Anne sütü

oslm82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
399
4
118
42
Ankara
merhaba arkadaslar bebeğim heniz 3 aylık bile değil. ve son iki haftadır günden sadece 1 kere emzirebiliyorum oda süt olursa. neyaptıysam oomadı coğalmadı sütüm ve işe baslayacagım ayın 15de.sadece mama alıyor aptamil.ve moralim çok bozuk. benim gibi olan anneler szide yasadıgınız seyleri paylaşırmısnız. sanki herkes emziriyor ben cocugumdan sütümü esirgiyo gibi hissediyorum.istedimki 2 yasına kadar emsin. cevremedki herkes nasıl olmaz ben zor ayırdım memeden diyor.canım çok sıkılıyor:2:

üzülme canım süt bünye meselesi olmayınca olmuyor.benim kız emmedi sağıp verdim ne yaptıysamda sütüm artmadı.çok azdı hep mama takviyesi yaptım.göğüslerim kocamandı amasüt yoktu.zaten 3 aydada kesildi napayım azda olsa annesütü aldı.inşallah ona şifa olur.aç bıraksak dahamı iyi.benim eşim ve kardeşide hiç emmemiş ama maşallah sağlıklılar.önemli olan sağlıklı olmaları

canım benimde doğumdan beri sütüm az bebişim sürekli memede kalmak istiyor ve memeyle kabga ediyor, tahin helva, aşure, fayrouz diye bir malt içeceği, humana stil tea, rezene çayı vb. herşeyi denedim olmayınca olmuyor bende mama veriyorum üstelik bu ayın sonunda işe başlayacağım o zaman olanda kesilecek hepten. bende başlarda çok üzülüyordum ve ağlıyordum mama verince ama artık aştım bunu önemli olan bebişimin sağlıklı olması ve doyması, sende böyle düşün bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…