Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

muhteşem. darısı başıma.

ben bu formülü aklıma estikçe yaparım gecen gün gene muskat karanfil aldım yaptım.o kadar güzel oluyoki saçlarım.düzenli yapmadığım için uzamadaki etkisini bilmiyorum ama müthiş bi formül bence

Ben geçen hafta başı yaptım yine muhteşemdi saçlarım... Yumuşacık, düz, mis gibi, pırıl pırıl anlatılmaz yaşanır demeliyim... Eskisi kadar yapamasamda bir kere yaptığım zaman saç diplerimden yeni saçlar çıkıyor. Gür saç sevmediğimden bu beni pek mutlu etmiyor aslında... Ama herkezin beklentisi farklı tabi..

ne zamandır yapmıyorum bu bakımı :2: ama çok memnun kalmıştım yağım hala duruyor masamda... bazı arkadaşlar bozulur mu acaba demişler bozulmazmış anneme sordum çokgüzeldi gerçekten şimdi okudukça heveslendim yine
yapayım bari

karanfil yağının faydalarını okudum bu yazını görünce cilde sürülmemelidir yazıyordu.Saç derisine bi zararı oldumu yani sen kullandın mı canım hiç. Bende muskat yağı almayı düşünüyorum,hindistan cevizi yağı yani değil mi aynı şey oluyor sanırım içinee karanfili dövüp katıcam birde saf zeytin yağı ekleyip kullanmayı düşünüyorum hindistan cevizi yağını özellikle kuru saçlara öneriyolar araştırmalarıma göre benim saçlarım acayip kuru uçları falan çıtır çıtır ses geliyor kendim kesiyorumda kırıkları ama yapısı kuru bu maskenin iyi geleceğinin düşünüyorum bakalım alıp denicem mutlaka.Hindistan yağı+zeytin yağı+karanfil tozunu karıştırıp kullanıcam

Canım benim sana önerim orjinali nasılsa o şekilde yapman olacaktır. Zaten Saf zeytinyağının içine muskat rendeleyip karanfili ezip koyacaksın 3 gün bekleteceksin. Sana fazla masrafıda olmayack.. Sen kendi istediğin gibi yaparsan bir şey olursa ben sorumlu değilim ona göre

ben de her ay saçımı boyattıktan sonra yapıyorum bu karışımı ekstra bakım gibi oluyo saçımı kuaför açıcıyla açıp boyamıştı ben de her ay boyamaya devam ediyorum buna rağmen saçlarım ipek gibi teşekkürler cat girl

sevgili catgirl24 arkadaşım, ben sızma zeytinyağ koydum ama daha karışımı kullanmadım, baktım suna dumankayanın saç maskesi tariflerinde de sızma zeytinyağ var, demek oluyormuş dedim, hata mı yaptım acep,etkisini azaltır mı, bu arada paylaşımın için teşekkürler

Canım herkezde has zeytinyağı bulunmaz tabi. Onlarca kişi bu maskeyi denedi, memnunda kaldılar, çoğu hazır zeytinyğı kullandı. Sende kullanabilirsin bence..

ACİL bir şey danışmak istiyorum benim aldığım muskatların kokusu zencefil gibi normal mi bu?? şu an saçımda da

Canım herkezde has zeytinyağı bulunmaz tabi. Onlarca kişi bu maskeyi denedi, memnunda kaldılar, çoğu hazır zeytinyğı kullandı. Sende kullanabilirsin bence..

Daha evvel yazmıştım bende kullanıyorum diye :) Geçen yaz yaptıklarımı hala kullanıyorum güzel güzel, bozulma vs gibi bir durum yok.çok ama çok memnunum sayende bakım ıvır zıvırlarına dünya kadar para ödemekten kurtuldum, saçlarım hem ipek gibi hem mis gibi oluyor :)

güzel bir yöntem bende denemeyş düşünüyorum
ama bişiy sorcam bu karışımı yapıcaz 3 gün bekletip mi kullanıcaz acaba
birde tek seferlikmi bu yapıcaklarımızzz

Arkadaşlaaaar bu muskat zencefil gibi mi kokuyor bana hindistan cevizi kokusu gelmedi. Bozuk mu yoksa benimkiler??:18::18::18:

Kızlar merhaba herkezin sorusuna sırayla cevap vericem.
1)standbyme9; Muskat hindistan cevizine benzer ama onun gibi kokmaz, muskat ayrı birşeydir.. Zencefil gibi bir kokusu var.

2)Masum; Karışımı hazırladıktan sonra 3 gün beklet, bolca hazırla ki ilerdeki günlerde de bu karışımı kullanabilesin canım. Tekrar tekrar hazırlamana gerek kalmaz. Bozulmaz zaten..

3)Simonee; karanfil hani şu yemeklerden sonra bazen ağzımıza atarız ya hani onlardan, kuru kuru ucunda top gibi bulunan koyu renk olan şey.

çok güzel bir formül ayrıca saçımı bakımdan sonra 2.kez yıkadım.hala etkisi var gibi.

Bozulmadığı aşikar 1.5 senendir aynı karışımı kullanıyorum, 2.5 litre yapmıştım :) Yaza kadar dayanır, bittikten sonra 2.5 litre daha yapacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…