Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Yok kuzum beni aramadilar transferden sonra. Belki aramislardir ama ben fransaya dondugum icin, turk numarasindan aradilarsa haberim olmamistir.
Ne guzel arayinca insan rahatliyo biraz
He doğru. Evet ya. Bir de bu akıllılar unutup beni oradayken psikologla görüştürmemişler. Kadın beni ilk defa transferde gördü. Nasıl ya biz daha önce görüşmedik mi seninle dedi 😃 Başkası olsa ortalığı yıkar

Nee bana hiç öyle birşey demediler... İstediğini ye dediler.
Bak ekledim dikkat edilmesi gereken konuları. Senden istediler mi bilmiyorum ama ben her gün idrar çıkış miktarını, göbek çevresi, karın ağrısı,solunum sıkıntısı, bulantı kusma,içilen sıvı miktarını not edip koordinatöre gönderdim🙄

Eklentiler

• 16234206667442330596076904206205.jpg
    16234206667442330596076904206205.jpg
    142,3 KB · Görüntüleme: 47
Bak ekledim dikkat edilmesi gereken konuları. Senden istediler mi bilmiyorum ama ben her gün idrar çıkış miktarını, göbek çevresi, karın ağrısı,solunum sıkıntısı, bulantı kusma,içilen sıvı miktarını not edip koordinatöre gönderdim🙄
Ooo enerji patlaması.. Canan Karatay diyordu, 3 öğün yumurta yiyebilirsiniz, aklıma o geldi...

Senin sıvı birikimi riskinden dolayı göbek çevresi ölçüsü, kilo ve diğerlerini takip etmen gerekiyordu. Nm88326 Nm88326 taze transfer oldu. Onda ohss riski yoktu

Olmaz mı canım.. heyecan dorukta tabi :dua::KK49: İnşallah herşey yolundadır. Sen nasılsın? Teste az kaldı kuzum :) ne zaman yapacaksın?
Ben aynıyım ya. Sabah konuştuk kızlarla. Asistan kadın doğumcu arkadaşım var. Ona sordum 12. günü beklemem şart mı diye. O da "Evet şart" dedi. Başka bir şey diyemedim 🙊 Bir ihtimal dayanamazsam belki 10. gün yaptırırım ama emin de değilim

Ben aynıyım ya. Sabah konuştuk kızlarla. Asistan kadın doğumcu arkadaşım var. Ona sordum 12. günü beklemem şart mı diye. O da "Evet şart" dedi. Başka bir şey diyemedim 🙊 Bir ihtimal dayanamazsam belki 10. gün yaptırırım ama emin de değilim
Caniiiiiim hemen soruyorum 10. Gun ne zaman 🤣🤣

Hahhahahajah kahkaha attırdın 🤣
Salı 10. gün. 10. güne bile daha 4 gün var ahanannsnsnsm
Geçmiyoooooooğr Günleeeeeeeeeğr vaaay vaaaaay vay ahahshgs
Kiz bana bile geçmiyor seni dusunemiyorum cnmmmmm vallah catladik Haa 😀keske koysalar bi gün sonra öğrensek niye 12 gün bekliyoruz yaa ayıp yani bu kadar bekletilmez hazır cocuk deel mi bu 🤣🤣

Kiz bana bile geçmiyor seni dusunemiyorum cnmmmmm vallah catladik Haa 😀keske koysalar bi gün sonra öğrensek niye 12 gün bekliyoruz yaa ayıp yani bu kadar bekletilmez hazır cocuk deel mi bu 🤣🤣
ahshhsha o kadar haklısın ki 🤣 Bence de teknolojinin bu anlamda biraz daha ilerlemiş olması lazımdı. Arkadaş koyduğunuz embriyo hala içimde mi değil mi bunu nasıl öğrenemiyorsunuz zırt diye öğrenebilmeniz lazım. Bize de yazık. Tam hazır değil demek ki bu çocuklar da 🤣

@NealStreet kuzumm naptın testi ne zaman yaptırcaksın acaba 😍 çok meraklandım
Eheh biz de bunu konuşuyorduk. Kadın doğumcu arkadaşım 12. günü bekle dedi. Erken yapınca negatif çıkıp sonradan pozitife dönme ihtimali varmış.
Böyle erken yapıp negatifi görünce ilaçlarını bırakıp sonra hamile olduğunu öğrenen ama ilaçları bıraktığı için kanaması başlayan oluyormuş. Sanırım o şekilde öğrenmek daha sağlıksız oluyor. Ben de bekleyemiyorum ama bunları okuyunca da tırstım. Erken yaptırırsam da 10. gün olur sanırım

Eheh biz de bunu konuşuyorduk. Kadın doğumcu arkadaşım 12. günü bekle dedi. Erken yapınca negatif çıkıp sonradan pozitife dönme ihtimali varmış.
Böyle erken yapıp negatifi görünce ilaçlarını bırakıp sonra hamile olduğunu öğrenen ama ilaçları bıraktığı için kanaması başlayan oluyormuş. Sanırım o şekilde öğrenmek daha sağlıksız oluyor. Ben de bekleyemiyorum ama bunları okuyunca da tırstım. Erken yaptırırsam da 10. gün olur sanırım
Olsunnn ama insan olsun heyecaninı yasayıp insan rahatlamak istiyo haklısın valla canım kac gün kaldı

X