Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
malesef yok canım c kollu, ama görüntü kalitesi falan iyi olan bi yer var orda çekileceğim
Tüh ya koca şehir İzmir bir tek ist.da mi varmış cok sasirdim şu an.bende hep erteliyordum korkdugum için ama dahaa sabrım kalmadı artık olacağı yok böyle demekki var bişey rahimde falan ki olmuyor diyorum artık.cektircegim bakalım inşallah iyi çıkar.

Korkma canım hiç korkulacak bişi yok inşallah iyi çıkar sonucun

Kizlar genetik sonucuna göre doktor gebe kalır kalmaz ilaç kullanacağız dedi. Ultrasonda baktı rahim çok kalınlaşmış adet olur olmaz gel dedi. (Bat yarın)

Zeymuss0103 Dün müydü kontrolün? Naptın, ne durumdasın?
Evetttt dün gittim Sol büyümeye başlamış ama kaç tane var söylemedi sormadım bende. Adet ağrısı oldu normal heralde dedim oda ağrıyı severiz olsun büyüyorlar dedi. İlerde akıntın ağrın artabilir korkma dedi. Gonalf 200 den devam perşembe içinde cetrotide verdiler. Cuma e2 kan tahlili yapacak ve kontrol.

Aa evet akıntıyı söylemeyi unuttum sana. Cetrotide tek gün mü verdiler? Bugün iğnenin kaçıncı günüydü?

Reactions: niw
Aa evet akıntıyı söylemeyi unuttum sana. Cetrotide tek gün mü verdiler? Bugün iğnenin kaçıncı günüydü?
Olsun akıntı ya çok takmamda ağrı beni bi düşündürdü sen söyleyince rahatladım. Akıntı normal zamandaki yumurtlamada da oluyor bunda daha fazla olur heralde. Cetrotide sadece perşembe günü için verdiler belki cuma günü devam et derler. Bugün 6.iğneyi yapıcam.

Bende fazla akıntı olmuştu. Ağrıdan da akıntıdan da korkma. Ağrı olunca sıcak falan tutma oraya. Cetrotide bana yumurta toplamadan iki gün öncesine kadar devam ettirdiler galiba. Çatlamayı önlüyor o. Çatlatma iğnesiyle beraber de yaptım yani Cetrotide. İlk yaptığında, yaptığın yerin etrafında yanma, kızarıklık, kaşıntı olursa korkma. 1-2 saat içinde geçiyor. Normal bir reaksiyonmuş o. Bana iğneyi verdiğinde söylemişti hemşire. Oldu gerçekten de. Hatta ben ilaç alerjim var diye panik olmuştum ama çok şükür uzun sürmeden geçti

kızlar selamm nasılsınızzzz bir süre uzak kalayım dedim aklıma geldiniz yazmak istedim varmı yeni hamişler aramızda hamiş olarında süreçleri umarım güzel ilerliyordur darısı başımıza

Evet hemşire onları bana da söyledi bende opu ne zaman olur tahmini dedim belki pazartesi yapabilir dedi. Çok korkarım ilaçların yan etkilerinden kolay kolay kullanmazdım şimdi mecbur kullanıyorum yan etkileri de çekicez artık

Ben de ilaçlardan korkuyorum ama mecbur göze aldık hepimiz. İnşallah uzun vadede de bir şey olmaz ne diyelim :/ Bir dahaki kontrol cuma mı?

Bende onu düşünüyorum kalıcı kist falan yapmasında geçici ya etkileri önemli değil. Evet cuma günü kontrolüm. Seninde cumartesi günü transfer demişti dimi
Allah korusun. Olmaz inşallah bir şey. Cuma karar verirse cumartesi gece çatlatma iğnesini yaptırır, pazartesi sabah yumurta toplama olur o zaman. Senin hızlı oldu gibi. Ben 11 gün iğne yaptım, 13. gün yumurta toplama oldu galiba. Transfer cumartesi dedi evet

Merhaba arkadaslar bisi sormak istiyorum adetime iki gün kala test yaptm silik cizgi cikti sonra erken gebelik testi yaptim ayni gun yine silik cikti kan verdim bthcg 9 cikti sonrasinda adetim 1 gun gecince bidaha kan yaptrdm bthcg 40 cikti snra takip etmek amaci ile 2.3 gun arayla kan verdim bthcg 70 cikti ve en son 310 cikti dr gitmedim henuz cok erken diye 6 haftalk olunca gitmeyi dusunuyorum sizce bthcg degerlerim nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…