Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

Ben daha yeni üye oldum :) 1 haftadır bu karışımı ve etkilerini okuyorum sanırım çoğu kişiye iyi gelmiş baya yarın ben de aktardan muskat ve karanfil alıp yapıcam sabırsızlanıyorum :)

Bir heves hazırlayıp cesaretsizlikten 15 gündür beklettiğim sihirli :KK51: formülü bir cesaretle sürdüm yaklaşık bir saat oldu. İnşallah memnun kalanlardan olurum, sonucu yazacağım. En çok korktuğum durulayamamak umarım bitlenmem :KK37: :KK37:

Çok değişikmiş bu formül ya bu muskatın yağı var karanfilinde var acaba onlarla yapsam nasıl olur ki zor değilmi ya o muskatı rendelemek.

Aslında evet bayağı zor oluyor rendelemek acımıştı parmaklarım rendelerken ama istersen yağlarını da alabilirsin o şekilde kullananlarda vardı sanırım. Ayrıca muskatları aktarda çekiyormuş ben kendim rendelemiştim güç bela :kk77: Karanfili de havanda bir kaç kez dövüp öyle karıştırdım.

arkadaşlar silikon içeren ürünler saçta mucize yaratıyormuş hangi ürünlerde silikon var bilen var mı

aycangül adlı arkadaşımızın okadr bakım yapıyoruz neden sonuç alamıyoruz topiğinde saçımız için uygun olan bakım günlerinde(yağ bakımı,vitamin günü,maya v.s.)kullanırsak daha çok etkisini görürüz.bu çok güzel bir tarife benziyor.bakım gününüde denk getirirsek daha iyi uzayacak.herkese güzel uzun saçlar.....

Öncelikle belirtmek istediğim ben bu bakımı çok düzenli yapmıyorum. 1 ay 4-5 günde, haftada bir yaptım sonrasında tembelliğim tuttu bıraktım, yeniden başladım falan ama gerçekten etkili ve güzel bir bakım. Gayet yavaş uzayan saçlarım daha hızlı uzamaya başladı, ekstra bir yağlanma yapmadı saçımda yine aynı sürede yağlanıyor ben çok memnun kaldım bu bakımdan. Saçlarım doğal olduğu için yumuşatma konusunda birşey diyemem çünkü zaten yumuşaktır saçlarım...

ben bu başlığı yeni gördüm ya güzel bi tarife benziyo :)) yumusatıyo parlatıyo falan demişsiniz uzama etkisini gören oldu mu peki merak ettim ???

slmlar uzun zaman sonra:)yeniden yaptim bu karisimi kafamda suan tabiki yikadiktan sonra o yumusaklik ve parlaklik anlatilmaz:) arada turplu suda yapiyorum

Gecenin bu saatinde daha önce alıpta hazırlamyı unuttuğum formülü hazırladım nihayet.
Geriye bir tek beklemek ve sabretmek kalıyor :KK76:

ben şu sinameki küründen uyguluyorum şimdi iki haftalık ara süresindeyim o sırada saç uzadığı için ara devresinde başlamak istemiyorum bakım günlerinde kaçırmamak için hemen ogünler yapıyorum ard arda yapsam bi problem olurmu acaba deneyen varsa bilgilendirebilir mi?

kızlar bende bi kere denedim..ve gerçekten ilk olmasına rağmen etksini gösterdi..günümüz vardı..herkes saçların ne kadar canlı parlıyo dedi..üstelik o kadar kırığm vardı..saçlarım da sürekli boya var ve kuruydu..bu muskat gerçekten işe yarıyor...şimdi yapıp yatıcam yine:)

hatta resim eklim .. ilk yaptığm zaman.. $419528_371703316177716_100000141512027_1626196_1300657931_n.jpg :KK37:

Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim formülü deneyeceğim.
Ama yorumları üşenmeyip okudum nerdeyse hepsini ve dikkatimi çeken şu oldu: Herkes bi yumuşaklık ve parlaklıktan bahs etmiş ama sonuç olarak hiçkimse gürleşm
ve ciddi uzamadan bahs etmemiş 1-2 sm leri çıkarsak eğer.

Yani sonuç olarak sadece yumuşatıyormu bu maske? Konu bayadır açılmış, heveslenmek için neticeleri de koyarsanız seviniriz.:)
Motive olalım :)

Son düzenleme:
X