- 18 Nisan 2007
- 186
- 0
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim bide muskat ile karanfili sen rondodan geciriyorsun ya... yani bi sekilde o ilk yazin gibi yag da eritmiyorsun.... nasil yapiyorsun simdi tam anlamadim acikcasi??
rondodan gecirdikden sonra bide yagda kizdiralimmi yoksa öylecemi kavonoza koyyim?
Canım ben şimdi rahmetli anneannemin usulüyle yapamadım çünkü bende topraktan çömlek yok.. Önemli olan onları iyice ufalamak ve zeytinyağında bekletmek olduğu için rondodan geçirebilirsin ama önce havanda dövmeni tavsiye ederim (muskatları)
Yağda kızdırma sakın
heee tamam simdi anladim canim cok tesekkür ederim.. ilk firsatda muskatlari alacagim... takviye olarak badem yagsida koysam aceba bisi olurmu yoksa fazla bisi karistirmamakmi gerek hmm...
tarifin icin cok tesekkürler kaydirigubbakcemile5
Anladığım kadarıyla bu bakım yağı birkaç kez kullanılabilir. Bir aylık hazırlasak sprey şişeye koyup haftada 1 uygulasak daha kolay olabilir diye düşünüyorum. Bir de aslında zeytin yağ olarak sızma değil de aktarlarda satılan saf z.yağ çok daha iyi olur düşüncesindeyim. Tabi denemek lazım.. Teşekkürler paylaşım için..
ya bacim ben gercekten deneyecegim yanliz rondo ne ya anlamadim
simdi o hindistan cevizi ve karanfil zeytinyagda guzelce eziyoruz demi sonra kivami nasil olmali katimi sulumu ve 3 gun bekletecegiz bir seferlikmi yoksa her hafta kullanabilirmiyiz?insallah cevap verirsin cunku bende yapacagim saol
ben 2 adet muskatı normal rende ile rendeledim. 15 civarı karanfili havanda ufaladım. zeytin yağı konusunda tam bir ölçü göremedim yada gözden kaçırdım bilemiyorum. bende bunları 1 su bardağı kadar zeytinyağının içine karıştırdım. zeytinyağına göre muskat ve karanfili azmı eklemişim, yeterlimi, çokmu karar veremedim arkadaşlar. sanırım çok fark yaratmaz, çok olması durumunda zararlı olacak maddeler değil gibi ama kendi hazırladığım karışımlarda hep bir tedirginlik duyuyorum:)
catgirl24 eklediğin zeytinyağını bardak hesabı ile yazabilirmisin? teşekkürler şimdiden.