Çok şükür eşim en büyük destekçim ve motivasyon kaynağımEvett ne güzell dedin öylee herseyin vardır bir hayırr siz eşinizle mutlu olunda boylelerii evliliklerde kocalari ezen çok oluyo çok duyuyorumm allah herkese yardimcisi olsun
İsimmi değiştirdin acaba topikte yeni gördüm de seni tanıdık birimisin@Zeymuss0103 canım naptın oldunmu tranfer
Tabikii cok şükür yaaÇok şükür eşim en büyük destekçim ve motivasyon kaynağım
Elcin123 tü benim hatirlarmisin bilmemkii @NealStreet veİsimmi değiştirdin acaba topikte yeni gördüm de seni tanıdık birimisinJou
Senin için çok üzülüyorum’u her ne kadar iyi niyetle demiş olsan da uslubun üzüntüden çok acıma duygusu hissettiriyor ki tek böyle anlayan eminim ben değilim.Canımm ya senin icin cok uzuluyorumm
Neden böyle dedinizki size naptımSenin için çok üzülüyorum’u her ne kadar iyi niyetle demiş olsan da uslubun üzüntüden çok acıma duygusu hissettiriyor ki tek böyle anlayan eminim ben değilim.
Sana çok katılıyorum öyle insanlar varkii kendilerii okadar soyler eder giderler biz bise diyince uslup oluyoruzz ben seni cok iyi anliyorum insanın damarına kadar basınca bişe desek olan bize oluyo benim başımı agrıttı bile çok kötü ön yargılı insanlar görüyorum kendileri söyler eder basıp giderler ama bize gelince demediği bırakmazlar burasi iyice çileden çıktı kadınlar birbirlerine destek isterken burda nehale geliyoruzz şuan okadar üzüntüden titriyorumkii başım inanilmaz derece agrım varr allahh bizi biliyorr herne kadar burda ifade etmeye çalişsakta nekadar sinirden söylesekte kötü olan biziz kendi arkadaşları kendi tanidiklari boyle dese eminimki anlayışla karşılarlar ona çok eminim bizi burda yabancı çektikleri icin cok rahat davranıyolarKızlar ben bir daha olumlu-olumsuz hiçbir sonucumu ya da gelişmeyi bu sayfaya yazmayacağım. Başka sayfada yazdığım bir şeyi görürseniz de rica ederim gelip olumsuz yorumda bulunmayın. İçinizden "Deli bu zaten, bırakalım kendi kendini avutsun" diyebilirsiniz, kabulüm. İnsanın bazen kendini avutmaya da ihtiyacı olabiliyor. Buraya yazılan en ufak olumsuz güncellemede "Kaynımda da aynısı olmuştu. Sonra bir daha hiç çocuğu olmadı. Doktor da 'Zaten sen yaşamasan da olur artık çocuğun olmadığına göre' dedi" tadındaki yorumlar beni inanılmaz inanılmaz inanılmaz dibe çekiyor.
Kaygı bozukluğu yüzünden ciddi kilolar verip yemek yiyemez hale gelimiş, ilaç kullanmak zorunda kalmış, ancak o şekilde yeniden yemek yemeye başlayabilmiş bir insan olarak hala tamamen düzelebilmiş değilken en azından ilaçsız ayakta kalabilme ve hayatıma devam edebilme potansiyelimi dibine kadar korumak ve sürdürmek istiyorum. Takdir edersiniz ki hepimizin mücadelesi yeterince zor. Bu yolda maalesef kırmızı halılar üzerinde yürüyemeyenlerden olduk. "Olsun, bu da bizim sınavımızmış" dedik, yürümeye devam ettik.
Daha önce de 1-2 yorumuma "Nedense hep de ben bir şey deyince suç oluyor" gibi yorumlar geldiğinde de cevabım aynıydı. Hiç değişmedi. Hiçbirimiz "Toz pembe bulutlar üzerinde gezinelim, birbirimize yalandan umut pompalayalım" demiyoruz ama başkası üzerinden bu kadar negatifliği taşıyamıyorum. Çoğumuz maalesef kendi içimizde zaten yeterince negatifiz, kendimize karşı acımasızız. Bu negatiflik, dışarıdan da pompalanmaya başladığında iyice başa çıkılamaz hale geliyor. Herkesin yolu açık olsun. Sürecini takip ettiklerimi gerektiğinde özelden darlarım. Hepinizin yolu açık olsun.
fark ettiysenNeden böyle dedinizki size naptım
Biyerde üslup gibi davranmiş olabilirim haklisin cok sinirlenmistim kendimi tutamadim hata ettim cokta uzuldum zaten ama burda ben eskiyim bu konu yerinde beni ilovemem taniyo taniyan biliyo isterseniz inanmayın size kalmis bise allah beni gönülden biliyo çok şükür rabbime siz beni nerden görüp tanıyabileceksinizki?
bu arada ben 3 senedirSana çok katılıyorum öyle insanlar varkii kendilerii okadar soyler eder giderler biz bise diyince uslup oluyoruzz ben seni cok iyi anliyorum insanın damarına kadar basınca bişe desek olan bize oluyo benim başımı agrıttı bile çok kötü ön yargılı insanlar görüyorum kendileri söyler eder basıp giderler ama bize gelince demediği bırakmazlar burasi iyice çileden çıktı kadınlar birbirlerine destek isterken burda nehale geliyoruzz şuan okadar üzüntüden titriyorumkii başım inanilmaz derece agrım varr allahh bizi biliyorr herne kadar burda ifade etmeye çalişsakta nekadar sinirden söylesekte kötü olan biziz kendi arkadaşları kendi tanidiklari boyle dese eminimki anlayışla karşılarlar ona çok eminim bizi burda yabancı çektikleri icin cok rahat davranıyolar
Evettt iyi yapıyo iyice çileden çıktı burasıfark ettiysenminseo üyeliğini kapattı ve gitti.
çok da motive edici olmayan yorumlar yaparken karşımızdaki insan bunu nasıl algılar ne hisseder diye bi düşünelim empati zor bişiy değil.
Benimde olmuyo 2 bucuk senedir ve ben ona destekte oluyodum busefer böyle yazmak istedim sen beni yanlış anlıyosun belkide sen oyle anlamak istedin ama lutfen yapmayın birazda çok düşünerek hareket et tamamıı benim neler çektigimi bi allah biliyobu arada ben 3 senedir
çocuk sahibi olamayan biri olarak bana bir arkadaşım gelip sana üzülüyorum dese bana üzülme destek at derim. sen kendi söylediğinle çelişiyosun . olumsuz yorum yapan sen birbirmizi desteklemiyoruz diye serzeniişte bulunan sen..
Ben tanıdığı olarakkendi arkadaşları kendi tanidiklari boyle dese eminimki anlayışla karşılarlar ona çok eminim bizi burda yabancı çektikleri icin cok rahat davranıyolar
Yanlış anlaşıldım sanırım sendende boyle banadicegini beklemiyodum inanki uzuldum bana deseler dusunmezdim.boyle yanliş bise o beni yanlış anlamadi kotu anlamda demedim acikcasi uzuldum dedim ne varki bende de olmuyo cocuk biturlu benim icin uzuldu dusunurdum gercekten dusundugun yanlisBen tanıdığı olarakminseo 'ye hiç "Senin de bu haline üzülüyorum" falan gibi bir şey demedim. Dersem de yüzüme tükürsün. Hepsini geçtim, neyine üzüleyim? Çaresiz bir durum yok ortada. Bebeğine ulaşacağı yol birazcık daha uzadı sadece, bunda ne var? Bana da doktorlar gözümün içine baka baka "Doğal yoldan hamile kalman çok zor, kalırsan da muhtemelen düşükle sonuçlanır" dedi. Geldim burada yazdım. Kızlarca dertleştik aylarca. Kimse de "Sana çok üzülüyorum" demedi. İyi ki de demediler. Sayelerinde ben daha çok güç buldum
Benim ne düşündüğümün bir önemi yok ki.Yanlış anlaşıldım sanırım sendende boyle banadicegini beklemiyodum inanki uzuldum bana deseler dusunmezdim.boyle yanliş bise o beni yanlış anlamadi kotu anlamda demedim acikcasi uzuldum dedim ne varki bende de olmuyo cocuk biturlu benim icin uzuldu dusunurdum gercekten dusundugun yanlis
Gercekten benim yuzumden gittiysee gercekten oyleyse gercekten beni o yonden yanliş dusunduyse cok ozur diliyorumm senin icin uzuluyorum dedigim kastigim bende de olmuyoo ama dua edecegim yazicaktim onu unutmusumm onun icin cok dua ettim yorum yazarken bende oyle derdim ben ona içtenlikle dedim ama egerki benim yüzümden gittiyse gercekten oyleyse yazsın ben gidicemBenim ne düşündüğümün bir önemi yok ki.
Yine de fikrimi merak ediyorsan yukarıda yazdım. Ben gelip kızlara "Doktor bana böyle dedi" dediğimde birisi bana "Ya yazık sana da çok üzülüyorum" dese kalan moralim de yerle bir olurdu. Daha çok ümitsizliğe düşerdim
Aksine kızlar bana hep moral verdiler. "Olumsuz düşünme" dediler. Kendi yaşadıklarını anlattılar. Karşılıklı birbirimize destek olduk.
Ben de şu an o kız hesabını silip gidecek kadar bezdiği için çok üzgünüm. Aylardır bıkmadan burada insanların sorularını cevaplıyor. Hepimiz birbirimize dua edelim diye gün ve saat organize etti listeler hazırlayarak
heh aynen oyle kac saattır yazmıyım yazmıyım dıyorum ama yani..Benim ne düşündüğümün bir önemi yok ki.
Yine de fikrimi merak ediyorsan yukarıda yazdım. Ben gelip kızlara "Doktor bana böyle dedi" dediğimde birisi bana "Ya yazık sana da çok üzülüyorum" dese kalan moralim de yerle bir olurdu. Daha çok ümitsizliğe düşerdim
Aksine kızlar bana hep moral verdiler. "Olumsuz düşünme" dediler. Kendi yaşadıklarını anlattılar. Karşılıklı birbirimize destek olduk.
Ben de şu an o kız hesabını silip gidecek kadar bezdiği için çok üzgünüm. Aylardır bıkmadan burada insanların sorularını cevaplıyor. Hepimiz birbirimize dua edelim diye gün ve saat organize etti listeler hazırlayarak
kotu nıyetlı olmasan bıle tavrın yanlıs kı senın ıcın uzuluyrum demek karsındakıne acımak demek zaten km okusa aynı seyı anlar..Gercekten benim yuzumden gittiysee gercekten oyleyse gercekten beni o yonden yanliş dusunduyse cok ozur diliyorumm senin icin uzuluyorum dedigim kastigim bende de olmuyoo ama dua edecegim yazicaktim onu unutmusumm onun icin cok dua ettim yorum yazarken bende oyle derdim ben ona içtenlikle dedim ama egerki benim yüzümden gittiyse gercekten oyleyse yazsın ben gidicemyaaa yazik sanada dusunuyorum demedim allah biliyo ben onu jendi ictenligimde kotulukle degill kendim yasadigima ragmen uzuldummm
Hayirrr asla oyle demek istemedimm inanki cok kotu oldum suan hanii ne kocalar var dedimm seninki bise demiyo bak iyi ol demek istedim keske birazdaha daha aciklik getirseydimmkotu nıyetlı olmasan bıle tavrın yanlıs kı senın ıcın uzuluyrum demek karsındakıne acımak demek zaten km okusa aynı seyı anlar..
bıde ustune yok bole durumlarda kocaları ezıyor kadını felan yazmısın
napsın kocası destek dıye şukur namazımı kılsın.
onun kocası ne dıcek anlamadım? hallerınde ne varkı kocası bıse desın? bebek ıstıyolar bazı sıkıntılar var ama allaha sukur ıkısıde dogustan kısır degıl gıderler hallederler ne gerekıyosa, hayır kız acıncak durumdamıkı kocası bıse demıyor dıye sevınsın anlamadım cocuk tek basınamı yapılıyor? hala bıle yanlıs konusuyosunHayirrr asla oyle demek istemedimm inanki cok kotu oldum suan hanii ne kocalar var dedimm seninki bise demiyo bak iyi ol demek istedim keske birazdaha daha aciklik getirseydimm