evet kan vermek yorucu.. doktoru ne derse ona göre yönlendirilmesinde fayda var.. Allahım hayırlısı ile ilerlemesini nasip etsin.. ve darısı başımıza inşallahBence kendini strese sokmayıp 1 hafta sonra versin kan stresli işler kendini bunaltmasın
inşallah canım isteyen herkesin Allahım gönlüne göre versin inşallahBende şimdi her gün 1 tane incir yiyom inofolic combi kullanıyom inş olur benimde 7 ay önce dış gebelik yasadım
Canımm hayırlı olsuun, inşallah bebeğin sağlıkla seninle kalırinşallah canımmmm
amin kuzum inşallahhhhhhhCanımm hayırlı olsuun, inşallah bebeğin sağlıkla seninle kalır
Amin bacım aminnnnnevet kan vermek yorucu.. doktoru ne derse ona göre yönlendirilmesinde fayda var.. Allahım hayırlısı ile ilerlemesini nasip etsin.. ve darısı başımıza inşallah
Tebrik ederimkızlar sonucum 34,66 çıkmış reglime 3 gün var nasıl sizce
inşallah canımmmm çok teşekkür ederimTebrik ederimbence gayet iyi önemli olan sağlıklı artması
Çok güzel ilerlesin inşallah
Meraba canım testin markası ne acabaEki Görüntüle 2695909
Dun aksam ki testi
inşallah canımmmm çok teşekkür ederim
inşallah canım artık dikkat edeceğimCanım düzenli beslenme dikkat et kafeini hayatından cıkar saglıkla ilerlesin inşallah
Merhaba canim Laboquick canim markasiMeraba canım testin markası ne acaba
Ben hastalandım ya bat 22 ekim
Biz 7 aydır istiyoruz ama arada olmayan aylarda var o yüzden tam sayılmaz, ben ilk kez ovulasyon testi kullandığım zaman reglime yakın hem pozitif çıktı bir hafta boyunca, gebelik veya kistten şüphelenmeye başladım ve ilk defa o ay reglim o kadar gecikince doktora gitme ihtiyacı hissettik şimdi tahlillerde uğraşıyoruz bakalım hayırlısıylaBen de boğayım, yaşasın burçdaşlık
Ben de sabahtan beri ekrana bakıyorum bir makale bitireceğim inşallah
Ne kadardır deniyorsunuz ve yaşınız kaç? Benim yaşım 29 ama doktorlar çikolata kistim olduğu için normalde 1 yıl olan deneme süresini 6 ay olarak belirliyorlar. Bu ay da olmazsa 3 4ay olacak bizim, belki 1 ay sonra falan yaptırırız 6. Aya da olmazsa tahlil sonuçlarıyla gideriz diye düşündüm. Geçen bir iki ay bile herkesin durumuna göre farklı derecede önem arz ediyor bence.
rymruyam heyecanla sonucunu bekliyoruzzz
Bende ondan kullanıyorum ama o testten hiç pozitif göremedigim için cok sinirliyim o teste inşallah bu ay pozitif görürümMerhaba canim Laboquick canim markasi
Sağlıkla gelsin canım. Hayırlı olsun :)inşallah canım isteyen herkesin Allahım gönlüne göre versin inşallah
kızlar sonucum 34,66 çıkmış reglime 3 gün var nasıl sizce
Merhaba sizin önceki mesajlarınızda da hep bu ağrıyı gördüm anladığım kadarıyla uzun süredir devam ediyor. Lütfen bebiş olsa da olmasa da ihmal etmeyin doktora görünün korona var evet ama önleminizi alıp çok dikkatli bir şekilde gidip görünebilirsiniz. Enfeksiyon veya farklı bir durumsa Allah korusun ilerlerse bunlar da hayati risk yaratabilir.. geçmiş olsun şimdiden.Yok ariyacagim doktor yok malesef tekte birakmiyorlar burda dışarı felan biraz eski kafa hala da
Neler olmuş yahu hiç anlamadım ve çok üzüldüm@Canikox umarım uzun sürmez
Bence gereksiz bir ban olmuş haksız diye düşünüyorum. Ne kadar sürüyor biliyor musunuz?kızlara müdahale etmek istemedim son bulur tartışma diye ama ikisi de banlanmışzaten kendi hayatımızda yeterince strese ve sıkıntıya sahibiz birbirimize karşı daha anlayışlı olmalıyız diye düşünüyorum kalp kırmadan, incitmeden...
Canım bugün çatlamış gibi öncekine göre. Değerlendir@Arelarven @Canikox canlarim sizce?
kızlar sonucum 34,66 çıkmış reglime 3 gün var nasıl sizce
inşallah kuzum yarın doktor kontrolüm var daha önce iki gebelik kaybım var pıhtılaşmadan dolayı bu sefer temkinli gidiyorum inşallah benimle olur hep
Canım bu sıkkın güne en güzel haber senden geldi17 aydır bekliyordum canım ama bu süre içinde iki gebelik kaybım var şuanda coraspin kullanıyorum diğerlerinde kullanmamıştım . bu ay ben günde bir tane kuru incir yedim eşimede keçiboynuzu kürü yapıp sabah akşam içirdim başkada bişey yapmadım canım
Canım ben de laboquick kullanıyorum ama benim testlerim gayet koyu gösteriyor. Polikistik falan olanlarda yeterince koyulaşmıyor sanırım öyle bir durum mu var sende?Bende ondan kullanıyorum ama o testten hiç pozitif göremedigim için cok sinirliyim o teste inşallah bu ay pozitif görürüm
sağlıkla ilerlesin inşallah canım sakın stres yapma kendini yorma :)kızlar sonucum 34,66 çıkmış reglime 3 gün var nasıl sizce
Hayırlısıyla yaptırın tabi tetkikleri gebe kalmadan önce kontrol ettirmek en iyisi bence içiniz rahat olurBiz 7 aydır istiyoruz ama arada olmayan aylarda var o yüzden tam sayılmaz, ben ilk kez ovulasyon testi kullandığım zaman reglime yakın hem pozitif çıktı bir hafta boyunca, gebelik veya kistten şüphelenmeye başladım ve ilk defa o ay reglim o kadar gecikince doktora gitme ihtiyacı hissettik şimdi tahlillerde uğraşıyoruz bakalım hayırlısıyla
Pik olduğu zamanı ve çatlamayla birlikte sonraki 3 günü değerlendirmek gerekiyormuş, zor ama eğer yapabilirseniz bence değerlendirin kuzum hadi gelsin bebişler