Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
İyi geceler herkese. 19 Mayıs'ta adet gördüm ve 2.gun klomen kullanmaya başladım 5 gün. Şuan göğüs uçlarım büyüdü ve çok acı oluyo ilacın yan etkisi olabilir mi kızlar.14 gün geçti son ilacı aldığımın üstünden .1 haftadır kasık ağrılarım devam ediyo ve göğüs hassasiyetim üst seviyede. Uçları ilk kez büyüdü yaşayan var mı bu durumu

Günaydınn Kızlarrr :)))

Hadi bakalım. Güzel haberlerle inşallah. Bize yaz mutlaka
Canım hep yazıyorum zaten,forumdan çıkmaz oldum
5.gün embriyosu olacak ama durumlar ne gösterir bilmiyorum bende Ağustosa da çok var daha
İçini ferah tut canım, 1 tane olsa bile iyi, Altın embriyo :))) O zaman 5. günü cumartesi sana haber verecekler değil mi?

İlk regl hızlı geliyor. Ondan sonra şikayetlerin de azalır. Beklemesi sıkıcı olan ikinci regl. Tedaviden dolayı o biraz gecikiyor ama sonuçta o da geliyor
Beklerim artık. Eşim kısa da olsa tatil yapalım diyor belki bi yerlere gideriz kafamız dağılır. Zaman öyle geçer gider inşallah

Oh en temizi. Biz bunu yapamadık. Kaçabiliyorsanız mutlaka kaçın bir yerlere
Kaçmayı umuyoruz işlerimizi ayarlayabilirsek. Olursa baya iyi olacak pandemiden hiç kıpraşamadık çok dikkat ettik,hiç covid geçirmedik çok şükür. Tatile gidelim dedik kendimize ödül olsun buda
Evet cnm, ama henüz kese görmeye kalp atışı duymaya gidemedik, klinik 2 hafta kapalıydı. pazartesiyi bekliyorum :)
Pazartesi gidicem demiştin evet İyidir bebiş merak etme aksi durum yoktur

Kuzumm.. nasıl gidiyor hamişlik.. Bulantıların kusmaların var mı? Maşallah 3 aya yaklaştın :) Hamilelik anektodu eklemeyecek misin
Hic kusmadim henuz kuzum cok sukur. Bulantidan cok migdemde gaz var ve agzimda kotu bi tat var hic gitmeyen. Hic durmadan disimi fircaliyorum
Yemekleri baya zorla yiyorum, tavuk yumurta tiksindiriyo mesela. Eskiden cok severdim ikisinide.

Senin nasil gidio kuzu, belirtiler basladimi

Nk testini yaptınız mı?
Cd56 olarakta geçiyor bu test. Katil hücreler eğer yüksek veya düşükse, immoloji uzmanıyla görüşmeniz gerekiyormuş, tüp bebek yapılacak ise 2 doktor aynı anda tedaviyi takip etmesi gerekiyor, transferden 1 hafta önce bazı hap yada serum şeklinde tedavinizi sürdürüyorlarmış.
Bende bugün verdim bu testi, sonuç kaç günde çıkar bilmiyorum.

Sen test yaptın mı kuzum son durum nedir 2 gündür aklımdaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…