Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Hemşirenin dediğine göre öyle ama daha doktorum bişey demedi belki daha ileriki günlerde de olabilir. Benim iğnenin 11.günü pazartesi oluyor.
ay şu taze transfer de süreç ne hızlı gelişiyor yaa, şimdi ctsi toplanacak 3-4 gün sonra transferin mi olacak senin
Yok kuzu @NealStreet in dediği gibi olacak büyük ihtimalle pazartesi toplama olsa öbür hafta 5.gün cumartesi transfer olur.Toplama günü 1.gün sayılmıyormuş. Hormonlar, rahim falan normalse tabi.
ahshshjs aklıma kendi hesaplamalarım geldi. Benim de öyle olacaktı güya. Haaaaaala bekliyorum haaaaaaalaaaaaaaaaa
Dert etme ya bırak en uygun ne zamansa o zaman transfer olsun. Pozitif görme şansın artacak öyle düşün.

Hemşirenin dediğine göre öyle ama daha doktorum bişey demedi belki daha ileriki günlerde de olabilir. Benim iğnenin 11.günü pazartesi oluyor.
Hayırlısı ne zaman olacaksa inşallah o zaman olsun
Yok kuzu @NealStreet in dediği gibi olacak büyük ihtimalle pazartesi toplama olsa öbür hafta 5.gün cumartesi transfer olur.Toplama günü 1.gün sayılmıyormuş. Hormonlar, rahim falan normalse tabi.
Topladıkları günü saymıyorlar evet. Ertesi gün arıyorlar. Kaç tanesi döllendi, kaçı ilk güne ulaştı diye. İnşallah yolunda gider her şey, sen güzel düşün
Dert etme ya bırak en uygun ne zamansa o zaman transfer olsun. Pozitif görme şansın artacak öyle düşün.
Hayırlısı tabii sağlıkla olsun da bakalım neler olacak
Senin planları yüksek doz iğneler bozdu
He ya napalım geç olsun güç olmasın
olsun yine de hızlı bence klomenle falan daha çok uğraşıyoruz
Sana demiştim gel el ele gidelim diye, dinlemedin o zaman

merhaba canım, deneyimlerime de dayanarak cevap veriyorum. bebek öyle zaten ha diyince olmuyor, beklemek gerekiyor. hele de yaş belli bir sınırı aşınca doğum planlaması da yapılamıyor. Riskli gebelik de artıyor.. Eşin haklı canım bence.

Reactions: niw
olsun yine de hızlı bence klomenle falan daha çok uğraşıyoruz
Evet bide bana sor doktorla ön görüşme yaptığımız ertesi gün adet başladı ben hemen tüp bebeğe giriş yapmış oldum 2-3 haftada sonuçlanacak herşey Hiç klomen deneme fırsatım olmadı eşimin spermleri sağolsun. Ama sizden biliyorum birincide tutmadığı zaman baya zaman alıyor. Tüp bebek daha kestirme yol zaman açısından.

Kesinlikle katılıyorum, 24 nisan regl başlamıştı, 3. gün ultrason kont yapıldı ve o gün iğnelere başladım. 7 sinde opu oldu, 3. gün embriyosu 10unda transfer edildi. 25inde hamiş olduğumu öğrendim :)

Kizlar acil bakar mısınız?!!! Bat yarin demin erken gebelik testi yaptım. Varla yok arasında çizgi var doktor bana hamile olur olmaz ilaç kullanacağız demişti. Sorum şu bu TEST HİC GEBELİK YOKSA GÖSTERMEZ Mİ YOKSA AZDA OLSA NET OLMAMAKLA BİRLİKTE GÖSTERİR Mİ? YANİ NEGATİF DEMEK İCİN CİZGİYİ AZDA OLSA GORMEMEK Mİ GEREK.

fotoğraf atar mısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…