- 12 Mart 2010
- 556
- 1
Ben 1 buçuk 2 ay önce 20 tane muskat aldım çektirdim sonra da karanfil çektirdim. Eve gelince 20 muskatın tozuna 4 tatlı kaşığı kadar karanfil tozunu koydum üzerine de elde sıkma zeytinyağı ekledim. ilk yaptığımda muskatların parçalarıyla beraber sürmüştüm saçıma ama saçımı mahvetti kupkuru oldu ve muskatları saçımdan arındıramadım...
2. yapışımda sadece muskatın yağını ve zeytinyağını saçıma yaptım daha yumuşak oldu.. Ama saçım kıvırcık olduğu için mükemmel yumuşaklığı sağlamadı ama eskisine göre tabiki de yumuşacık:97:, saçıma sadece bir defa oryal yapılmıştı ondan kaynaklanan kuruluğu ve yıpranıklığı da giderdi..
Saçlarımın uzamasını istiyorum çünkü doğal saçımı kullanmak istiyorum artık.. Uçlarını kendi rengine boyadım saçlarım ne kadar hızlı uzarsa oryal ve boyadan o kadar çabuk kurtulurum...
Şimdi sormak istediğim şu.. Ben bu tarifi sadece Aycangül ün konusundaki özel tarihlerde(yağlı bakım günleri) kullanıyorum.. Ama o da ayda en fazla 2 belki 3 gün oluyor..
Bunu ne kadar zamanda bir kullanmalıyım acaba? Haftada 3 gün yapıyorum diyenler olmuş çok fazla olmaz mı? Benim yaptığım gibi ayda 2 defa da az oluyor sanki bilemedim ne önerirsiniz acaba bana:26:
haftada 3 çok oluyor, yaptım ordan biliyorum :)) haftada bir ideal bence bu kür için. ama her hafta yağ günü olmuyo tabi dediğin gibi.