• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Anne sütü Bağış !!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Mesela gece gogus lerim doluyor gece uyanınca emıyo zaten hemen uyuyo ama gunduz sureklı emınce sut bosalıyo ve damla seklındede gelse aglamaya baslıyor. Emmek istemiyor ama ilk bes dakika gayet guzel emiyor zTen yutkunma sesini anlıyorum sütün o an bol geldıgını Ama iste sonrası azaldıkça kızarıp bozarıyo sınırden
Memelerin dolu olmasını beklemek büyük yanlış
Bu dedikleriniz sütün az olduğunu asla göstermez
Biberon kullanıyorsanız onun akışını istiyor muhtemelen
Kolayca ağzına aksın sütler
1 aylıktan büyükse ek gıdaya kadar doyma kriteri çişli bezleri oluyor
24 saat toplamında bir paket margarin ağırlığında çişli bezi oluyorsa doyuyor demektir

Emmek istemeyip de akış kolayken emip sonra ağlaması hep biberon kaynaklı
Acilen çöpe atın
Emzik de var mı?

Memelerin dolu olmasını beklemek büyük yanlış
Bu dedikleriniz sütün az olduğunu asla göstermez
Biberon kullanıyorsanız onun akışını istiyor muhtemelen
Kolayca ağzına aksın sütler
1 aylıktan büyükse ek gıdaya kadar doyma kriteri çişli bezleri oluyor
24 saat toplamında bir paket margarin ağırlığında çişli bezi oluyorsa doyuyor demektir

Emmek istemeyip de akış kolayken emip sonra ağlaması hep biberon kaynaklı
Acilen çöpe atın
Emzik de var mı?
Suan 1.5 aylık gogus lerim dolmasını beklemek degıl aslında geceden bahsetmiştim gece dolunca bebekte uyanınca emiyor ve uyuyo hemen bol geldıgını ıcın ama gunduz hep kucagımda emıyo her ıstegınde veriyorum. Biberona alıstı tabi onunki gibi bol gelsin istiyor ama iste gogustende az gelınce baslıyo aglamaya yada uykuları cok kısa suruyor.
Bez yonundende sorunumuz yok mamaya takviye yaptığım icin sadece süt yetermı anlayamıyorum ama ıkı gun boyunca denemek lazım.
Emzik kullanmıyorum bu aRada.
Birde soyle bı sorun var mecbur dısarıya cıkmam gereken durumlar oluyor mecbur evde babaannesine bırakıyorum E oda haliyle mama veriyor.

Suan 1.5 aylık gogus lerim dolmasını beklemek degıl aslında geceden bahsetmiştim gece dolunca bebekte uyanınca emiyor ve uyuyo hemen bol geldıgını ıcın ama gunduz hep kucagımda emıyo her ıstegınde veriyorum. Biberona alıstı tabi onunki gibi bol gelsin istiyor ama iste gogustende az gelınce baslıyo aglamaya yada uykuları cok kısa suruyor.
Bez yonundende sorunumuz yok mamaya takviye yaptığım icin sadece süt yetermı anlayamıyorum ama ıkı gun boyunca denemek lazım.
Emzik kullanmıyorum bu aRada.
Birde soyle bı sorun var mecbur dısarıya cıkmam gereken durumlar oluyor mecbur evde babaannesine bırakıyorum E oda haliyle mama veriyor.
Sorun sütün az olması değil sorun biberon.
Dışarı çıktığınızda sağım yapıp verebilirsiniz sütü
Bakın meme reddi kapıda o biberonu bırakmazsanız bebe sizi bırakacak
Facebook’ta emzirme sanatı grubuna üye olun oraya yazın mutlaka
Mamayı kontrollü olarak azaltarak bırakırsınız.

Sorun sütün az olması değil sorun biberon.
Dışarı çıktığınızda sağım yapıp verebilirsiniz sütü
Bakın meme reddi kapıda o biberonu bırakmazsanız bebe sizi bırakacak
Facebook’ta emzirme sanatı grubuna üye olun oraya yazın mutlaka
Mamayı kontrollü olarak azaltarak bırakırsınız.
Sagıyorum sutum 10cc ya cikiyo ya cıkmıyor maalesef bende bırakmak istiyorum ama bı deneyim yine ıkı gun mama vermeden sadece emzıreyım o zaman ama gelmiyor fazla süt ne yazıkkı

788D2859-DC93-4EAF-B351-4EF36BDD0DF7.jpeg
E0E2A02F-960B-4DAB-9512-77A0E7CA7D53.jpeg
Sagıyorum sutum 10cc ya cikiyo ya cıkmıyor maalesef bende bırakmak istiyorum ama bı deneyim yine ıkı gun mama vermeden sadece emzıreyım o zaman ama gelmiyor fazla süt ne yazıkkı
Sağıma alışkın olmayan memelerde çıkmayabilir normal.
Mama bir anda kesilmez yalnız
Mama verdiğinizden memelerin haberi yok, yavaş yavaş kesilsin ki süt de artsın bi yandan.
Tekrar söylüyorum sorun süt azlığı değil biberon

Eki Görüntüle 2197665 Eki Görüntüle 2197666
Sağıma alışkın olmayan memelerde çıkmayabilir normal.
Mama bir anda kesilmez yalnız
Mama verdiğinizden memelerin haberi yok, yavaş yavaş kesilsin ki süt de artsın bi yandan.
Peki biberonda verıcem zaman dahamı az vermeliyim ki biberonu tamamen keseyim. Nasıl yapayım sizce?? Bahsettıgıniz gruba istek attım ama alıcakları süpheli ustelık esimin hesabından kendim face kullanmıyorum.

Peki biberonda verıcem zaman dahamı az vermeliyim ki biberonu tamamen keseyim. Nasıl yapayım sizce?? Bahsettıgıniz gruba istek attım ama alıcakları süpheli ustelık esimin hesabından kendim face kullanmıyorum.
Eşinizin hesabından almazlar. Kendinize hesap açın. Bardakla ya da finger feeding yapabilirsiniz.
Emzirme destekleyici sistem de kullanabilirsiniz.
Google’dan aratın bunları
O gruba girin mutlaka

Yalnız
Eşinizin hesabından almazlar. Kendinize hesap açın. Bardakla ya da finger feeding yapabilirsiniz.
O gruba girin mutlaka
Yalnız şu bardak ve finger feeding nedir hıc duymaıdmda

O gruba girin mutlaka
Simdi nete baktımda sırınga ve parmak destegı ile beslemekmis ama iste benim sagılacak kadar sütüm cıkmıyor malesefkı insallah o gruba girebilirim.

Simdi nete baktımda sırınga ve parmak destegı ile beslemekmis ama iste benim sagılacak kadar sütüm cıkmıyor malesefkı insallah o gruba girebilirim.
Mamayı da o şekilde verebilirsiniz
Yaptığınız takviye günde 2-3 ama el atmazsanız gittikçe artacak kısır döngüye girecek.
Süt için de her saat başı 5-10 dk sağım yapın, memeler uyarılsın

Bunu yzıcaktım ama polemik yaratmak istemedim.
Benimde sutum bi çoktu. Espri yapmistim annemin uaninda. Annem soylemisti bagislarsan takip etmelisin dinen boyle diye. Bence polemiklik bisey yok. Arkadasin dini gorusunu bilemem ama eger muslumansa boyle bi nokta var ve bilmiyo olabilir bilgilendirmek istedim :)

Kanser hastalarına bile iyi geliyormuş anne sütü. Babamın doktoru öyle söylemişti. Umarım ihtiyaç sahibi birini bulursun .çok güzel bir davranış, tebrikler ..kimse almazsa da ver kediler içsin, atma çöpe

anne sutu bagislayan olursa ben talibim kanserim ve cok iyi geldigini duydum cok ihtiyacim var buna insaAllah burdqn sesimi duyan olur

Back