Kizlar sanırım artık kaçışın sonu geldi esim artık çok ısrar ediyor cocuk calismalarina başlamak için . Daha ne kadar bekliceksin baksana bitmiyor işte pandemi ne zaman biteceği de belli değil böyle hayat devam etmez yasımız geçiyor zaten zor hamile kalıyorsun neyi bekliyoruz artık diye isyan etti sonunda
ne bilim ya korkularimla baş edemiyorum kendimi bi kısır döngünün içinde hissediyorum surekli . Gelecek yaza şehir değiştiriyoruz tayin isticem ve muhtemelen olacak nasipse ve orda sağlık sektörü burdaki gibi degil hepi topu 1 özel hastane var onda da fiyatlar çok yüksek ve doğru düzgün doktor pek duymadim oraya gitmeden en azindan hamile kalma isini burda halledelim diyo esim nasip olursa cocugumuzla gidelim diyor . Sırada beni bekleyen en acilinden rahim filmi var onu muhakkak çekilmem lazım çünkü kızıma kalmadan önce cekildigimde sag tüpüm tikaliydi muhtemelen o hala tikalidir öbürü de şüpheli o zaman acıktı tek tuple hamile kalmıştım kızıma ama 6 yılda ne değişti görmek lazım belki sol da tıkanmistr 6 yıl içinde bu adetimden sonra gideyim diyorum artık gecistirmenin faydasi olmayacak galiba sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda fikre ve rahatlamaya ihtiyacım var kimseyle paylaşamıyorum