- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
Hmm.. demek öyleymiş. teşekkürler canım bilgi için :)Senin sıvı birikimi riskinden dolayı göbek çevresi ölçüsü, kilo ve diğerlerini takip etmen gerekiyordu. Nm88326 taze transfer oldu. Onda ohss riski yoktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm.. demek öyleymiş. teşekkürler canım bilgi için :)Senin sıvı birikimi riskinden dolayı göbek çevresi ölçüsü, kilo ve diğerlerini takip etmen gerekiyordu. Nm88326 taze transfer oldu. Onda ohss riski yoktu
Canım selam benim henüz ne olacağı belli olmadığı için bebek işi askıda şuan, o yüzden çok durmuyorum konu üzerinde korunuyor gibi takılıyorum o yüzden de pek girip bakamıyorumCok tenhalasti buralar minseo kuzum öksüz bıraktın bizi buralarda nerelerdesin ses ver kiz
Temmuz başı canım 3 temmuz gibiminseo kuzum ikinci hsg ne zaman çekilecekti?
Hsg cekilecegm diyodun cnm vaz mi geçtin ondanCanım selam benim henüz ne olacağı belli olmadığı için bebek işi askıda şuan, o yüzden çok durmuyorum konu üzerinde korunuyor gibi takılıyorum o yüzden de pek girip bakamıyorum
Temmuz başı çekileceğim canımHsg cekilecegm diyodun cnm vaz mi geçtin ondan
Canım seni çok özlüyoruz, sensiz topiğin tadı yokCanım selam benim henüz ne olacağı belli olmadığı için bebek işi askıda şuan, o yüzden çok durmuyorum konu üzerinde korunuyor gibi takılıyorum o yüzden de pek girip bakamıyorum
Yaa canımsın valla bilerek değil gündem değişince aklıma gelmiyor öyle sık sık girmek, verecek bi haber de olmayınca inşallah güzel gelişmelerle gelebilirim dua edin şimdilik akışa bıraktım kendimi araştırıp sorgulamıyorum kaderimizde ne yazıldıysa onu yaşayıp tecrübe edeceğizCanım seni çok özlüyoruz, sensiz topiğin tadı yok
Valla o kadar sessizlesti ki grup hamile kalan da yok Bayadır duraklama dönemine girdik heralde mart nisan kampanyası uzamadi hicYaa canımsın valla bilerek değil gündem değişince aklıma gelmiyor öyle sık sık girmek, verecek bi haber de olmayınca inşallah güzel gelişmelerle gelebilirim dua edin şimdilik akışa bıraktım kendimi araştırıp sorgulamıyorum kaderimizde ne yazıldıysa onu yaşayıp tecrübe edeceğiz
Aa mayısta Nm88326 'nin müjdesini aldık yaa daha kesesini göreceğiz hatta. Niye öyle diyon? Biraz dolandırıldık falan tamam ama yine de ışık var ahahshjsValla o kadar sessizlesti ki grup hamile kalan da yok Bayadır duraklama dönemine girdik heralde mart nisan kampanyası uzamadi hic
Benim umutlar başka bahara kaldı inşallah sizden güzel haberler alırızValla o kadar sessizlesti ki grup hamile kalan da yok Bayadır duraklama dönemine girdik heralde mart nisan kampanyası uzamadi hic
Anaaam he gii unutmuşum ben onu 5 gün sonra da güzel haberler alacağız inşallah birilerinden hissediyorumAa mayısta Nm88326 'nin müjdesini aldık yaa daha kesesini göreceğiz hatta. Niye öyle diyon? Biraz dolandırıldık falan tamam ama yine de ışık var ahahshjs
Tam da böyle dedigi ay hamile kalana o kadar çok rastladim ki insallah sen de onlardan biri olursunBenim umutlar başka bahara kaldı inşallah sizden güzel haberler alırız
İnşallah kuzum ama benim tüplerden biraz imkansız gibi o durumTam da böyle dedigi ay hamile kalana o kadar çok rastladim ki insallah sen de onlardan biri olursun
Anaaam he gii unutmuşum ben onu 5 gün sonra da güzel haberler alacağız inşallah birilerinden hissediyorum
Canımm ya senin icin cok uzuluyorummİnşallah kuzum ama benim tüplerden biraz imkansız gibi o durum
Üzülme canım çok şükür sağlığım yerinde ben üzülmüyorum nasip kısmet her şeyin bi yolu çaresi var, Allah dermansız dert vermesin bunlar hallolurCanımm ya senin icin cok uzuluyorumm
Evett ne güzell dedin öylee herseyin vardır bir hayırr siz eşinizle mutlu olunda boylelerii evliliklerde kocalari ezen çok oluyo çok duyuyorumm allah herkese yardimcisi olsunÜzülme canım çok şükür sağlığım yerinde ben üzülmüyorum nasip kısmet her şeyin bi yolu çaresi var, Allah dermansız dert vermesin bunlar hallolur