Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
,
ben bugün hazırladım. bakalım 3 gün sonra ne olacak??
canım ne zararı varmıs muskatın?ben bır ara bu karısımı kllanmıstım uzamasına pek faydası olmadı bede ama bakım ıcın sahaneydı.pasparlak ve yumusacık oluyordu sacım ayrıcada mıs gıbı kokuyordu bakım ıcın tavsıye edebılırımbende merak ettim canım muskatlarım duruyo ama kullanamadım daha =)
canım ne zararı varmıs muskatın?ben bır ara bu karısımı kllanmıstım uzamasına pek faydası olmadı bede ama bakım ıcın sahaneydı.pasparlak ve yumusacık oluyordu sacım ayrıcada mıs gıbı kokuyordu bakım ıcın tavsıye edebılırım
canım ne zararı varmıs muskatın?ben bır ara bu karısımı kllanmıstım uzamasına pek faydası olmadı bede ama bakım ıcın sahaneydı.pasparlak ve yumusacık oluyordu sacım ayrıcada mıs gıbı kokuyordu bakım ıcın tavsıye edebılırım
aynı karışımın oriflameda bir şampuanı varben onu kullanıyorum aynı karışım kullanalı 1 ay oldu hem saçım gürleşti hemde uzadı arkadaşımda aldı kullandı onunda aynışrkilde uzadı ve gürleşti o şampuan katılaştırılmış sıvı olması için kutuyu sıcak suyun altına koyun 1-2 dk bekleyn o yağ gibi oluo ve saçınıza sürün 6-7 saat bekleyn faydasını hemen gösterio karışım aynı karışım anneannesinn karışımının aynısı
Eki Görüntüle 618219
bu da resmi
haftada 2 gün kullandım benm saçlarım hiç yok denecek kadar azdı bunu kullandım hem gürleşti hemde uzadı arkadaşımında uzadı içinde sadece hindistan cevizi olduğu doğru oradaki karışım kelimesini kullanmam arkadaşın anneannesinin karışımının aynısı anlamındaydı.