Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece ban konusuna cevap veriyorum, bıcok kez ban yemıs bırı olarak 1.aldıgınızcezada 1gün,2. Kez aldıgınızda 2gün,3. Kez aldıgınızda 3 gün...Merhaba sizin önceki mesajlarınızda da hep bu ağrıyı gördüm anladığım kadarıyla uzun süredir devam ediyor. Lütfen bebiş olsa da olmasa da ihmal etmeyin doktora görünün korona var evet ama önleminizi alıp çok dikkatli bir şekilde gidip görünebilirsiniz. Enfeksiyon veya farklı bir durumsa Allah korusun ilerlerse bunlar da hayati risk yaratabilir.. geçmiş olsun şimdiden.
Neler olmuş yahu hiç anlamadım ve çok üzüldüm
Bence gereksiz bir ban olmuş haksız diye düşünüyorum. Ne kadar sürüyor biliyor musunuz?
Canım bugün çatlamış gibi öncekine göre. Değerlendir
Canım bu sıkkın güne en güzel haber senden geldi hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah tabi regl geçene kadar kesin hamilelik diyemeyiz ama erkenden öğrenmen iyi oldu senin için. Kontrollerini erkenden yapar ona göre önlem alırsın bu sefer her şey güzel olacak içini ferah tut
Canım ben de laboquick kullanıyorum ama benim testlerim gayet koyu gösteriyor. Polikistik falan olanlarda yeterince koyulaşmıyor sanırım öyle bir durum mu var sende?
Biz internetten video açtık. Orada nasıl yapıldıysa öyle yaptık. Mecbur yaptı çünkü ben kendim yapamambile bile insan kendine iğne batiramiyor.Bende eşimden rica ettim ama yapamam sana iğne batıramam dedi ısrarda etsem yapmadı. Eşiniz kaç derece açıyla yaptı iğnenizi?
Ya hiç bir zaman çok koyu olmuyor bu testler pko olduğu için mi ama ben ağrı çekiyorum akıntı var hangisine güvenmeliyim teste mi vücuduma mıCanlar bu yumurtlama demi karnım ağrıdan durulmuyor
Henüz değil canım testlere devam etCanlar bu yumurtlama demi karnım ağrıdan durulmuyor
Inslaalh olursunuz sağ salim de kucağınıza almayı nasip eder inşallahCanım hamilelik testi değil bu ovülasyon testikocamı göremiyorum bile hamile olmam imkansız
Akrabalar “bak herkes doğurdu, siz neyi bekliyorsunuz” diye darlamıyo mu sizi o zaman topu eşinize atın, O istemiyo deyin. Bırakın o düşünsün başına gelecekleriCanım hamilelik testi değil bu ovülasyon testikocamı göremiyorum bile hamile olmam imkansız
Ağrım akıntım neye işaret ediyor peki, daha çatlama olmamış oluyor demi bu işi iyice öğrenmem lazım eşime artık gidip söylicem mecburen değerlendirelim diye,Henüz değil canım testlere devam et
Hiç acımıyor bende korkmuştum ama hiçbişeyi yokmusBiz internetten video açtık. Orada nasıl yapıldıysa öyle yaptık. Mecbur yaptı çünkü ben kendim yapamambile bile insan kendine iğne batiramiyor.
Canım daha pik olmamış, macundan yedin mi ?Ya hiç bir zaman çok koyu olmuyor bu testler pko olduğu için mi ama ben ağrı çekiyorum akıntı var hangisine güvenmeliyim teste mi vücuduma mı
Evet ben de çok şaşırdım. Hiç bir ağrı sızı yapmadı. O iğneden bunu beklemiyordum. İnsan görünce korkuyorHiç acımıyor bende korkmuştum ama hiçbişeyi yokmus
Akrabalar “bak herkes doğurdu, siz neyi bekliyorsunuz” diye darlamıyo mu sizi o zaman topu eşinize atın, O istemiyo deyin. Bırakın o düşünsün başına gelecekleri
Aynen abla ☺Anlıyorum zor bir durum ama sizin sağlığınız söz konusu Allah korusun size bir şey olsa bunun vebalini taşıyabilecekler mi? Siz önemli ve değerlisiniz lütfen dikkatli olun bir şekilde durumu açıklamaya çalışın elimizden buradan bir şey gelmiyor malesef Allah yardımcınız olsun..
Bdv ne kız dün de sordum demediniz bilmiyorum ben bu jargonu
Evet yine sıvı alımınız olmasın 2 saat falan, bir de iki test arasında 8 saat olsun diyorlar diye hatırlıyorum. Değerlendirin tabi ama garanti olsun bu günlerde çift test yapılması iyi oluyor bence de
Canım sağ yumurtalığında 3 cmlik bir kitle var. Bu iyi huylu mu kötü huylu mu ona bakılması gerekiyor. Moralini bozma, ne zaman yapılacak testlerin ve MRın?Sol kaşığın cok ağrıyordu sabahtan duramadim dr gittim alttan bakmak istedi izin vermedim ultrasonla baktı sonuç bu ne istedi yarin gidip mr çektirecek sonuca bakarmısınız s8zce gebeliğe engel mi cok moralim bozukEki Görüntüle 2695993
Canım daha pik olmamış, macundan yedin mi ?
Deil mi :) hatta doktor bana progestan yazdı, onu da anlatıyor nasıl yapcagımıdedım o kadar da deıl, saglık ocagına gıttım yaptırmak ıcın popom acıyor, penısılın yaptırdıktan sonra acır ya oyleEvet ben de çok şaşırdım. Hiç bir ağrı sızı yapmadı. O iğneden bunu beklemiyordum. İnsan görünce korkuyor
Kuzum hepisini yazacam şimdi eve geçiyorum yoldayımYaa allah bagislasin insallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah abla darisi bize
Belirtilerin varmiydi?ovu testi kullandin mi? Bilgi verirmisin abla ☺