muhteşem. darısı başıma.Arkadaşlar bu karışım saçı yumuşatıp pırıl pırıl olmasını sağlıyor. Dalgalı saçlarını yatıştırmak, belirginleştirmek isteyenlerde de çok iyi sonuç verdi bunun haricinde saça sağlık verdiği içinde uzatmasında yardımcı... Mesela benim saçlarım çok hızlı uzuyor ve şu an belimde...
a evet iyi fikir karanfil yagida alayim. Siparis verecegim netten bugün yagini onada bakayim. Toplarinida rendelemek lazim burada muskat icin özel rende bile satiliyormus yeni farkettim. Ayrica muskati fazla tüketmek yani agiz yoluyla zehirleyebilirmis insani. Cocuklardan uzak tutun arkadaslar..
yapinca deneyimlerimi paylasirim insallah
sevgili catgirl24 arkadaşım, ben sızma zeytinyağ koydum ama daha karışımı kullanmadım, baktım suna dumankayanın saç maskesi tariflerinde de sızma zeytinyağ var, demek oluyormuş dedim, hata mı yaptım acep,etkisini azaltır mı, bu arada paylaşımın için teşekkürler
Canım herkezde has zeytinyağı bulunmaz tabi. Onlarca kişi bu maskeyi denedi, memnunda kaldılar, çoğu hazır zeytinyğı kullandı. Sende kullanabilirsin bence..
Kızlar merhaba herkezin sorusuna sırayla cevap vericem.
2)Masum; Karışımı hazırladıktan sonra 3 gün beklet, bolca hazırla ki ilerdeki günlerde de bu karışımı kullanabilesin canım. Tekrar tekrar hazırlamana gerek kalmaz. Bozulmaz zaten..
.