Anne süt'ü ile bebek saçından kolye ...

Şimdi kabul etmek gerek ki, sütün içine düşmüş kıl görüntüsü ve ekşimiş süt kokusu hayali pek iştah açmıyor.:bicak:
Kendisi rahatsız değilse bu durumdan bence sakınca yok.
Dediğim gibi benim tercih edeceğim birşey değil. Kızdığım tek nokta dalga geçilmesi.
Fikri olmadan zikri olan insan çok maalesef :KK66:

Bence gereksiz masraf. Esiniz ne diyecek acaba . 200 tl ye baska bir hediye de alabilir sacinida mendilde saklayin. Ben ne sac ne dis hic saklamadim. Bebeklik kiyafetleri ve gobek seysi varya o duruyor.

Kedimin arada dökülen biyiklarindan birini sakliyorum(ciddiyim). :KK70:

Kedi biyiginda kolye de yapiyorlar miymis :KK70:
bu şaka...
Benim de iki tane tavşanım vardı (ama onlar bence kendilerini kedi ya da köpek sanıyorlardı) ikisinin de dişleri çok uzardı keserdik ya da düşerdi onları saklarım bende. Off delirmiş olabilir miyim:KK53:Kedimin tüylü yastığıda hala duruyor hatıra saklıyorum.

bu kadar olumsuz yoruma hakarete kusmalara rağmen konu sahibi kendini bozmamış, nasıl böyle sakin kalabiliyosun acaba :KK9: başkası olsa misliyle karşılık verir konu çoktan kapanırdı. :KK45:bu kadar kusacak kadar iğrenç olan ne anlamadım. istediğin gibi uygun fiyatlı bulursun umarım
Sagol tşkr ederim canım

Hii hiç kimse hiç bişey yapmamiş. Bencede. Mesela doğumu hastanede yapmaya ne gerek var. Mesela ben bir odanin köşesinde pit diye doğum ettim. Ayni kediler gibi. Doğal dediğin böyle olur.

Ve tabiki bebek odasini alan, hamilelik fotosunu çektiren ebemdi. Ben almiim cinim, doğal değil yeaaahh

Insanlar ne zaman başkalarin seçimlerine saygi duyacak anlamadim. Konu sahibi heves etmiş ise neden olmasin? Emzirme döneminden hatira istiyor. Tüm konuyu okumadim ama umarim yinede faydali yorumlar olmuştur Ceennet Ceennet
Katılıyorum sana canım

bencede dalga geçenler kendilerini rezil ediyolar, ama kabul etmezler. bilmedikleri için böyle bşeyi yok sayıp dalga geçiyolar. ama baya bu işi yapan insanlar varmış işte. konu sayesinde öğrenmiş olduk. dalga geçilcek kusulacak bi tarafıda yok
Hem de yerli üretim

X