Inşallah bu sefer her şey harika olacak canım önleminizi de alacaksınız aspirin içiyorsun değil miinşallah kuzum yarın doktor kontrolüm var daha önce iki gebelik kaybım var pıhtılaşmadan dolayı bu sefer temkinli gidiyorum inşallah benimle olur hep
İnşallah hep birlikte alırız o güzel haberleriHayırlısıyla yaptırın tabi tetkikleri gebe kalmadan önce kontrol ettirmek en iyisi bence içiniz rahat olurinşallah güzel haberler gelir
Canım tebrikler çok sevindim, hiç stres yapma bence diğer arkadaşlara bende katılıyorum bence önemli olan nasıl ilerlediği sağlıkla kucağına alırsın inşallahkızlar sonucum 34,66 çıkmış reglime 3 gün var nasıl sizce
Ayy baya katı kurallar varmış yavU Uzaygemisi35 ben bi kere yanlış yere konu açtım diye ban yemiştim 2 gün sürmüştü canım
gidemiyorum işte birakmiyorlar çok değişik ınsanlar şımarık sin bilerek yapıyorsun bizi korona yapacaksın diyorlar ondan burda soruyorum sizlereMerhaba sizin önceki mesajlarınızda da hep bu ağrıyı gördüm anladığım kadarıyla uzun süredir devam ediyor. Lütfen bebiş olsa da olmasa da ihmal etmeyin doktora görünün korona var evet ama önleminizi alıp çok dikkatli bir şekilde gidip görünebilirsiniz. Enfeksiyon veya farklı bir durumsa Allah korusun ilerlerse bunlar da hayati risk yaratabilir.. geçmiş olsun şimdiden.
Neler olmuş yahu hiç anlamadım ve çok üzüldüm
Bence gereksiz bir ban olmuş haksız diye düşünüyorum. Ne kadar sürüyor biliyor musunuz?
Canım bugün çatlamış gibi öncekine göre. Değerlendir
Canım bu sıkkın güne en güzel haber senden geldihayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah tabi regl geçene kadar kesin hamilelik diyemeyiz ama erkenden öğrenmen iyi oldu senin için. Kontrollerini erkenden yapar ona göre önlem alırsın bu sefer her şey güzel olacak içini ferah tut
Canım ben de laboquick kullanıyorum ama benim testlerim gayet koyu gösteriyor. Polikistik falan olanlarda yeterince koyulaşmıyor sanırım öyle bir durum mu var sende?
Canım gebelik testlerini kasttettim ben ovulasyonda sorun yok gecen ay kullandım piki be çatlamayı degerlendirmiştim gebelik testleri negatif cıkıyor ya ondan dedim :)Merhaba sizin önceki mesajlarınızda da hep bu ağrıyı gördüm anladığım kadarıyla uzun süredir devam ediyor. Lütfen bebiş olsa da olmasa da ihmal etmeyin doktora görünün korona var evet ama önleminizi alıp çok dikkatli bir şekilde gidip görünebilirsiniz. Enfeksiyon veya farklı bir durumsa Allah korusun ilerlerse bunlar da hayati risk yaratabilir.. geçmiş olsun şimdiden.
Bence gereksiz bir ban olmuş haksız diye düşünüyorum. Ne kadar sürüyor biliyor musunuz?
Canım bu sıkkın güne en güzel haber senden geldihayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah tabi regl geçene kadar kesin hamilelik diyemeyiz ama erkenden öğrenmen iyi oldu senin için. Kontrollerini erkenden yapar ona göre önlem alırsın bu sefer her şey güzel olacak içini ferah tut
Canım ben de laboquick kullanıyorum ama benim testlerim gayet koyu gösteriyor. Polikistik falan olanlarda yeterince koyulaşmıyor sanırım öyle bir durum mu var sende?
Insallah canim 2 saat sivi alimimi kesiyorum ve 3 damla damlatiyorum canim sen nasil kullaniyorsunBende ondan kullanıyorum ama o testten hiç pozitif göremedigim için cok sinirliyim o teste inşallah bu ay pozitif görürüm
işte ben o yüzden bdv ye hiç girmiyorum yoksa her gün banlanırımAyy baya katı kurallar varmış yav
Aksam bi daha yapicam emin olmak icin degerlendime olacak ama yine de yapim icim ferahlansin ☺Merhaba sizin önceki mesajlarınızda da hep bu ağrıyı gördüm anladığım kadarıyla uzun süredir devam ediyor. Lütfen bebiş olsa da olmasa da ihmal etmeyin doktora görünün korona var evet ama önleminizi alıp çok dikkatli bir şekilde gidip görünebilirsiniz. Enfeksiyon veya farklı bir durumsa Allah korusun ilerlerse bunlar da hayati risk yaratabilir.. geçmiş olsun şimdiden.
Yaa allah bagislasin insallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah abla darisi bizekızlar sonucum 34,66 çıkmış reglime 3 gün var nasıl sizce
Degerlendiricem abla insallah ☺Pik olduğu zamanı ve çatlamayla birlikte sonraki 3 günü değerlendirmek gerekiyormuş, zor ama eğer yapabilirseniz bence değerlendirin kuzum hadi gelsin bebişler
Anlıyorum zor bir durum ama sizin sağlığınız söz konusu Allah korusun size bir şey olsa bunun vebalini taşıyabilecekler mi? Siz önemli ve değerlisiniz lütfen dikkatli olun bir şekilde durumu açıklamaya çalışıngidemiyorum işte birakmiyorlar çok değişik ınsanlar şımarık sin bilerek yapıyorsun bizi korona yapacaksın diyorlar ondan burda soruyorum sizlere
Canım gebelik testlerini kasttettim ben ovulasyonda sorun yok gecen ay kullandım piki be çatlamayı degerlendirmiştim gebelik testleri negatif cıkıyor ya ondan dedim :)
Bdv ne kız dün de sordum demediniz bilmiyorum ben bu jargonuişte ben o yüzden bdv ye hiç girmiyorum yoksa her gün banlanırım
Evet yine sıvı alımınız olmasın 2 saat falan, bir de iki test arasında 8 saat olsun diyorlar diye hatırlıyorum. Değerlendirin tabi ama garanti olsun bu günlerde çift test yapılması iyi oluyor bence deAksam bi daha yapicam emin olmak icin degerlendime olacak ama yine de yapim icim ferahlansin ☺
Tebrik ederim cnm :))) dua et bana dacanımmm çok teşekkür ederimm darısı burdaki herkese
HamilesinizCanlar bu yumurtlama demi karnım ağrıdan durulmuyor
Ovulasyon testi sanırım iki güne pik olur benceHamilesiniz
Canım hamilelik testi değil bu ovülasyon testiHamilesiniz