Konuyu okudum,sifona ne yapılabilir ki diyorum,düşünüyorum,düşünüyorum bulamıyorum. Tuhaf gelecek biliyorum ama yanlış kullanıyor olabilir. Yada su çok geliyor diye kısmaya çalışıyor olabilir,israf olmasın diye. Yada bilmiyor ,kurcalıyor olabilir sağını solunu.
Ben 7-8 yaşlarındayken annemin bir komşusu vardı,annem kuaföre gidecekti,bende geleyim memnun kalırsam senin kuaförüne devam ederim deyip,annemle gelmişti kuaföre.
Saç yıkamak için çağırdılar yukarıda bahsettiğim hanımı,gitti ve koltuğa oturması gerekirken dizlerinin üzerinde çıktı koltuğa zoraki şişmanda bir kadındı,saç yıkama lavabosuna doğru kafasını öne doğru eğdi,kuaförde adeta zaman durdu,herkes şaşkın,ben gülüyorum,annem beni dürtüyor,kolumu sıkıyor gülme diye,kimin suratına baksam gülmeme mücadelesi veriyor,saçını yıkayacak adam neye uğradığını şaşırmış halde acaba böyle mi yıkasam saçını ,bozmasam,yoksa düzeltsem mi diye kararsız halde duruyor . Böyle tuhaf bir durumdu yaşadığımız. İnsan bilmezmi oraya oturmayı diye düşünmüştüm,bilmeyebiliyormuş demekki. Belkide gerçekten bilmiyor nasıl kullanacağını,bu olaydan sonra hiç şaşırmam bilmiyorsa.