Bebek Beslenmesi Anne sütü Bağış !!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Eşinizin hesabından almazlar. Kendinize hesap açın. Bardakla ya da finger feeding yapabilirsiniz.
Emzirme destekleyici sistem de kullanabilirsiniz.
Google’dan aratın bunları
O gruba girin mutlaka
Harikasınız. Bilinçli anneleri gördükçe cok seviniyorum. Şu mama tuzagi/etraftakilerin "sütün yetmiyordur" şeklinde psikolojik baskısı annelerin doğanın düzeninden ve iç güdülerinden uzaklaşmasına sebep oluyor. Bu önerdiğiniz siteyle 4 yıl once karşılaşmıştım. Bana katkısı çoktur.

Sütünüz az bile olsa bebeğinizi olabildigince emzirerek ısrarla vücudunuzdan süt isterseniz vücudunuz istediğiniz kadar sütü size verir. (Eger bir saglik problemi ameliyat vb. iliskili bir rahatsizlik geçirmediyseniz.)

Herkese selamlar,oğlum 4 aylıkken sütüm kesildi ve tozlarla büyüyor,çok üzülüyorum,İstanbul'da oturuyorum,süt konusunda yardımcı olmak isteyen anneler olursa nereye derlerse gidip alabilirim.Lütfen yardımcı olun.Özelden yazarsanız telefon verebilirim.

Merhaba, hala sut ariyor musunuz..

Ise basladiktan sonra oglum sagdigim sutleri biberondan icmemeye basladi. Sutlerim ziyan olsun istemiyorum, ihtiyaci olan varsa 15-20 gunluk sut verebilirim.(daha var ama icme ihtimaline karsi zamani kullanmak istiyorum) Ihtiyaci olan ozelden mesaj atabilir.istanbuldayim.

Merhaba izmir’deyim , prematüre ikizlerim için süt bağışı istiyorum :/

Merhaba benimde kızım prematüre doğdu ocak ayında 3 hafta küvezdeydi elimizde 50 ye yakın poşet var şuan aktif emdiği için vermek istemedim,isterseniz yardımcı olmak isterim.izmir karşıyakadayın

20 günlük bebeğimiz var sütüm fazla gelmektedir gerçekten ihtiyacı olana ücretsiz Ankara içi verebilirim iletişim için g.akgul1453@gmail.com adresine mail atabilirsiniz gerçekten ihtiyacı olanlar mail atsın

İzmir Hatay'da oturuyorum iki göğüste kanlı mastit oldum ve sütüm azaldı oğluma yetmiyor bende süt anne arıyorum banada yardımcı olacak biri olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler oğlum 2 aylık henuz

Merhabalar, Antalya'da yaşıyorum... 21 Ocak 2019 doğumlu bir kızım var, ikinci bebeğim Oğlumu da mama takviyesiz büyüttüm, çok şükür kızım da anne sütüyle besleniyor... kızım anne sütüyle iki ayda toplam 2.350gr aldı, Allah'a bin şükür. Bebeğim henüz iki aylık ama doğduğundan beri süt sağdığım için derin dondurucuda 10 lt civarı anne sütü var. İhtiyacı olana bağışlamak istiyorum. Hijyene çok önem veriyorum. İhtiyacı olan umarım bana ulaşır

Elimde birikmiş olan anne sütü var , Ankara içinde süte gerçekten ihtiyacı olup gelip evden alabilecek olan kişiler ulaşabilir , tamamen bağış amaçlı yazıyorum .
Gerçekten çok güzel bi hareket çünkü mamayla beslenen anne sütünü hiç bilmeyen melekler var inşallah size ulaşan insanlar olur

Merhaba, kızım birkaç aydır biberondan emmediği için sağılmış sütlerim bulunmakta. Mart-Nisan-Mayıs tarihli olarak gerçekten ihtiyaç sahibi birisine vermek istiyorum.

Merhaba, sağılmış ve biriktirilmiş sütlerim var vakti geçmeden bağışlamak istiyorum. Kızım 2 aylık şuan.
istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum, isteyenler mesaj atabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…