Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Hic kusmadim henuz kuzum cok sukur. Bulantidan cok migdemde gaz var ve agzimda kotu bi tat var hic gitmeyen. Hic durmadan disimi fircaliyorum😂
Yemekleri baya zorla yiyorum, tavuk yumurta tiksindiriyo mesela. Eskiden cok severdim ikisinide.

Senin nasil gidio kuzu, belirtiler basladimi
Dişlerin hiç bu kadar fırçalama görmemiştir galiba :KK45:
Ben de tavuk yumurta et balık yiyemiyorum, hemen fenalaşıyorum, çok afedersin öğürüyorum.. Günde 2 defa kusma hali var şuanda, bisküvi ekmek galeta kraker tarzı şeyler tüketiyorum, limon sıkılmış su veya soda içiyorum iyi geliyor... Bazen o kadar halsizim ki.. Kese ve kalp atışı için pazartesine randevum var :))

Dişlerin hiç bu kadar fırçalama görmemiştir galiba :KK45:
Ben de tavuk yumurta et balık yiyemiyorum, hemen fenalaşıyorum, çok afedersin öğürüyorum.. Günde 2 defa kusma hali var şuanda, bisküvi ekmek galeta kraker tarzı şeyler tüketiyorum, limon sıkılmış su veya soda içiyorum iyi geliyor... Bazen o kadar halsizim ki.. Kese ve kalp atışı için pazartesine randevum var :))
Cok kotuymus kuzumm senin, Allah kolaylik versinn🙏 ben gunde iki kere kussam kac kilo veririm hic halim kalmaz. Su durumda bile halsizim bitkinim, seni dusunemedim su an. Bol bol su ic.

Hehe dislarim bem beyaz oldu 😁

Cok heycanlii bisey kuzumm, kese ve kalp atisi. Kalp atisini videoya cekmeyi unutmayinn. Bize acilde gormek nasip olmustu, biraz kan kaybettim diye gitmistim oyle duymustuk kalp atisini.
Benim bi sonraki randevumda ikili tarama falan var, o biraz stres yaptirio beni su an. Ibsallah oda bitince rahatlicam ben

İyi akşamlar arkadaşlar. Bayadir yazmıyorum ama okuyorum düzenli olarak. Umarım herkes iyidir. Hsg den sonra ilk adetim olacak. 11 Haziran bat. Birkaç saattir baya bir adet ağrım var. Hsg çekilen arkadaşlarim sizde de ağrı oldu mu ilk adetinizde, bu normal mi?

İyi akşamlar arkadaşlar. Bayadir yazmıyorum ama okuyorum düzenli olarak. Umarım herkes iyidir. Hsg den sonra ilk adetim olacak. 11 Haziran bat. Birkaç saattir baya bir adet ağrım var. Hsg çekilen arkadaşlarim sizde de ağrı oldu mu ilk adetinizde, bu normal mi?
Benim çok erken, ağrılı ve garip olmuştu. Önce biraz kırmızı kan geldi. Bir gün boyunca hiçbir şey gelmedi. Bir gün sonra gece hafif lekelenme oldu. Ertesi gün öğleden sonra reglim başladı

Benim baya şiddetli ağrım olmuştu canım tansiyonum falan düşmüştü

Cok kotuymus kuzumm senin, Allah kolaylik versinn🙏 ben gunde iki kere kussam kac kilo veririm hic halim kalmaz. Su durumda bile halsizim bitkinim, seni dusunemedim su an. Bol bol su ic.

Hehe dislarim bem beyaz oldu 😁

Cok heycanlii bisey kuzumm, kese ve kalp atisi. Kalp atisini videoya cekmeyi unutmayinn. Bize acilde gormek nasip olmustu, biraz kan kaybettim diye gitmistim oyle duymustuk kalp atisini.
Benim bi sonraki randevumda ikili tarama falan var, o biraz stres yaptirio beni su an. Ibsallah oda bitince rahatlicam ben
Neden kan kaybettin canım? İnş önemli bir durum yoktur :KK57:İkili tarama kaçıncı haftada oluyor?

Onemli bisey degildi kuzum, kucuk bi kanama bolgesi varmis o zaman. Simdi azaldi, bida olmadi oyle.
Ikili tarama burda 11 ve 13 hafta arasinda yapiliyo kuzum. Benim gelecek hafta iste
Ayy ne kadar çabucak geçti zaman.. vay vay :)) Sağlıkla ilerlesin kuzucuk :)) :emir_bebek:

Nk testini yaptınız mı?
Cd56 olarakta geçiyor bu test. Katil hücreler eğer yüksek veya düşükse, immoloji uzmanıyla görüşmeniz gerekiyormuş, tüp bebek yapılacak ise 2 doktor aynı anda tedaviyi takip etmesi gerekiyor, transferden 1 hafta önce bazı hap yada serum şeklinde tedavinizi sürdürüyorlarmış.
Bende bugün verdim bu testi, sonuç kaç günde çıkar bilmiyorum.
Merhaba, immoloji ye hangi polklinik bakıyor.romatoloji mi?

Nk testini yaptınız mı?
Cd56 olarakta geçiyor bu test. Katil hücreler eğer yüksek veya düşükse, immoloji uzmanıyla görüşmeniz gerekiyormuş, tüp bebek yapılacak ise 2 doktor aynı anda tedaviyi takip etmesi gerekiyor, transferden 1 hafta önce bazı hap yada serum şeklinde tedavinizi sürdürüyorlarmış.
Bende bugün verdim bu testi, sonuç kaç günde çıkar bilmiyorum.
Merhaba testi yaptırmadım.Doktor bunun kesin olmadığını söyledi ve gerek yok diyince bende yaptırmadım.Romatoloji uzmanına gidersem ona da sormak istiyorum.Sonuçlat ne zaman çıkıyor bu konuda bilgim yok canım.sonuçlat çıkınca da bilgi paylaşırsan çok sevinirim

Merhaba testi yaptırmadım.Doktor bunun kesin olmadığını söyledi ve gerek yok diyince bende yaptırmadım.Romatoloji uzmanına gidersem ona da sormak istiyorum.Sonuçlat ne zaman çıkıyor bu konuda bilgim yok canım.sonuçlat çıkınca da bilgi paylaşırsan çok sevinirim
ben de sordum bu testi.özellikle riskli gebelik dr na gittim.kanıtlanmış bişey değil her duyduğunuza takılmayın internet doktorculuğu yapmayın dedi.ben şaşırdım kaldım

ben de sordum bu testi.özellikle riskli gebelik dr na gittim.kanıtlanmış bişey değil her duyduğunuza takılmayın internet doktorculuğu yapmayın dedi.ben şaşırdım kaldım
Bana kesinlikle kanıtlanmış birşey değil,süreçlerde ha ile kalanlar raslantı ya olabilir.Özellikle prp kesinlikle kanıtlanmış birşey değil,hatta Gürkan hoca demişti prp henüz deme aşamasında olan bir yöntem bundan kesinlikle ücret alınmaması gerekiyor.Özellikle çocuk sahibi olmak isteyenlerin bu tür para tuzaklarına düşmemesi gerektiğini söylemişti.Bir çok Hoca'da pgt bile garanti sonuç vermeyebilir diyor.İnsan çaresiz kalınca bu tarz yöntemlere bel bağlamaya çalışıyor.

X