tekrar yazamadan edemeyeceğim. Bu formülü burada paylaşan arkadaşa çoook teşekkürler.kıvırcık kuru kırık ve de uzamayan saçlarıma ne yaptımsa olmadı.Hep benim için dert olan saçlarımı artık çok seviyorum.Sadece 3. yapışım eşim saçların kgendine geldi sanki diyor.
Herkese tavsiyem mutlaka denesinler.Saçlarım için sonunda aradığımı buldum.
Sevgili arkadaşım noterden patentini al bence:)))))))))))))))))))))))))))))
anladığım kadarıyla uzun zamandır kullanıyorsun karışımı cnm... peki uzama oldumu saçlarında
anladığım kadarıyla uzun zamandır kullanıyorsun karışımı cnm... peki uzama oldumu saçlarında
olaya başka bi açıdan bakıcam duygusalım sanırım bu günlerde.teşekkürler paylaşan arkadaşa.başka bi topictede arkadaşın biri annneannesinin bilgilerini aktarmış bize .ne babanne ne anane hatırlıyorum.çok isterdim benimde olsaydı keşke.Ananenin elinden öp benim için.
muskatları kırıp 3 gün beklettim ama erimediler bende yağı kullandım saçıma muskatların üstüne tekrar yağ koyabiliyomuyuz? yoksa yeni muskat mı almam lazım ?
e_inl; Ohhh ne güzel menun kalmışsın bende sevindim buna...
month; Saçı çok iyi besliyor yeni saç çıkarmada kesinlikle etkili. Uzun vadeli kullanırsan sonuç alırsın..
bende bugün gidip muskat arayacağım aktarlarda..inşallah bulurum..
çok teşekkürler catgirl24..
keşke anneannemde burada olsaydı da beni görseydi..çok severdi benimle benimle ilgilenmeyi ve saçlarıma yardımcı olup onları besleyecek şeyler yapmayı..
tekrar teşekkürler canım :)