Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

haftada 3 çok oluyor, yaptım ordan biliyorum :)) haftada bir ideal bence bu kür için. ama her hafta yağ günü olmuyo tabi dediğin gibi.

haftada 3 çok oluyor, yaptım ordan biliyorum :)) haftada bir ideal bence bu kür için. ama her hafta yağ günü olmuyo tabi dediğin gibi.

O zaman ben Özel günlere göre devam mı edeyim yani :26: Çabuk uzama olur mu acaba ya... Saçım kıvırcık olduğu için uzasa bile çok fark etmiyo boyunda ama boyu istediğim kadar uzun olursa kestirmem de daha kolay olur içim yanmaz kestirirken

özel günlere göre yap bence. maksimum faydayı sağlıyosun zaten özel günlerde. diğer günlere gerek kalmaz. başka bakım yapıyor musun bilmmiyorum ama günlere göre diğer bakımları da deneyebilirsin canım.

Tamam o zaman böyle devam edeyim :44:
Kendi uydurmasyonum olan bir protein maskem var onu uyguluyorum protein günlerinde iyi oluyor

Diğer bakımları inceledim hep uğraştırıcı ve çok kötü kokulu maskeler var yurtta kaldığım için herkesten laf duyarım onları yaparsam:26:

evet koku olayı cok fena.. ben tövbe etmiştim bu maskeden başka bişey yapmaya ama özel günlerin hatrına sinameki yapmaya başladım yine. yurtta kalıyosan çok da fazla seçeneğin kalmıyo zaten.. vitamin günlerinde vitaminlerle maske yap bari uğraştırmaz hem :)

Bende bigness gerrrekli malzemeleri hazrladm 3gun bekliycm snra uygulycm sacima o karsm sadece 1kez mi uygulanyo dier haftya kulanilmaz mi?

Bende bigness gerrrekli malzemeleri hazrladm 3gun bekliycm snra uygulycm sacima o karsm sadece 1kez mi uygulanyo dier haftya kulanilmaz mi?

karışımı istediğin kadar saklayıp bitene kadar kullanabilirsin, bozulmuyor. yalnız bi ara güneşte bekletin deniyordu, sonra güneş görmesin yazıldı. o kısımdan emin değilim. benim odamda duruyo.

Kullanan arkadaşlara birşey sormak istiyorum.Bu mis gibi kokudan kastınız diğer yağlarda olan hani ağır kokuların olmamasımı? Ben yaptım 3 gün bekletip ama kavanozu açtığımdada öle bariz mis bir koku alamadım.Daha ziyade badem yağı vari bir koku vardı.Saçımada uyguladım dün ama saçımdada pek bi değişiklik oldu diyemem.Muskatı rendeledim karanfili dövdüm bişiyide yanlış yapmadım ama bilemedim yani

ya aslında abartılacak bir kokusu yok ama sinameki, turp, sarımsaklı şampuan triosundan sonra mis ötesi geliyo o koku bana :)
yağ muskat oranını doğru yaptıysan karışım biraz daha beklesin. ben de ilk denediğimde ayarı tutturamamıştım ondan pek bi fark görememiştim. içine biraz daha muskat atıp bi kaç gün daha bekleyince güzel olmuştu..
bi de yağ günlerinde dene.. mesela bu akşam :)

Ben de bu akşam yapmayı düşünüyorum ama gece yıkanabilmek için en fazla 2 buçuk saat tutabilirim ne yapsam acaba:97:

sağol tatlım evet bende öle düşündüm.Sinamekiyi deme zaten bu konuda yorumlarımda olmuştu.Ben 1 sene önce bunu sadece 4 kür uyguladım ve bemiksin kokusu halen saçımda bu nasıl sinmektir anlamadım.Saçımı ıslatmam veya hafif yağlanması kokuyu almama sebep oluyor.Öle buram buram değil tabiki ama bilinir o bemiks kokusu.o yüzden hayatta birdaha yapmam isterse ayda 20 cm uzasın yağ muskat oranı doğru gibi yani evde bir tane vardı o an ve onunla yapmıştım.Dün bende bir tane daha alıp rendeledim içine tekrar.Bakalım bir dahakine nasıl olacak.Bu arada bu yağ günleri dediğiniz ismini hatırlayamadım ama bir arkadaş kk da özel günleri tercih edin falan diye yazıyordu.Onumu kastediyor bahseden arkadaşlar

2,5 saat bence bakım için gayet yeterli bi süre canım ben hiç bir bakımı 2 saatten fazla tutmuyorum neydeyse..

Ben de 4 saat falan tutuyorum hep saçlarım kıvırcık ve boyalı hatta bir kere oryalle kızılım akıtıldı o yüzden bakım anca etki ediyor diye düşünüyorum 4 saat olunca içime siniyor:26:

Diğer konuda özel günler için sordum işte birazdan saçımı mineralli su ile ıslatıp yağlı bakımımı yapacağım 6 da yapsam 10 gibi yıkarım içim rahat olur:44:

Teşekkür ederim cevabın için canım

evet bemiks baya siniyor saça ama beni rahatsız eden sadece bemiks değil sinameki ile karışınca korkunç oluyor :) saça hafifçe sinen bemiks kokusu sorun değil yani. ben özel günlerin hatrına deniyorum bakalım. özel günler dediğimiz evet senin bahsettiğin konu. aycangül paylaşıyor bu konuda, sabitlerin arasında. "o kadar bakım yapıyoruz neden sonuç alamıyoruz" başlığına bir göz at derim mutlaka. hatta bir de "istenmeyen tüyler" de konusu var ki onu da şiddetle tavsiye ederim :) neyse konudan uzaklaşmayayım 1 tane muskat bana sanki az geldi, ne kadar yağ kullandın? ben 5-10 tane falan koyuyorum mesela. yağını da ona göre göz kararı ayarlıyorum. uzun süre gidiyor böylece.. hem bekledikçe daha etkili oluyor. hatta dibindeki posasını atmayıp üzerine yağ ve yeni muskatlar ekleyerek devam edebilirsin..

içine nasıl siniyorsa öyle yap tabiki o zaman, saçını senden iyi kimse tanıyamaz, ben yanlış yönlendirmek istemem :) bende sinüzit olduğu için başıma ağrılar giriyor ne kadar sıcak havlu yapsam da o ıslaklık beynimi zonklatıyor, sonra bakımlardan soğuyorum :) o yuzden 2 saatten ötesi pek bana göre değil. zaten o 1-2 saatlik sürelerde de fayda sağlayabiliyorum.

Evet aslında protein bakımlarını ben de 2 saat tutuyorum ama işte yağ bakımına özel

Başına sıcak suyla ıslatılmış havlu yerine ütüyle ısıtılmış havlu dene bence sonuçta ıslak havlu boynuna falan değiyor ondan olabilir canım:44:

Teşekkür ederim canım tekrar.Bende daha önce nerede gördüm diye ilerlerken buldum.Aycangül çok güzel bilgiler vermiş.Bende yeni kontrol ettiğim için biraz doğal olarak kafam karıştı.Bilemiyorum bu şekilde uygulamak tabiki fayda sağlayacaktır muhakkak ama hiç bulaşmasamda diyorum bi yandan Günler saatler falann Kendimi kaptırmiyim heh heh.Ben böle şeylerin birazda psikolojik olduğu inancındayım ama bilemiyorum tabiki.Vaktim olduğunda inceleyeceğim tekrar

sinameki hayal kırıklığımdan sonra yeni bakım kürleri araştırmalarım ışığında bu başlığa da el attım. saç uzatmasa bile(nasıl olsa artık bana sürpriz olmaz=) saçlarımın kuruluğu için dahi kullanmak isterim. yarın birkaç yere uğrayıp bakacağım ama bulamama ihtimalim var tabii. eğer bulamazsam hayrına 3-5 tan gönderirsiniz demi bana

mineralli su ne kuzu ya:26:

bu muskatlı maskeyi uzun zamandır ben de yaparım
bayadır ihmal ettim hazırlayayım en kısa zamanda
ben dipte kalan muskatlara zeytinyağı ekleyip bi kaç sefer kullanırdım karanfil
be muskat harika kokar ve yumuşacık yapıyo saçları

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…