Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
U Uzaygemisi35 canım kontrol nasıl geçti senin bugündü kontrol dimi
@NealStreet 17 hazirannnnnn seninle birlikte hepimiz bekliyoruz çiçeğim Çok amin
Kuzucum evet bugündü senin de dündü dimi ben çok giremiyorum bu ara bakamadım yazdıysan

Çok şükür iyiydi ikili test yaptırdım ama belki genetik test de yaptıracağız henüz karar vermedik. Bir daha üç hafta sonra kontrol. Sen naptın, nasıldı ? Büyümüş mü miniğin

Aynen cnm ya dizinin aksiyonlu sahnesi gibi heyecan yaptırıyorlar adama Ben de farklı aksiyonlara yeltenmeye baslicam bu ay herkeşler yapıyor ben de yapacam maydanoz süt buharina çömelecem ayrıntıları bi öğreneyim de yapanlar varsa gerci hala bi tarafımı yakmadan bu işi nasıl becerecegim pek fikrim yok ama denemek ıstiyorum tikali tüpüm açılır belki o acilmasa da en azından şu kronik idrar yolu enfeksiyonuma iyi gelir diye düşünüyorum

minseo denedi onu. Aman yakma yav kendini Allah korusun. Ben korkarım ya çok sakarım

Aa psikologlada mı görüştürüyorlar ilk defa duydum, güzel bir uygulamaymış. Pakete dahil miydi bunlarda?
Asıl şimdi bu süreçte zaman geçmek bilmiyordur.

İkili test nasıldı nasıl geçti ne dediler kuzum merak ediyorum bebişin nasıldı
Benim bebiş iyiydi rabbime binlerce kez şükürler olsun kollarını bacaklarını herbişeyciklerini gördük elhamdulillah rabbime 2 hafta sonra ikili testimiz var bizimde ama korkuyorum

Aa psikologlada mı görüştürüyorlar ilk defa duydum, güzel bir uygulamaymış. Pakete dahil miydi bunlarda?
Asıl şimdi bu süreçte zaman geçmek bilmiyordur.
Öyleymiş. Pakete dahil herkesle görüşüyormuş normalde. Ben ilk defa transfer sırasında görüştüm kadınla. İşlem boyunca başucumda oturup sohbet etti benimle. Çok tatlış bir abla Bugün de nasıl gidiyor bekleme süreci diye aradı. Sormak istediğin bir şey var mı dedi. Çok zormuş gerçekten ya ilk iki gün çok rahattım. "Bu ne ki ya" dedim. Bu buymuş meğer

Canım henüz kan çıkmadığı için tam belli değil ama ultrasonda ölçümleri güzel çıktı çok şükür ben de hep çok şükür diyorum. Baya büyümüş geldi gözümüze göz çukurları bile belli oluyor. Pek hareketli değildi uyuyordu herhalde doktor biraz dürttü arada azıcık irkildi sonra çok şükür kuzum içini ferah tut sen de ne kadar az stres gönderirsen o kadar iyi ben de stres olunca hiçbir yararı yok hatta aksine zararı var diye düşünüyorum. Ben kaygılanınca olacak bir şey varsa önüne geçemiyoruz ki olacaksa oluyor. Öyle düşünüp rahatlatıyorum kendimi sen de hiç korkma Allah'ın izniyle en kritik zamanları atlatacağız inşallah

zeynep-ahmet canım yap valla minseo yaptı o buharı ve o ay baya akıntısı olmuştu kesinlikle bir şeyleri söktüğünü rahatlattığını düşünüyorum ben de. Ama dikkat et tabi. Oturma banyoları var hemoroid hastaları için klozete konuluyor rahat rahat onun buharına oturabilirsin risk olmadan. Ama tek seferlik bir şey için değmeyebilir minseo pratik çözümler bulmuştu yazar sana. Yap girsin eskiler çok bu yöntemden sonra hamile kalındığını söylüyor

Ay yerim o ponçiği ya haklısın kuzum İnşaAllah atlatalım el ele bu zamanları İnşaAllah darısı benim başıma

Teyzem de cocugu olmamış evlendikten sonra kaynanası illa bundan yapalım demiş yapmış yaptığı ay ya da bi ay sonra net hatırlamıyorum hamile kalmış bana da kızıma hamile kalmadan önce çok ısrar etti illa sen de yap diye ama ben o zamanlar cesaret edememistim yakarim bi yerlerimi diye de ne bilim simdi deneyesim var şu idrar yolu iltihaplanmasindan biktim artık sürekli sürekli tam bitmeden bi daha başlıyor sanki

Aynen kuzum gerçekten çok söylüyorlar. Çok kaynar yapma zaten dikkat edersin. Sebebi araştırılsa iyi olur neden sürekli tekrarlıyor diye su tüketimine dikkat ediyor musun? Benim de çok olurdu suyu artırdıkça sık olmuyor

Cnm doğru diyorsun suyu da duzenli içmiyorum ama fibromiyalji hastasıyım onun belirtilerindede okudum bunu ya çok ilginçtir ne alakaysa sık tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu yazıyor semptomlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…