Anneannem ne zaman bize gelse sifon bozuluyor..

Siz bu işlerden anlamıyorsunuz diye diğer bayanlar da anlamayacak diye bir şey yok. Bazı bayanlar tesisat vs. gibi işlerden anlarlar, ellerinden gelir.
Sizde benim ne demek istediğimi anlamak istememişsiniz. Yaşlıların bilememesi gayet normal. Her seferinde bozuldugundan şikayet etmişsiniz. Güzel, uygun bir dille bak nineciğim; buraya basman yeterlidir. Diger yerlere dokunmana gerek yok. Bu kadar zor mu?

sifonun sağında solunda bir yerlerde iki tane beyaz vana var. o vanalardan biri taharet biri sifona giden su için. o vanaları düzelt ve ojeyle işaret koy. ananen gidince düzeltirsin.

Muhtemelen sifonun musluğuyla oynamıştır. Belki de yalnızca tesadüftür. Dert etmeyin, anneannenize de bir şey demeyin. Kalbi kırılırsa çok üzülürsünüz. Tamirci çağırın o sıkıntıyı söyler.

Konuyla alakasız ama bir iş görüşmesine gitmiştim, güzel giyindim, şık bir ofis... çok bekleyince hadi bir WC'ye gideyim dedim. Taharet musluğunu açmamla öyle şiddetli su fışkırdı ki.... Aman yarabbim ben ıslandım, wc deki ayna yerler her yer ıslak!!! Ben böyle utanç bilmiyorum

Ananen için ise, yapılacak şey Yok. Canı sağolsun

Sampuan varsa bi duş alaydın su boşa gitmeyeydi

Hayat bilgisi tadında yazmak istemiyorum ama gerçekten yaslanicaz ve kimbilir ne absurt şeyler yapicaz, yaşlıdır ya biraz hoşgörülü olmak lazım tahammül sınırı üst seviyede olsa bunlara takilmazsiniz bile

Merak edip bakmıştır tutup kopartmistir yapmıştır bişeyler keşke anneannem olsa da sifonu sokse

ay sabah sabah kahkaha attım yemin ederim konu sahibinin ciddi ciddi ''ne yapıyor olabilir sizce'' diye konu açtıgını düşündükçe sinirlerim bozuluyo
hayır yaşlı başlı kadın ne yapıyor olabilir diye de düşünüyorum bi taraftan yahu bunu burada anneanneyi tanımayan insanlara soracagınıza kendisine sorsanıza? kadıncagız garibim bilmeden yanlıs bi sey yapıyo demek ki, siz tuvalete girince kakanızın üstüne su çekemeyin diye hain planları yoksa

Konuyu okudum,sifona ne yapılabilir ki diyorum,düşünüyorum,düşünüyorum bulamıyorum. Tuhaf gelecek biliyorum ama yanlış kullanıyor olabilir. Yada su çok geliyor diye kısmaya çalışıyor olabilir,israf olmasın diye. Yada bilmiyor ,kurcalıyor olabilir sağını solunu.
Ben 7-8 yaşlarındayken annemin bir komşusu vardı,annem kuaföre gidecekti,bende geleyim memnun kalırsam senin kuaförüne devam ederim deyip,annemle gelmişti kuaföre.
Saç yıkamak için çağırdılar yukarıda bahsettiğim hanımı,gitti ve koltuğa oturması gerekirken dizlerinin üzerinde çıktı koltuğa zoraki şişmanda bir kadındı,saç yıkama lavabosuna doğru kafasını öne doğru eğdi,kuaförde adeta zaman durdu,herkes şaşkın,ben gülüyorum,annem beni dürtüyor,kolumu sıkıyor gülme diye,kimin suratına baksam gülmeme mücadelesi veriyor,saçını yıkayacak adam neye uğradığını şaşırmış halde acaba böyle mi yıkasam saçını ,bozmasam,yoksa düzeltsem mi diye kararsız halde duruyor . Böyle tuhaf bir durumdu yaşadığımız. İnsan bilmezmi oraya oturmayı diye düşünmüştüm,bilmeyebiliyormuş demekki. Belkide gerçekten bilmiyor nasıl kullanacağını,bu olaydan sonra hiç şaşırmam bilmiyorsa.

Iyide bunu niye dert ettiniz kendinize. Bozulursa bozulsun yasli basli kadin beceremiyor demekki. Cok sacma bi konu k.bakmayin. okadar ciddi sorunlar yasayan insanlar varken

Taharet musluğuyla sifonun içine giden musluğu birbirine karıştırıyor olabilir.Kadıncağıza durumu izah edin musluklarla fazla oynamasın

yaşlılar onu kullanmayı bilmiyorlar . malesef biz de yaşadık . ama bi şey denmiyor.
mümkun ise anlat . kullanmayı vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…