malzememiz.Zamanla o tortulu kısmı çoğalcak yani değilmi? İçinde hep kalacak ve içine hem yağ aradada muskat ve karanfilmi ekleyeceğiz doğrumu anladım.
Çok saçma ifade ettim sanki :KK9:

ben sıgır ılıgı formulu we bunu yaptm sacımda bı parlama bı guzellk ama hangısınden kaynaklı bılmıyorm:)

"ezopwe" ben sığır iliğini hiç yapmadım o yüzden bilmiyorum ama kesinlikle muskatlı karışım parlatıyor emin olabilirsin..

"canobal" şimdi yaz geliyor bozulabilme ihtimalide var 2 ayda bir tazele derim ben karışımı komple şekilde :)

Benim de saclarim parladi ve gercekten baya yumusadi.. Uzayacak mi onu devam ettikce gorecegim artik. Tesekkurler Catgirl24:93:

"ezopwe" ben sığır iliğini hiç yapmadım o yüzden bilmiyorum ama kesinlikle muskatlı karışım parlatıyor emin olabilirsin..

"canobal" şimdi yaz geliyor bozulabilme ihtimalide var 2 ayda bir tazele derim ben karışımı komple şekilde :)

sağol canım peki bir sorum daha olacak daha doğrusu aynı şeyi bir kere daha sorucam heh heh :KK9:
Şimdi ben iki kere kullandım bunu 2 muskatlı bi tutam karanfilli. yağını epey koymuştumda yetmişti.Şuan 3. cüyü kullanmadan önce üzerine yağmı alayım yoksa muskat ve karanfille birliktemi yağ katayım.demem oki o ilk içindekiler kaç kere üzerine yağ almaya değer?

canobal; yetecek kadar zeytinyağı karıştırman yeterli canım diğerlerine gerek yok bence...

Son düzenleme:
bugün ikinci kez yapacağım.... bakalım nasıl olacak,içine biraz sarımsak yağı katmayı düşünüyorum,kokusu aromatik,sarımsak kokusu hissedilmez bile.

Merhaba, ben bu formülü hazırladım şu an bekletiyorum, fakat bir sorum var: Benim aldığım muskatların koku bakımından bilinen hindistanceviziyle uzaktan yakından alakası yok. Keskin bir kokuları var. Yanlış şey mi aldım acaba kızlar?

X