He doğru. Evet ya. Bir de bu akıllılar unutup beni oradayken psikologla görüştürmemişler. Kadın beni ilk defa transferde gördü. Nasıl ya biz daha önce görüşmedik mi seninle dediYok kuzum beni aramadilar transferden sonra. Belki aramislardir ama ben fransaya dondugum icin, turk numarasindan aradilarsa haberim olmamistir.
Ne guzel arayinca insan rahatliyo biraz
Ayy Allah ne diyim sana :)) Küccük Emrah.. çok severim (!)Bütün bekleyenlere gelsin. Muayeneyi, test gününü, tetkik gününü, doğumu farkmaz. Hepimiz bir şeyleri bekliyoruz nassa
Olmaz mı canım.. heyecan dorukta tabiZeymuss0103 Aradılar mı dün?
Nm88326 Pazartesiye az kaldı. Kese kalp atışı paket muayene. Heyecan başladı mı
Nee bana hiç öyle birşey demediler... İstediğini ye dediler.Aradılar dün 9 tane devam sadece 3ü biraz geriden geliyor ama yetişebilirler dediBen sana şey soracaktım yumurta toplamadan sonra neden hergün 6 yumurta yiyoruz? Hemşireye sormayı unuttum yemesi zor geliyor artık
Bak ekledim dikkat edilmesi gereken konuları. Senden istediler mi bilmiyorum ama ben her gün idrar çıkış miktarını, göbek çevresi, karın ağrısı,solunum sıkıntısı, bulantı kusma,içilen sıvı miktarını not edip koordinatöre gönderdimNee bana hiç öyle birşey demediler... İstediğini ye dediler.
Ooo enerji patlaması.. Canan Karatay diyordu, 3 öğün yumurta yiyebilirsiniz, aklıma o geldi...Bak ekledim dikkat edilmesi gereken konuları. Senden istediler mi bilmiyorum ama ben her gün idrar çıkış miktarını, göbek çevresi, karın ağrısı,solunum sıkıntısı, bulantı kusma,içilen sıvı miktarını not edip koordinatöre gönderdim
Hahah taze geçtim aynı yoldan. O yüzden
Senin sıvı birikimi riskinden dolayı göbek çevresi ölçüsü, kilo ve diğerlerini takip etmen gerekiyordu.Bak ekledim dikkat edilmesi gereken konuları. Senden istediler mi bilmiyorum ama ben her gün idrar çıkış miktarını, göbek çevresi, karın ağrısı,solunum sıkıntısı, bulantı kusma,içilen sıvı miktarını not edip koordinatöre gönderdim
Ben aynıyım ya. Sabah konuştuk kızlarla. Asistan kadın doğumcu arkadaşım var. Ona sordum 12. günü beklemem şart mı diye. O da "Evet şart" dedi. Başka bir şey diyemedimOlmaz mı canım.. heyecan dorukta tabiİnşallah herşey yolundadır. Sen nasılsın? Teste az kaldı kuzum :) ne zaman yapacaksın?
Caniiiiiim hemen soruyorum 10. Gun ne zamanBen aynıyım ya. Sabah konuştuk kızlarla. Asistan kadın doğumcu arkadaşım var. Ona sordum 12. günü beklemem şart mı diye. O da "Evet şart" dedi. Başka bir şey diyemedimBir ihtimal dayanamazsam belki 10. gün yaptırırım ama emin de değilim
Hahhahahajah kahkaha attırdınCaniiiiiim hemen soruyorum 10. Gun ne zaman
Kiz bana bile geçmiyor seni dusunemiyorum cnmmmmm vallah catladik HaaHahhahahajah kahkaha attırdın
Salı 10. gün. 10. güne bile daha 4 gün var ahanannsnsnsm
Geçmiyoooooooğr Günleeeeeeeeeğr vaaay vaaaaay vay ahahshgs
ahshhsha o kadar haklısın kiKiz bana bile geçmiyor seni dusunemiyorum cnmmmmm vallah catladik Haakeske koysalar bi gün sonra öğrensek niye 12 gün bekliyoruz yaa ayıp yani bu kadar bekletilmez hazır cocuk deel mi bu
Eheh biz de bunu konuşuyorduk. Kadın doğumcu arkadaşım 12. günü bekle dedi. Erken yapınca negatif çıkıp sonradan pozitife dönme ihtimali varmış.@NealStreet kuzumm naptın testi ne zaman yaptırcaksın acabaçok meraklandım
Olsunnn ama insan olsun heyecaninı yasayıp insan rahatlamak istiyo haklısın valla canım kac gün kaldıEheh biz de bunu konuşuyorduk. Kadın doğumcu arkadaşım 12. günü bekle dedi. Erken yapınca negatif çıkıp sonradan pozitife dönme ihtimali varmış.
Böyle erken yapıp negatifi görünce ilaçlarını bırakıp sonra hamile olduğunu öğrenen ama ilaçları bıraktığı için kanaması başlayan oluyormuş. Sanırım o şekilde öğrenmek daha sağlıksız oluyor. Ben de bekleyemiyorum ama bunları okuyunca da tırstım. Erken yaptırırsam da 10. gün olur sanırım
6 gün kaldı uyuyup kalktinmi geçer onu çok düsünme başka seylerle ugraş başka seyleri düşün canım17 haziran test günü bakalım