iyi güzel dıyorsun da ablacım böyle bı tarafın eksıgını tamamlyacagz derken farknda olmadan dıger tarafda cok derın yaralar acıyorlar ne yazık kı..bız ıkı kız kardesz benden ıkı yas buyuk ablam var..o daha sakın pasıf ıcıne kapanık sureklı bırılernn destgne ılgısıne ıhtyac duyan bı yapıda..buna bıraz da yasadgı saglk problemlerı sebep..tabı kucuklgnden berı bu sebeplerde onu hep korumak kollamk adına benı abla yerıne koydular..sankı o degl de ben buyukmusum gıbı hep onun sorumlugunu bana da verdıler..bıyere gıtsem sureklı ablamı da götrmem kendı adıma yaptgm her faalyete onu da katmam ıstendı..o bellı bıyere kadar okudu ben daha hırslıydm okumak konsnda unv bıtırdm o evde oturdu falan..ama o kendı terchnınn sonuclarnı yasarken gene ben hep alltan alıp onun eksıklıklerıne dıkkat etmesı gerekn oldum..hep ıkı kardessınız cansınız dendı sen anla onu hassas dendı..ben dıslı ınatcı bıraz da yırtık oldugma hep guclu oldum aılemn gözmde belkı de bencıl oldm zaman zaman..oysa ben onlardan cok dusundm hep ablamı onlardan cok agladm onun ıcın..ve onun kendı ayakları uzernde durması ıcın anne babamla da konstm yaptklarının yanls oldugnu anltmya calstm ona kendı olması sansı vermlernı gerektgnı byle sureklı elınden tutarak aslnda ona zarar verdklernı anltmya calstm ama anlatamadm hep ben suclu oldm bencıl oldm ablamı anlayamıyor aldım anne baba cock ayrmaz dendı fesat oldm..ama farknda olmadan hep ezılen ben oldum..evet ben daha cok yasadm hayatn sunduklarnı belkı ama bu benm hatam degldı..ıcın ıcın yıllarca uzuldm ben..sımdı ablam bekar ben evlendım sımdı de bu eksıklık farklı seklde kapatılmya calsılıyor ve hersy gene benden beklnıyor..ablamla hıc gerck anlmda ıkı kardes olamadk bız..böyle bırbrmzden de ıtıldık sankı ıkı rakıp gıbı..sımdı ben gurbette evlym aılem benı onları brakp buralara geldgm ıcın de kırgn bana..ablam onları brakmycagnı söylyp durur hep..daha anacı babacı görunur duygularnı gösterr belkı acıkca ondan..ama smdı tek hayrlı evltları o gıbı muthıs dustuler benden sonra bırblerne..bazı davrnsları var kı ınan kı kıskanclk degl yanls anlaslmasn ama böyle benm yapmayı cok ıstedgm bazı seyler vardı hayaller gıbı..smdı benm butun hayllermı maddı manevı ımkanlarla ablama saglma cabasndalar..önune bana bıle sunulmams ımkanlar sunulluyor..ablam muthıs degstı ben evlndktn sonra..anne babamın ona dusmesnı lehıne cevrdı sankı bana dusman gıbı sureklı hava atma kendı gucunu mutlulugnu ne blym kendnı bana ıspatlama cabasnda..cunku ben kendı karakterme hayallerme ıdeaallerme cok aykırı bı evlılk yaptm asla yasamyacagm bı hayatı sevtm dolaysıyla bır sıfır yenık oldum onun göznde..gercekten ablamı anne babamdan ıyı tanıyorm duygularnı da cok ıyı anlıyorm gözlemlıyorm..acı ıtıraflar bunlar benm ıcın..ama ben onu degl bu konuda anne babamı sucluyorm..bı cocgua butun maddı ımkanları sunmak yetmıyor..bırının zayf ve yardma muhtac olması demek dıgernn buna ıhtyacı olmadgı anlmna gelmıyor ne yazk kı..ben smdı yasadgm sıkntlar sebebyle herkesten cok muhtacm onlara ama kımse bunu bılmıyor ne yazk kı ben dısında..hep ımrenırm guzel kardes ılısklerne,guzel anne kız dostluklarna..ama bıze bu pek nasp olmadı ne yazk kı..saglk olsun yıne de..
dıyecegm lutfen herseyn sandgnz gıbı olmadgnı dusunun ara sıra..butun cocklarn anne babalarna ıhtyacı var hem de en esıt sartlarla..madden ve manen..