Hahahahah Cevat hoca di mi benimkine de öyle dediSenin soyledigin doktorlara goruntuyu attim biri bu nasil bi cekim 50 60 yıl önceki cekim teknigi nerede yasiyorsunuz dedi benle dalga gecti t yada tup acikmi kapali mi bu goruntuye bakarak bisey diyemem dedidigeri ise rahim boyutlari normalse sorun yok gayet normal dedi
Benim dokotrum da histreskopi sonrası doğal yolla deneyin dedi yine 4 ay ben 2 ay denemeyi düşünüp tüpe geçmek istiyorum artık. Bizimki de Eylül ayını bulur gibi.hakkında hayırlısı olsun kuzum, ben de şimdilik bir değişiklik yok. sanırım tekrar hsg çekileceğim, duruma göre laparoskopi kışa doğru da tüp bebek düşünüyoruz nasip olursa
Geçmiş olsun canım. Hangi ildesiniz? NEden korkuların var. Ben de deli gibi 2. çocuğu istiyorum 3 yıldır. arada bir kaybım olduKizlar sanırım artık kaçışın sonu geldi esim artık çok ısrar ediyor cocuk calismalarina başlamak için . Daha ne kadar bekliceksin baksana bitmiyor işte pandemi ne zaman biteceği de belli değil böyle hayat devam etmez yasımız geçiyor zaten zor hamile kalıyorsun neyi bekliyoruz artık diye isyan etti sonundane bilim ya korkularimla baş edemiyorum kendimi bi kısır döngünün içinde hissediyorum surekli . Gelecek yaza şehir değiştiriyoruz tayin isticem ve muhtemelen olacak nasipse ve orda sağlık sektörü burdaki gibi degil hepi topu 1 özel hastane var onda da fiyatlar çok yüksek ve doğru düzgün doktor pek duymadim oraya gitmeden en azindan hamile kalma isini burda halledelim diyo esim nasip olursa cocugumuzla gidelim diyor . Sırada beni bekleyen en acilinden rahim filmi var onu muhakkak çekilmem lazım çünkü kızıma kalmadan önce cekildigimde sag tüpüm tikaliydi muhtemelen o hala tikalidir öbürü de şüpheli o zaman acıktı tek tuple hamile kalmıştım kızıma ama 6 yılda ne değişti görmek lazım belki sol da tıkanmistr 6 yıl içinde bu adetimden sonra gideyim diyorum artık gecistirmenin faydasi olmayacak galiba sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda fikre ve rahatlamaya ihtiyacım var kimseyle paylaşamıyorum
histereskopin nasıl geçti sıkıntı var mı ? doğal yolla deneyecek enerji kalmadı artık bende :) sonbahara doğru tüp için adım atacağız inşallah, hepimizin hakkında hayırlısı olsunBenim dokotrum da histreskopi sonrası doğal yolla deneyin dedi yine 4 ay ben 2 ay denemeyi düşünüp tüpe geçmek istiyorum artık. Bizimki de Eylül ayını bulur gibi.
Yapışıklığı giderdiniz mi peki?Klomen hic kullanmadim ben kist yapiyormus diye femara kullandim biraz pahali ama cok iyi bir ilac ve bende ise yariyordu guz l guzel yumurta olup buyuyordu ama anlamiyorduk neden olmadigini sanirim hafif bi yapisiklik varmis ondan dolayiymis hersey
eşin haklı eğer çocuk istemi varsa bence ertelemek çözüm değil sorunları beraberinde getiriyor. bence bi an önce adım atıp hazırlıklara başlamalısın canımKizlar sanırım artık kaçışın sonu geldi esim artık çok ısrar ediyor cocuk calismalarina başlamak için . Daha ne kadar bekliceksin baksana bitmiyor işte pandemi ne zaman biteceği de belli değil böyle hayat devam etmez yasımız geçiyor zaten zor hamile kalıyorsun neyi bekliyoruz artık diye isyan etti sonundane bilim ya korkularimla baş edemiyorum kendimi bi kısır döngünün içinde hissediyorum surekli . Gelecek yaza şehir değiştiriyoruz tayin isticem ve muhtemelen olacak nasipse ve orda sağlık sektörü burdaki gibi degil hepi topu 1 özel hastane var onda da fiyatlar çok yüksek ve doğru düzgün doktor pek duymadim oraya gitmeden en azindan hamile kalma isini burda halledelim diyo esim nasip olursa cocugumuzla gidelim diyor . Sırada beni bekleyen en acilinden rahim filmi var onu muhakkak çekilmem lazım çünkü kızıma kalmadan önce cekildigimde sag tüpüm tikaliydi muhtemelen o hala tikalidir öbürü de şüpheli o zaman acıktı tek tuple hamile kalmıştım kızıma ama 6 yılda ne değişti görmek lazım belki sol da tıkanmistr 6 yıl içinde bu adetimden sonra gideyim diyorum artık gecistirmenin faydasi olmayacak galiba sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda fikre ve rahatlamaya ihtiyacım var kimseyle paylaşamıyorum
Histereskopim çok güzel geçti yani doktorun demesi öyle. KOmple rahim duvarlarına müdahale etmiş.KAzımış genişletmiş yapışıklık vardı bir bölümde hafifce onuda düzeltti. Sonrasında bir takım ilaçlar vs. spiral taktı hormonlu 1 ay o içimde kaldı çıkartmaya gittiğimiz gün de balon tedavisi uyguladı iyileşme sırasnda yine minik yapışıklıklar oluşmuşsa onları da açmak için uygulanıyormuş. Şimdi yine 1 aylık bir hormon ilacı verdi tam toparlanma için demem o ki ameliyat sonrası 3 ay da ilaçlar yan tedavilerle geçti. Bu iaçda bitince korunmayı bırakıp deniycez belki rahim durumundan dolayı olmuyordu çocuk bilmiyorum ki.. Bu yüzden son bir şans verdik kendimize diyelim. Zaten yaş geçtihistereskopin nasıl geçti sıkıntı var mı ? doğal yolla deneyecek enerji kalmadı artık bende :) sonbahara doğru tüp için adım atacağız inşallah, hepimizin hakkında hayırlısı olsun
yapışıklık varsa engelleme olasılığı çok yüksek kürtaj ve operasyonlardan sonra olabiliyor bu durum histero olman iyi olmuş en azından tüpe hazırsın artık şansı artırıyor hem belki gerek bile kalmaz kendiliğinden kalırsın eylüle kadar inşallah :)Histereskopim çok güzel geçti yani doktorun demesi öyle. KOmple rahim duvarlarına müdahale etmiş.KAzımış genişletmiş yapışıklık vardı bir bölümde hafifce onuda düzeltti. Sonrasında bir takım ilaçlar vs. spiral taktı hormonlu 1 ay o içimde kaldı çıkartmaya gittiğimiz gün de balon tedavisi uyguladı iyileşme sırasnda yine minik yapışıklıklar oluşmuşsa onları da açmak için uygulanıyormuş. Şimdi yine 1 aylık bir hormon ilacı verdi tam toparlanma için demem o ki ameliyat sonrası 3 ay da ilaçlar yan tedavilerle geçti. Bu iaçda bitince korunmayı bırakıp deniycez belki rahim durumundan dolayı olmuyordu çocuk bilmiyorum ki.. Bu yüzden son bir şans verdik kendimize diyelim. Zaten yaş geçti((.... BEnim de inan artık gücüm kalmadı gibi birşey. Bri kürtaj oldum üstüne 2 operasyon HSG çeşitli doktorlar..... Yoruldum....
ağzın bal yesin... İnşaşlah kuzum. Tüp bebek yaptıracak herkese ben öneriyorum bu operasyonu.yapışıklık varsa engelleme olasılığı çok yüksek kürtaj ve operasyonlardan sonra olabiliyor bu durum histero olman iyi olmuş en azından tüpe hazırsın artık şansı artırıyor hem belki gerek bile kalmaz kendiliğinden kalırsın eylüle kadar inşallah :)
Sagol cnm denizlideyim ben suan 5 yaşında bi kızım var . Cnm kaygı bozukluğu var bende şuan pandemiden dolayi kaygılarım var hastalıklar varken ortada hamile kalmaya korkuyorum hastanelere girmeye cok çekiniyorum aslinda yoksa maddi manevi bakamam gibi düşüncem asla olmadiGeçmiş olsun canım. Hangi ildesiniz? NEden korkuların var. Ben de deli gibi 2. çocuğu istiyorum 3 yıldır. arada bir kaybım oldu.... Yaş geldi geçiyor ahh ahhh.. Allhım hayırlısını versin herkes için.
Haklisin cnm bekle bekle yaş geçmese sorun yok ama 33 e girdim artik hamile kalması doğurması buyutmesi derken zaman çok çabuk geçiyor bir an once adım atmak lazım doğru diyosuneşin haklı eğer çocuk istemi varsa bence ertelemek çözüm değil sorunları beraberinde getiriyor. bence bi an önce adım atıp hazırlıklara başlamalısın canım
Evet yaa baya güldük vallaHahahahah Cevat hoca di mi benimkine de öyle dedi
Canim yanlista bilgilendirmek istemem tam bir yapisiklik varmiydi yokmuydu bilmiyorum doktor sadece sivi biraz zor yayildi dedi ben kendi tahminimce soyluyorum heralde yapisikti diye ama sivi verilince basit bi tikanikliksa aciliyor genelde eger onu soruyorsan bu doktorada bagli onceden konusmak lazim ben oturdum konustum tikaniksa mudahale edicekmisiniz diye zaten doktorda hsg icin cekilen sivinin yanina not dusmus tek toz yetersiz diye tikaniksa acmak icin bilerek 7 dozluk ilac vermis bana 3 dozunu kullanmis ve acilmisYapışıklığı giderdiniz mi peki?
İnşallah canımağzın bal yesin... İnşaşlah kuzum. Tüp bebek yaptıracak herkese ben öneriyorum bu operasyonu.
Her yerde ecomar sonomed var sanki napalım anca bu kadarEvet yaa baya güldük valla
Evet bende yasadigimiz sehri baya baya yaziyordum sonra esim farketti adam senle dalga gecmis diyeİnşallah canımben haftaya tekrar hsg çekileceğim duruma göre laparoskopi olacak benim bakalım bizi neler bekliyor bu süreçte
Her yerde ecomar sonomed var sanki napalım anca bu kadar
Canım sen İstanbuldamisin ? C kolu cihaz olan bir yer ariyorsan ist.da bahçelievler de betatom varmış bende oraya gideceğim bu ay bak istersen.İnşallah canımben haftaya tekrar hsg çekileceğim duruma göre laparoskopi olacak benim bakalım bizi neler bekliyor bu süreçte
Her yerde ecomar sonomed var sanki napalım anca bu kadar
Yok canım İzmir deyim benCanım sen İstanbuldamisin ? C kolu cihaz olan bir yer ariyorsan ist.da bahçelievler de betatom varmış bende oraya gideceğim bu ay bak istersen.
Anladım, oralari bilmediğimden sessizce uzaklaşıyorum o zamanYok canım İzmir deyim ben