Anneannem ne zaman bize gelse sifon bozuluyor..

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Anneannem ne zaman bize gelse sifon bozuluyor, dolmamaya veya yavaş dolmaya ve boş yere su akıtmaya başlıyor. Ne yapıyor olabilir anlayamıyorum. Normal ev halki kullanırken hiç bir sorun yaşamıyoruz. Sizce ne yapıyor olabilir ve nasıl onleyebilirim?

Taharet muslugu sanip musluklarindan biri ile oynuyor sanirim .s
Ya da suyun kendi kendine dolacagina ihtimal vermeyip bilerek oynuyordur o musluklarla.
Ama butonun arkasinda oluyor o musluklar
Nasil acip oynayabilir anlam veremedim...

Sizinki yine iyiymis benim anneannem su bosa gitmesin diye evde 3 sefer kullandiktan sonra sifon cekmeye alismis, bizde kalinca da cekmiyor

Vallahi boşuna su israfı. Nasıl duzeltecegimi de bilmiyorum. O muslukla oynayıp duruyorum, şansa ne zaman duzelirse..

Anneannenin ne yaptığını biz ne bilelim.

Kadıncağız bile ne yaptığını bilmiyor ki sürekli bozuyor. Çaktırmadan sifon eğitimi verin. Tuvalete kamera koyamayacağınıza göre uygun dille ona doğrusunu öğretmek en doğrusu olur.

Son düzenleme:
Acaba bu nasıl doluyor diye açıp bakmaya mı çalışıyor üst kapağını filan mı kaldırıyor içindeki sistemini bozuyordur. Bence siz hazır bozulmuşken gösterin iyice bak anneneciğim işte bu böyle doluyor buradan basılıyor hafif basınca zaten su geliyor ama şimdi gelmiyor nedense bozulmuş dersiniz.

Tamam da biz nereden bilelim ki ne yaptığını çok mu sorun bu yani. Büyük ihtimalle muslukları karıştırıyordur sifonun musluğunu kapatıyordur açıverirsiniz bu kadar basit baktınız az akıyor.

Kadıncağız hızlı çekiyor olabilir .Bilemeyebilir.Bazen bizimde oluyor.

Çok dert ediyorsanız tatlı dille nasıl basması gerektiğini gösterin.

Sifonu şöyle çek dedik lakin o şekilde çektiğini söyledi.

Keşke anneannemi tanıma fırsatım olsaydı da her geldiğinde klozeti komple kırıp değiştirmek zorunda bıraksaydı beni.
Yaşlıların kıymetini bilin. Canı sağolsun bin kere...

hahahah ben otobusle seyahat ederken dinlenme tesisinde tuvalet de yasli teyzenin cevirip kizim buna nasil oturcam diger tuvalete oturdugum gbi oturamadm bacaklarim agridi dedi kadin alaturka tuvalete oturdugu gbi oturmaya calismis allahtan dusmemis bilmiodur ne bilsin yaslilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…