Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
förmül icin cok tsk catgirl 24 ama su kismi bu günümüzün sartlarinda nasil yapiyorsunuz tam anlamadim
Formül şu:küçük top top hindiztan cevizlerini (kahverengi) toprak tasın içinde zeytinyağı ile iyice sürte sürte eritirmiş üstünede karanfil dövüp eklermiş bende şimdi yarın bu hindistan cevizlerinden aktarlardan bulmaya çalışcam...
Annemin saçları o kadar güzelki ipek gibiler ışıl ışıl dümdüz ve akıcı iyiki bu konuyu açmışım anneme... :dance:
birde diplerden yeni sac cikartiyormu haftada kac kere ????
bir kac sayfa okudum cogu arkadas rendeliyormus nasil yapilcagini simdi biliyorum
ama diplerden sac cikartiyormu??? orasi benim icin cok önemli
Canım şöyle söyliyim benim yeni saçlarım diplerden çıkıyor fazlasıyla ama ben bu durumdan hoşlanmıyorum. Ama herkezin tercihi farklıdır muhakkak.
Doc; ne diyeceğimi bilemedim biliyorsun zeytinyağı herşeye şifa, saç derisini yumuşatır, muskatında büyük zararları olurmu bilemiyorumki... Bir doktora gitmende fayda var, geçmiş olsun
cansutr; Haftada birde yapabilirsin 2 haftada birde olur saçın durumuna bak bakalım, yapma sıklığına sen karar ver memnun kalacağına eminim.
mond; saçlarındaki olumlu değişikliğe sevindim ve önerilerin için teşekkür ederim canım muck...
canım ya supersın pekı sac cıkartıyomu bu formul? ben gurlessın ıstıyorum da..bı de nekadara mal oldu bu hındıstan cevızı ve hakıkı zeytın yagıylamı yaptın tam olarak? cevabını beklıyorum canımm
Canım bir önceki soruda başka bir arkadaşa cevabı vermişdim aslında evet saç zayıfsa gürleştirir. Sanırım muskatın tanesi 50 kuruş, Hakiki zeytinyağı halk pazarlarında oluyor.
ben bu konuyu cok uzun zaman once gormustum ama karanfil kokusunu hic sevmeyen bir nisanlım oldugu icin denemeye pek yanasmamıstım ne yalan söyleyeyim :) olumlu yorumlara dayanamayıp hazırladım karısımı ama ayarı pek tutturamadım sanırım yagını fazla koydum. 2-3 muskatın üstünü biraz gecicek kadar zeytinyagı denmis. ben baya bi gecirmistim =) 1 kere surdum pek bisey farkedemedim acıkcası. icine bir kac muskat daha rendeledim biraz daha karanfil koydum bakalım. insallah bu sefer tutturucam :) tam bir ölcüsü var mı bunun? herkes göz kararı mı yapıyor?
dökmedim canım içine muskat ilave ettim. ertesi gün yani dün dayanamayıp yine yaptım bu sefer daha güzel oldu, yumuşadı parladı saçlarım :) sanırım başardım bu sefer.. bekledikçe daha iyi olacak hissediyorum.. çok teşekkürler tarif için pis kokulu şeylerden gına gelmişti artık. hem cidden etkili hem midem bulanmıyor sürerken
evet bekledikçe süper oluyor karışım! saçlarım zaten parlaktır ama başka bi hava geldi resmen, acaip bakımlı duruyolar. cidden bayıldım ben bu formüle :) kesinlikle favorim, ve artık başka bişey yapmıycam saçıma turp falan.. bu gayet yeterli. kesinlikle herkes denemeli.. uzamasıyla ilgili faydası olur mu bilmiyorum onu zamanla görücem ama saça kattığı hava burda yazan hiçbir formülde yok bence. sinameki de denedim, turp da, sarımsaklı zeytinyağı da iğrenç kokutuyo hepsi böyle bariz fark da yaratmadılar hiç..
Bozulmadığı aşikar 1.5 senendir aynı karışımı kullanıyorum, 2.5 litre yapmıştım :) Yaza kadar dayanır, bittikten sonra 2.5 litre daha yapacağım...