Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

Buradan memnun kaldığınızı görmek benide memnun ediyor saçlar çok sağlıklı oluyor parlıyor, ışıldıyor dolayısıyla sağlıklı bir biçimde uzuyor.. Saçlarınıza nazar değmesin :nazar:

canım çok özendim buna..fakat suan sınameki kürünü uyguluyorum.haftada 1 kez,cumagünleri.yani bu aksam uygulıcam.ama senin kürünü de merak ettim :KK1: şimdi 3 gun nasıl olsa kavanozda kalacak ben senin kürünü salı günü yapsam olur dimi?2 kür yorar mı saçı acaba ?:nazar:

merhaba. :KK3: ben de saçımı uzatma kürleri ararken bu formüle rastladım. hemen bir kenara not aldım ve malzemeleri toparlayıp ilk uygulamayı yaptım ama kafamda soru işaretleri var. herkes mis gibi kokuyor deyip durmuş da benim aldığım muskatlar toz haline gelince baharatımsı bir koku veriyor, diğer malzemeleri de koyunca böyle karanfil ve zeytinyağı ağırlıklı bir kokusu oluyor. kokusu çok güzel falan denilince kafamı kurcaladı bu durum. diğer aklıma takılansa bu karışımın sadece yağını süreceğiz değil mi? yani içindeki malzemelerle birlikte sürmeyeceğiz. ben ilk uygulamada süzgeçten süzüp yağını kullandım. bu konuda bilgi alabilirsem çok mutlu olacağım. hihoyyyt

canım merhaba.geçmiş iletilere bakarsan görğceksin,sadece yağını değil posasını da sürüyorsun saçına.:hulya:

bende bugun hazırladım kürü beklemede suan :KK1: ben sınemakiyle bırlıkte ıdare edıcem inş kötü bi sonuç olmaz =) cumaları sınemakı salıları da muskatı deniyicem bakalım yerimseniben

Eveeet ben sonunda dün bu maskeyi yaptım size nasıl anlatıcam bilmiyorum o ne koku o ne yumuşaklık anlatılamaz evin içi bile mis gibi koktu saçımdan resmen ayna olur parıl parıl parlıyorrr... Ben bu maskeyi ayda iki kez yapmaya karar verdim..
Ben hiç bi maskeden bu kadar memnun kalmadım eeee eskilerin varmış bi bildiği uzatma etkisinide yakında görücez inşallah, şimdilik saçlarımdan sağlık fışkırıyor hihoyyyt :teytey:

Ben maskeyi şu şekilde yaptım;
2 tane muskat(küçük hindiztan cevizi)
1 tutam kuru karanfil
Yukarıdakileri geçecek kadar sızma zeytinyağı
Önce muskatları havanda biraz dövüp parçaladım sonra rondoya alıp içine karanfilleri ve zeytinyağını koyup iyice rondodan geçirdim bu karışımı 3 gün bekletmek gerekiyor cam kavanozda..
Sonra saç uçlarıma kadar uyguladım, pazar günü evde olduğum için 6 saat beklettim ve gerisi tarif edemeyeceğim kadar süperrr herkeze öneriyorum arkadaşlar..

Ayy bunu kesinlikle denemeliyim. Çok çok teşekkürler böyle bir şey bizlerle paylaştığın için. Yrın ilk işim malzemeleri almak olacak =)

ya kızlar ben karanfıllerı ıyı dovememısım sanırım :KK43: sacıma sürdüm az önce annemın yardımıyla,ama yere falan dokulen oldu biraz..birde sacımın sonlarına uyguladım koklerıne de ama tam yedıremedım dıye düşünüyorum..umarım parlak olur :KK43:

Canım daha sonrakinde biraz daha dikkatli sürersin önemli olan yağın saçına iyi nüfus etmesi.. Gerisini düşünme, karanfil saçında kalmış kalmamış çok önemli değil zaten 3 gün boyunca karanfil ve muskat yağa iyice yerleşiyor.

ben 4-5 günde bir yapıyorum. açıkçası uzamasına yardımcı oluyor mu farkında değilim ama sağlıklı ve parlaklık sağladığı kesin.
catgirl24, sana çok teşekkür ederim. bizimle paylaştığın için.

şuan sinemakili kürü yapıyorm sonra bunu yapıcam karanfil kokusunu çok severim zaten parlatıyomuşda ohh ne güzel paylaşım için teşekürler canım

Ben hepinize teşekkür ederim... Saçınızı bu bakımdan sonra yıkarken önce duru suyla yağını akıtıp daha sonra şampuan sürebilirsiniz.. Ben öyle yapıyorum. Hepinize sağlıklı saçlar diliyorum.. İyi bayramlar..

konuyu açan arkadaşa ve uygulaynlara bişey sormak istiyorum ilk sayfaları okudum ama hepsini okumadım yaklaşık 1 yıl olmuş sayfa açılalı
bu zaman zarfında nasıl bi değişim oldu ?uzamada etkilimi?
ben malzemeleri aldım zeytinyağını hafta bir kullnıyorum zaten karanfili de çok severim uzatmasa bile kokusu yeter bana muskatı hiç kullanmadım daha önce
biraz bilgi veriirsen çok mutlu olurum zemuszemus

çok sayfa vardı hepsine bakamadım hindistan cevizi yağı var şuan piyasalarda o zamanlar eski kadınlar hindistan cevizinin yağını elde etmek için zeytinyağıyla sürte sürte eritiyolarmıştır diye düşünüyorum yani okadar uğraşmaya gerek yok etkisi varsa ne gibi etkileri varmış kullananlar bi yazarsa merakla bekliyorum... a.s.

Arkadaşlar bu karışım saçı yumuşatıp pırıl pırıl olmasını sağlıyor. Dalgalı saçlarını yatıştırmak, belirginleştirmek isteyenlerde de çok iyi sonuç verdi bunun haricinde saça sağlık verdiği içinde uzatmasında yardımcı... Mesela benim saçlarım çok hızlı uzuyor ve şu an belimde...

X