- 8 Aralık 2020
- 1.006
- 1.003
- 31
Hadi bakalım. Güzel haberlerle inşallah. Bize yaz mutlakaPazartesi canım sabah erkenden...
Ondan demekki . SasirmistimCanim biz hiç bir urulogla görüşmedik bence asilama diye onemsemediler
5.gün embriyosu olacak ama durumlar ne gösterir bilmiyorum bende9 çok iyi rakam bence.. kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek canım? Hadi bakalım gün saymaca ağustos a :)
İlk regl hızlı geliyor. Ondan sonra şikayetlerin de azalır. Beklemesi sıkıcı olan ikinci regl. Tedaviden dolayı o biraz gecikiyor ama sonuçta o da geliyor5.gün embriyosu olacak ama durumlar ne gösterir bilmiyorum bendeAğustosa da çok var daha
Canım hep yazıyorum zaten,forumdan çıkmaz oldumHadi bakalım. Güzel haberlerle inşallah. Bize yaz mutlaka
İçini ferah tut canım, 1 tane olsa bile iyi, Altın embriyo :))) O zaman 5. günü cumartesi sana haber verecekler değil mi?5.gün embriyosu olacak ama durumlar ne gösterir bilmiyorum bendeAğustosa da çok var daha
Beklerim artık. Eşim kısa da olsa tatil yapalım diyor belki bi yerlere gideriz kafamız dağılır. Zaman öyle geçer gider inşallahİlk regl hızlı geliyor. Ondan sonra şikayetlerin de azalır. Beklemesi sıkıcı olan ikinci regl. Tedaviden dolayı o biraz gecikiyor ama sonuçta o da geliyor
Senin öyleydi dimi ne büyük mucizeİçini ferah tut canım, 1 tane olsa bile iyi, Altın embriyo :))) O zaman 5. günü cumartesi sana haber verecekler değil mi?
Oh en temizi. Biz bunu yapamadık. Kaçabiliyorsanız mutlaka kaçın bir yerlereBeklerim artık. Eşim kısa da olsa tatil yapalım diyor belki bi yerlere gideriz kafamız dağılır. Zaman öyle geçer gider inşallah
Günayd 🌤Günaydın kizlaaaaar
@NealStreet nasılsın kuzum bekleme dönemi nasil gidiyor hic kiprasma falan yok mu
Evet cnm, ama henüz kese görmeye kalp atışı duymaya gidemedik, klinik 2 hafta kapalıydı. pazartesiyi bekliyorum :)Senin öyleydi dimi ne büyük mucizeYarın arayacaklar 3.gün olduğu için birde cumartesi ararlar heralde
Kaçmayı umuyoruz işlerimizi ayarlayabilirsek. Olursa baya iyi olacak pandemiden hiç kıpraşamadık çok dikkat ettik,hiç covid geçirmedik çok şükür. Tatile gidelim dedik kendimize ödül olsun budaOh en temizi. Biz bunu yapamadık. Kaçabiliyorsanız mutlaka kaçın bir yerlere
Pazartesi gidicem demiştin evetEvet cnm, ama henüz kese görmeye kalp atışı duymaya gidemedik, klinik 2 hafta kapalıydı. pazartesiyi bekliyorum :)
Yok guzum onlar saylanmazGünayd 🌤
İğne yerlerim acıyor. Sayılır mı
Yok kız hiçbir değişiklik yok. Daha varsa da çok erken galiba. Bugün 4. gün
Hic kusmadim henuz kuzum cok sukur. Bulantidan cok migdemde gaz var ve agzimda kotu bi tat var hic gitmeyen. Hic durmadan disimi fircaliyorumKuzumm.. nasıl gidiyor hamişlik.. Bulantıların kusmaların var mı? Maşallah 3 aya yaklaştın :) Hamilelik anektodu eklemeyecek misin
Saysaydık beeYok guzum onlar saylanmazerken zaten daha ben bi dürtim dedim sadece ben de hala adet bekliyorm
Valla bebek gelirse şok geçiririm degisik bir mutluluk olur adete eski pantolonun cebinden para bulmuscasinaSaysaydık bee
Hadi bakalım. Regl gelmesin, bebek gelsin
Nk testini yaptınız mı?Canım sistemden bakmıyorlar.Ben özel hastanede yaptırmıştım testimi sisteme girmemişlerdi.Senden herhangi bir belge Kanıt istemiyorlar.7+5 sadece idrar testine göre doktora gitmiş gebelik kesesi oluştuğunu ona göre öğrenmiş olabilirsin.Mesela eltim günü geçtiği için evde test yapıp doktora gitmişti.Doktor keseyi gördüğü için bhcg bakma gereği duymamıştı.Bahdettiğin test ile ilgili bilgim yok canım2 gebelik kaybından sonra ilk kimyasalım olunca genetik uzmanına tekrar gitttim.İşk bebeğimi 7+5 haftalık,2.bebeğimde trizomi 18 çıktığı için 13+5 haftalık sonlandırmak zorunda kaldığımı 3 gebelikte kimyasal olduğu söyledim.Acaba eksik yaptırdığımız bir test mi var? Bundan sonra nasıl bir yol izlememiz gerekir diye bizi yönlendirmesini istedim.Bana aynen şu şekilde söyledi.Sana yapılması gereken tüm testleri yaptık.Fakat bazı kadınların bağışıklık sistemlerinde sıkıntı olabiliyor.Gebelik normalde kadınların vücudunda olan birşey değil,o yüzden bazı kadınların bağışıklık sistemlerindeki problemden dolayı bebeği yabancı cisim gibi algılayıp onu vücuttan at ak istiyor.NK testi diye bir test önermişti.Sana şuan yaptığımız testleri sen öldükten sonra yapsak bile sonuç yine aynı çıkacaktır.Bana yapılan testler kromozom analizi ve trombofili paneliydi.Bende bunun üzerine Uludağ üniversitesindeki prof.ve doç. gitmeye karar verdim.Doktora genetik uzmanının söylediği NK testini söyledim o teste kadar daha önce yapılması gereken testler olduğunu söyledi.İşte o zaman bende lupus olduğu tespit edildi.Herkese tavsiyem özellerde bir sürü para dökmekten ise öncelikle bulunduğunuz illerde üniversite hastanesine gitmek,ben 8 ay içinde ilk 2 bebeğimi kaybettiğimde en az 15.000₺ sadece kürtaj ve testler için harcamıştım.
Sen test yaptın mı kuzum son durum nedir 2 gündür aklımdaydınNk testini yaptınız mı?
Cd56 olarakta geçiyor bu test. Katil hücreler eğer yüksek veya düşükse, immoloji uzmanıyla görüşmeniz gerekiyormuş, tüp bebek yapılacak ise 2 doktor aynı anda tedaviyi takip etmesi gerekiyor, transferden 1 hafta önce bazı hap yada serum şeklinde tedavinizi sürdürüyorlarmış.
Bende bugün verdim bu testi, sonuç kaç günde çıkar bilmiyorum.