86yasinda ama cok sukur kendi isini yapabilen biri. Orgusunu mantisini borein kuranini okuyan biri
Dedem vefat ettiginden beri uc cocugunda kaliyor donusumlu olarak
Gelinlerinin yaninda sus pus oturuyor kizina nazi geciyor
Diger torunu 3e kadar uyuyor benim 11de kalkmama laf ediyor ki sadece tatillerde oyle
Annemde diyor ama anlamiyor kadin. Diyorum sen evleneli 70 sene olmus o zamanla karsilastirma diye ama nerde
Nei güzel bak siz rahat ettirebiliyormuşsunuz onu.
İnsan nazının geçtiği yerde rahat ettiği yerde kalır.
Çok sevaptır evinde yaşlı bakmak.
Şurda yaşasa daha ne kadar yaşar?
Ecirinizden eskiltmeyin.
Eminim çokbüyük mükafatlar alacaksınız.
Biraz empati.
86 yaşındakibir kadını terbiye edemezsiniz ki.
İstemsiz yapıyordur onların hepsini.
ALlah elden ayaktan düşürmesin onu da kimseyi de...
Amin..
Dayim kalmaya gidiyorum bazen kuzenim iki yas buyuk benden. Anneanemin ona davranisladi, yengeme karsi davranislarini falan bildigim icin bozuluyorum
Agzini acip tek kelime etmiyor. Abdest aldiginda bezi alip lavaboya damlayan sulara kadar siliyor bizde kalirken geceleri mutfakta abdest aliyor ki mutfak tezgahi cok yuksek banyoya gore. Ben bunlafi bildikce sabrim yetmiyor..
Elbette cok seviyorum ama bunlari yapmasa..
canımm yaşlılarla geçinmek zordur ama yaşasa daha kaç yıl yaşıcak ki gün gelir keşke burda olsada kızsa bana diceksin... Hem unutma ömür çok kısa bir göz açıp kapatıncaya kadar gecıyor ve Allah nasip ederse bizde o yaşa geleceğiz ve bugün ne yaparsak yarın onları görüceğiz.. Hem hatırı geçmese sana böyle söylenir mi ben 9 yaşında yatalak annaneme baktım yıllarca helal hoş olsun o benim canımm her gittiiğimde evini temizlerim gezdiririm onu hediyeler alırım neden yapmayayım ki dünya 3 günlük bugün var yarın yokuz... Bence sabırlı ol güleryuzlu davran ve yoluna bak
hem onun için o kadar zordur ki evlatlarının eline bakmak Allah yarıdmcısı olsun kimseyi elden ayaktan dusurmesin Rabbim bizleride amin...
Cok seviyorum bizde kalmasini istiyorum muhabbetini seviyorum ama bu sekildd olunca sabrim yetmiyor
Ben sinirli biriyim biri bana birsey dediginde frenliyemiyorum kendimi
Kirmakta istemiyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?