Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Siz battan sonra adet görmeden yumurtlamış olabilir ve öyle gebe kalmış olabilir misiniz acaba?

Yine de üzülmeyin ilk aşamalarda sıkıntı olmazmış bahsettiğiniz konular
battan sonra olamaz cunku 5 haftalık görünüyor değerlerim. en gec mayisin ilk haftasi hamile görünüyorum.

bugün baska doktora da gittim doktor kan testinde cikmaliydi dedi, buyuk ihtimal kan testini yapan kisi hata yaptı. tek ihtimal bu görünüyor artık. cunku kese büyümüş.

canım gözün aydın çok sevindimmsenin adına inşallah sağlıcakla al kucağına minoşunu

evet ben gec yumurtladim buyuk ihtimal ama yine de kanda cikmalıymis. cunku cumartesi gunku betam bile 5200 lerde.
bugun gittigim doktor kanda cikmama durumu olmadigini testte hata olmus olabileceğini söyledi.

bir de ikiz olabilirmis bugun yolk kesesi de gorundu haftaya kalp atisi duyulacak insallah

Böyle bir hesap hiç duymadım cumartesi akşam yaptın iğneyi sonuçta,
Boşver sen daha 3. Günü yeni doldurdun, aşılamadan sonra say bildiğimiz hesaptan git, kafamızı karıştırma
10. Günü de test yap ve çift çizgiyi gör inşallah inşallah inşallah
Tek yumurtan mı gelişmişti canım yoksa çift mi?

canım gözün aydın çok sevindimmsenin adına inşallah sağlıcakla al kucağına minoşunu
teşekkür ederim canım benim, seni de hamiş görmek nasip olur inş bizlere
Ayyy ikiz mi.... Hem tesadüf hamişliğini öğreniyorsun hem de ikiz.. 1 taş 2 kuş.. maşallah sana ballısın :)) Sağlıkla gelsin :)))
Kesin testte bir hata vardır o zaman.. boşver nasıl olsa şuanda hamiş olduğundan eminsin artık, geçmişe takılma :)))

Çok şükür. Gözün aydıııın. Progestan korur bebeği, hiç merak etme. İki hafta sonra ultrasonda kese görür, kalp atışı duyar öyle gelirsin artık

Kız geçtiğimiz pazartesi değil ondan önceki pazartesiydi aşılamam, Ne 3. Günü bizim kafalar karıştı iyice, yani 22 mayıs cumartesi iğneyi yaptım, 24 mayısta da aşılamayı yaptırdım, bugün 1 haziran işte , yani iğnenin 10. Günü aşılamanın 8.günü olmuyo mu, ben mi yanlış sayıyorum

3 yumurta vardı başta ama sonra biri kayboldu çatladı mı ne olduysa, aşılama öncesindeki son muaynede 2 yumurtam vardı

Bak gördün mü sen bana demiştin ki "senin transferden 1 sonra gün sonrada ben aşılama olacağım" doğru mu?
E ben 28 mayıs cuma günü transfer oldumyani 4 gün önce.
Hesaplıyorum hesaplıyorum bir türlü 8. Gün olmuyor. Nasrettin hocaya çevirdin beni Dedim burda bir yerde hata var ya neyse, sonuç pozitif olsun yeter

Eveeet şimdi hatırladım transferden sonra değil, senin yumurta toplamadan 1 gün sonra oldu bnm aşılama, pazar günü toplanmıştı snn yumoşlar değilmi, her gün birbirinin aynısı kuzum karıştırdım hepsini birbirine ya ben yanlış söylemişim ortalık karıştı

Aynen şimdiki yazdığın gibi
Sonunda doğru karara vardığımıza çok memnun oldum canım ya

Yumurtlamadan sonra basladi hic kesilmedi yani.. benim beklenen adet tarihim yarin bakalim.. en son pazar gunu test yaptim bisy cikmamisti.. insallah bi ihtimal diyorum

Haftasonu kismetse testte cikma olasiligi var dimi kismet cnm insallah yerlesmislerdir bebislerin❤

kesin olmasa da doktor ikiz olasılığı gördü hayirlisi artik:) allah herkese saglikli ve huzurlu bir hamilelik süreci nasip etsin.

sormaktan zarar gelmez canım sor mutlaka
Senin soyledigin doktorlara goruntuyu attim biri bu nasil bi cekim 50 60 yıl önceki cekim teknigi nerede yasiyorsunuz dedi benle dalga gecti t yada tup acikmi kapali mi bu goruntuye bakarak bisey diyemem dedi digeri ise rahim boyutlari normalse sorun yok gayet normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…