Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Günaydın canlar hayırlı cumalar hepinize dualarımı gönderiyorum
Bende bayağıdır giremedm sayfaya şimdi 27. Haftama girdim şükür. Aynı şekilde hepinize Dualarımı yolluyorum şu mübarek cuma gününde. Allahım hepinizede en kıaa zamanda müjdeli haberi almayı nasip etsin

Oy ne güzel 27.hafta mı MaşaAllah sağlıkla al kucağına İnşaAllah canım

Zeymuss0103 Aradılar mı dün?

Nm88326 Pazartesiye az kaldı. Kese kalp atışı paket muayene. Heyecan başladı mı
Aradılar dün 9 tane devam sadece 3ü biraz geriden geliyor ama yetişebilirler dedi Ben sana şey soracaktım yumurta toplamadan sonra neden hergün 6 yumurta yiyoruz? Hemşireye sormayı unuttum yemesi zor geliyor artık

Aradılar dün 9 tane devam sadece 3ü biraz geriden geliyor ama yetişebilirler dedi Ben sana şey soracaktım yumurta toplamadan sonra neden hergün 6 yumurta yiyoruz? Hemşireye sormayı unuttum yemesi zor geliyor artık
Süpper süper haber. Gözün aydın. Hepsi gider inşallah 5. güne. Çok çok sevindim

Ohss için protein ağırlıklı beslenmen gerekiyor. Bana sayı vermediler. Yumurta, et, balık, içebiliyorsan enerji içeceği dediler. Ben çiğ kuruyemişlere de devam ettim. Yalnız bana yumurta toplama sonrası serum da vermişlerdi ohss için. O da önleyemedi sanırım. Beslenmeye de çok dikkat etmeme ve Dostinex kullanmama rağmen. İki gün sonra hastanelik oldum yine serum yedim. Dostinex'i her gün almıyordum, her güne çıkardılar onu. Öyle öyle toparlamaya başladım ama anladığım kadarıyla seninki çok ileri değil. Hemşireni arayıp sor istersen 4 tane yesem olur mu diye

Bende sevindim bir rahatlama geldi sanki transfer olmuşta tutmuş gibi
Benim günlük 6 yumurta, 3 tane enerji içeceği ve sadece 2 bardak su içmem gerekiyor. Hergün dostinex ve antibiyotik artı cetrotide iğnem var. İlaçlar sıkıntı değilde yiyip içme beni zorlayan.
Ohss olduğunu biliyordum ama hastanelik olduğunu bilmiyordum. Ne zaman test yapmaya başlayacaksın

Merhaba hanımlar
Bazı sağlık sorunları nedeniyle ve kovid aşısı olduğum için denemelere bir süre ara veriyoruz. Yine de sizi takip etmeye ve fırsat buldukça yazmaya devam edeceğim.
Listede yer kaplamamak için şimdilik beni silebilirsin minseo

Bir şey olacak olsa şu ana kadar olurdu merak etme. Sonradan olan bir şey değil o. İçin rahat olsun. Senin sıvı birikimi olduysa bile hafif geçiyordur. İdare etmeye çalış. Zaten erkenden regl olacaksın. Regl sonrası hormonlar normale dönmeye başlıyormuş.

Şimdi asistan kadın doğumcu arkadaşıma da sordum "Gününü beklemem şart mı?" diye. Direkt şart dedi. Devamını getiremedim O yüzden ben Geçmiyor Günler şarkımı dinlemeye devam

Gayet iyiyim ben şuan sıkıntı yok çok şükür eşimin zorla ağzıma yumurta tıkması dışında Kaç gün oldu olacak olsa olurdu diyorum bende dinlemiyor, bide kardeşim hemşire o geldi başıma ikisi canıma yettiler
Off beklemek en zor olanı kendime transfer edilmiş gibi heyecanlıyım senin için

Olmaz bir şey olmaz. Sen tabii ilaçlarına ve dikkatli beslenmeye devam et. İlgilensinler y ne güzel işte. Benimki ruhsuz. Öyle olsa daha mı iyiydi
Ben de Cartedor 'un transferinde kendiminmiş gibi bekliyordum. Yatıp kalkıp gün sayıyordum. Çok şükür ona bebik yüklendi Hayırlısıyla ve sağlıkla darısı başımıza inşallah

@NealStreet cok sabirlisin takdir ettim seniii, daha nasil kosup test yapmadin bilmiorum, ama gaz vermiyorum hic bi sekilde. Simdi kan testi tup bebek fiyatinin icinde demii. Off orda onun sonucunu beklemek en zoru o olucak

@NealStreet cok sabirlisin takdir ettim seniii, daha nasil kosup test yapmadin bilmiorum, ama gaz vermiyorum hic bi sekilde. Simdi kan testi tup bebek fiyatinin icinde demii. Off orda onun sonucunu beklemek en zoru o olucak
Erken negatif çıkınca ilaçları iğneleri bırakıp sonra aslında hamile olduğunu öğrenip kanaması başlayan olmuş. Onları okuyunca tırstım o psikolojiden. Ben de az deli değilim yani. Nolur nolmaz.
Kadın doğumcu arkadaşım da "negatif çıkıp sonradan yükselebilir, 12. günü bekle kesinlikle" dedi.
Test tedavi için ödediğimiz fiyata dahil mi onu demediler ya. Benim de yeni geldi aklıma. Benim yumurta toplama olduğunda transfer olan kadınlara test ücretsiz diyorlardı ama belki onların paketi farklıdır falan bilemedim

Fazla ilgi de iyi değil dün herşeyi yarım yaptım çünkü kendimi iyi hissediyorum kardeşimi gönderdim eşimde bişey diyemedi amin inşallah darısı başımıza
Kadın doğumcu arkadaşım da "negatif çıkıp sonradan yükselebilir, 12. günü bekle kesinlikle" dedi.
Bende soruyorum ama birkaç kişiyi duydum böyle o yüzden bende gazlamak istemiyorum seni
Test tedavi için ödediğimiz fiyata dahil mi onu demediler
Bende dahil mesela 2 yada 3 hcg testi ücretin içinde.

İyi hissediyorsan en temizi o zaten. Nerede çokluk orda şey afedersin. İnşallah

Ben kendinden gazlı bir insanım zaten ahahshs ama arkadaşım da bekle deyince şimdi iyice şey oldum bi

Bakalım günler biraz daha yaklaşsın da sorarım olmadı merkeze

8,9 günden sonra yapabilirsin bence ya

Normalde dahil olmasi lazim kuzum. Gidip testi orda yapabilirsin. Ayyy cok heycanli. Insallah guzel haberi alicaz

Normalde dahil olmasi lazim kuzum. Gidip testi orda yapabilirsin. Ayyy cok heycanli. Insallah guzel haberi alicaz
Hayırlısıyla sağlıkla inşallah canım. Soracağım testi gün yaklaşınca bakalım daha var nasılsa. Bugün psikolog aradı. Nasıl gidiyor diye sordu. Seni de aramışlar mıydı?

Hayırlısıyla sağlıkla inşallah canım. Soracağım testi gün yaklaşınca bakalım daha var nasılsa. Bugün psikolog aradı. Nasıl gidiyor diye sordu. Seni de aramışlar mıydı?
Yok kuzum beni aramadilar transferden sonra. Belki aramislardir ama ben fransaya dondugum icin, turk numarasindan aradilarsa haberim olmamistir.
Ne guzel arayinca insan rahatliyo biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…