Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

yorumları okudum çok güzele benziyor bu karışım =) ilerki zamanlarda denemeyi düşünüyorum.umarım muskatı kolay bulabilirim =) çok teşekkürler bu paylaşım için..

förmül icin cok tsk catgirl 24 ama su kismi bu günümüzün sartlarinda nasil yapiyorsunuz tam anlamadim

Formül şu:küçük top top hindiztan cevizlerini (kahverengi) toprak tasın içinde zeytinyağı ile iyice sürte sürte eritirmiş üstünede karanfil dövüp eklermiş bende şimdi yarın bu hindistan cevizlerinden aktarlardan bulmaya çalışcam...
Annemin saçları o kadar güzelki ipek gibiler ışıl ışıl dümdüz ve akıcı iyiki bu konuyu açmışım anneme... :dance:

birde diplerden yeni sac cikartiyormu haftada kac kere ????

förmül icin cok tsk catgirl 24 ama su kismi bu günümüzün sartlarinda nasil yapiyorsunuz tam anlamadim

Formül şu:küçük top top hindiztan cevizlerini (kahverengi) toprak tasın içinde zeytinyağı ile iyice sürte sürte eritirmiş üstünede karanfil dövüp eklermiş bende şimdi yarın bu hindistan cevizlerinden aktarlardan bulmaya çalışcam...
Annemin saçları o kadar güzelki ipek gibiler ışıl ışıl dümdüz ve akıcı iyiki bu konuyu açmışım anneme... :dance:

birde diplerden yeni sac cikartiyormu haftada kac kere ????

bir kac sayfa okudum cogu arkadas rendeliyormus nasil yapilcagini simdi biliyorum :KK66:
ama diplerden sac cikartiyormu??? orasi benim icin cok önemli :KK68:

ya bunu ben de denemek istiyorum ama saç derim çok hassas
sınavlara çalışırken stresten saç derimle oynardım uğraş olsun diye
artık egzemaya doğru yolu var resmen o yüzden herşeyi kullanamıyorum acaba bu karışım hiç hassasiyet yaptığı oldu mu kullanan arkadaşlarda?
yoksa 3-5 ay saç diplerime dokunmamaya çalışıp ondan sonra denicem artk napalım :KK43:

bir kac sayfa okudum cogu arkadas rendeliyormus nasil yapilcagini simdi biliyorum :KK66:
ama diplerden sac cikartiyormu??? orasi benim icin cok önemli :KK68:

Canım şöyle söyliyim benim yeni saçlarım diplerden çıkıyor fazlasıyla ama ben bu durumdan hoşlanmıyorum. Ama herkezin tercihi farklıdır muhakkak.

Doc; ne diyeceğimi bilemedim biliyorsun zeytinyağı herşeye şifa, saç derisini yumuşatır, muskatında büyük zararları olurmu bilemiyorumki... Bir doktora gitmende fayda var, geçmiş olsun

Canım şöyle söyliyim benim yeni saçlarım diplerden çıkıyor fazlasıyla ama ben bu durumdan hoşlanmıyorum. Ama herkezin tercihi farklıdır muhakkak.

Doc; ne diyeceğimi bilemedim biliyorsun zeytinyağı herşeye şifa, saç derisini yumuşatır, muskatında büyük zararları olurmu bilemiyorumki... Bir doktora gitmende fayda var, geçmiş olsun

ayyy süper hosuma gitti bende cikmasini istiyorum zaten eskisi gibi olsun :KK66: nasil yapsam her hafta 1 keremi yada 2 haftada bir yeterli gelecekmi ki ???

arkadaşlar bende bu karışımı geçen sene falan hazrlamıştm birkaç kere kullanmıştım vede memnun kalmıştm saçlarm ipek gibi yumuşack olmuştu vede sağlıklı görünüyorlard ama ben bunu kullanmaya devm edemedim fırsatm olmad hiç.bu aralar saçımı çok sık boyadım 6 ayda 4veya 5 kere boyadım (bu benm saçlarım için fazla bir boyama)2 hafta önced koyu kahve ile boyalı olan saçlarımı açık küllü sarı ile boyadmm ve saç diplerim su topladı sonrasındada saç uçlarım sert sert tuhaf bşy oldu bend boyamamın üstünden 1 hafta geçince yani geçen hafta cuma gnü saçıma bu karışımı dürdüm ve 6 saat bekletebildim saçımda.yıkadığımda saçlarım harikaydı uçları yyumuşacıktı.bugün gene yıkadm saçlarımı ama etkisi hala devam ediyor saçlarım hala yumuşacık parlak ve sğlıklı.ben bu karışımı herkese gözüm kapalı tavsiye edebilirm.hepinize sağlıklı günler.

cansutr; Haftada birde yapabilirsin 2 haftada birde olur saçın durumuna bak bakalım, yapma sıklığına sen karar ver memnun kalacağına eminim.

mond; saçlarındaki olumlu değişikliğe sevindim ve önerilerin için teşekkür ederim canım muck...

cansutr; Haftada birde yapabilirsin 2 haftada birde olur saçın durumuna bak bakalım, yapma sıklığına sen karar ver memnun kalacağına eminim.

mond; saçlarındaki olumlu değişikliğe sevindim ve önerilerin için teşekkür ederim canım muck...

canım ya supersın pekı sac cıkartıyomu bu formul? ben gurlessın ıstıyorum da..bı de nekadara mal oldu bu hındıstan cevızı ve hakıkı zeytın yagıylamı yaptın tam olarak?:KK12: cevabını beklıyorum canımm

canım ya supersın pekı sac cıkartıyomu bu formul? ben gurlessın ıstıyorum da..bı de nekadara mal oldu bu hındıstan cevızı ve hakıkı zeytın yagıylamı yaptın tam olarak?:KK12: cevabını beklıyorum canımm

Canım bir önceki soruda başka bir arkadaşa cevabı vermişdim aslında evet saç zayıfsa gürleştirir. Sanırım muskatın tanesi 50 kuruş, Hakiki zeytinyağı halk pazarlarında oluyor. :KK34:

ben bu konuyu cok uzun zaman once gormustum ama karanfil kokusunu hic sevmeyen bir nisanlım oldugu icin denemeye pek yanasmamıstım ne yalan söyleyeyim :) olumlu yorumlara dayanamayıp hazırladım karısımı ama ayarı pek tutturamadım sanırım yagını fazla koydum. 2-3 muskatın üstünü biraz gecicek kadar zeytinyagı denmis. ben baya bi gecirmistim =) 1 kere surdum pek bisey farkedemedim acıkcası. icine bir kac muskat daha rendeledim biraz daha karanfil koydum bakalım. insallah bu sefer tutturucam :) tam bir ölcüsü var mı bunun? herkes göz kararı mı yapıyor?

ben bu konuyu cok uzun zaman once gormustum ama karanfil kokusunu hic sevmeyen bir nisanlım oldugu icin denemeye pek yanasmamıstım ne yalan söyleyeyim :) olumlu yorumlara dayanamayıp hazırladım karısımı ama ayarı pek tutturamadım sanırım yagını fazla koydum. 2-3 muskatın üstünü biraz gecicek kadar zeytinyagı denmis. ben baya bi gecirmistim =) 1 kere surdum pek bisey farkedemedim acıkcası. icine bir kac muskat daha rendeledim biraz daha karanfil koydum bakalım. insallah bu sefer tutturucam :) tam bir ölcüsü var mı bunun? herkes göz kararı mı yapıyor?

Canım karanfil ve muskatın miktrarından sadece 1 bir parmak fazla olabilir ama bir kullanımdan sonra muskatlı karışımı dökme üzerine yeni zeytinyağı ilave et olurmu :)

dökmedim canım içine muskat ilave ettim. ertesi gün yani dün dayanamayıp yine yaptım bu sefer daha güzel oldu, yumuşadı parladı saçlarım :) sanırım başardım bu sefer.. bekledikçe daha iyi olacak hissediyorum.. çok teşekkürler tarif için :KK70: pis kokulu şeylerden gına gelmişti artık. hem cidden etkili hem midem bulanmıyor sürerken :KK66::KK66:

dökmedim canım içine muskat ilave ettim. ertesi gün yani dün dayanamayıp yine yaptım bu sefer daha güzel oldu, yumuşadı parladı saçlarım :) sanırım başardım bu sefer.. bekledikçe daha iyi olacak hissediyorum.. çok teşekkürler tarif için :KK70: pis kokulu şeylerden gına gelmişti artık. hem cidden etkili hem midem bulanmıyor sürerken :KK66::KK66:

Karışımı 3 gün beklet canım öyle daha iyi olur... Birde öyle dene dahada memnun kalacağına eminim...

evet bekledikçe süper oluyor karışım! saçlarım zaten parlaktır ama başka bi hava geldi resmen, acaip bakımlı duruyolar. cidden bayıldım ben bu formüle :) kesinlikle favorim, ve artık başka bişey yapmıycam saçıma turp falan.. bu gayet yeterli. kesinlikle herkes denemeli.. uzamasıyla ilgili faydası olur mu bilmiyorum onu zamanla görücem ama saça kattığı hava burda yazan hiçbir formülde yok bence. sinameki de denedim, turp da, sarımsaklı zeytinyağı da iğrenç kokutuyo hepsi :KK43: böyle bariz fark da yaratmadılar hiç..

evet bekledikçe süper oluyor karışım! saçlarım zaten parlaktır ama başka bi hava geldi resmen, acaip bakımlı duruyolar. cidden bayıldım ben bu formüle :) kesinlikle favorim, ve artık başka bişey yapmıycam saçıma turp falan.. bu gayet yeterli. kesinlikle herkes denemeli.. uzamasıyla ilgili faydası olur mu bilmiyorum onu zamanla görücem ama saça kattığı hava burda yazan hiçbir formülde yok bence. sinameki de denedim, turp da, sarımsaklı zeytinyağı da iğrenç kokutuyo hepsi :KK43: böyle bariz fark da yaratmadılar hiç..

Canım teşekkür ederim yorumlarına :KK3:

tekrar yazamadan edemeyeceğim. Bu formülü burada paylaşan arkadaşa çoook teşekkürler.kıvırcık kuru kırık ve de uzamayan saçlarıma ne yaptımsa olmadı.Hep benim için dert olan saçlarımı artık çok seviyorum.Sadece 3. yapışım eşim saçların kgendine geldi sanki diyor.
Herkese tavsiyem mutlaka denesinler.Saçlarım için sonunda aradığımı buldum.
Sevgili arkadaşım noterden patentini al bence:)))))))))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
X