Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah sağlıklı bir bebegin olur.demekki kocanda bilinçaltında düşünüo kaçta tuttururuz die:) hiç moralımizi bozmadan denemelere devam etmelıyız inşallah ilk demende tutar da çok sıkıntı yaşamazsın.
ben bugun adet oldum
geri sayım başladı benim için .son 6-7 gün. umarım iyi haberler veririm sitedekilere. ama sanırım adet olcam yine öyle hissediyorum.fisfisfis
İnşallah Allah nasip eder... Fazla kafanı takma günleri de sayma oluruna bırak stres olunca odaklanınca bir türlü gelmiyor. Bende ilk defa deneyeceğim bu ay bende heyecanlıyım ne kadar takma desekte ister istemez heyecan oluyor.. Allah hayırlısı hayırlı zamanda versin.. Allah bilir en doğru zamanı...
slm kızlarr bende 2.ci için çalışmalar var benide listeye ekleyin SAT 3 temmuz ağustosti güzel haber veririm inşallahh....
bu arada yaşım 30 bir tane oğlum var 3.buçuk yaşında
FRLANG seninle aynı zamanda öğrencez sonuçlarıı reğl tarihimiz aynı çünkii
canım inşallah benimde bir ay olacak korunmayı bırakalı hamiş oluruz bu ay inşallahAAA NE GÜSEL. İNŞALLAH İKİMİZDE HAMİLE KALIRIZ. BİZİM İLK AY DENEMEMİZ. BEN SENIN KADAR TECRUBELİ DEGILIM.BU ARADA OĞLUŞUNU ALLAH BAĞIŞLASIN.TAM SEVİLCEK ZAMANI.ÖP BENİM İÇİN. BEN ADETTEN 2 YA DA 1 GUN ÖNCE TEST YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.DÜN COK HALSIZDIM MIDEM AKSAMA DOĞRU BULANMAYA BAŞLADI.EVE GİTTİM HEMEN YATIŞ.UMARIM BELİRTILER BÖYLEDIR.ohaoldumsmile