Çatlatma iğnesi verecek ya cuma akşam iğne verse pazar sabah toplar, c.tesi akşam verirse p.tesi sabah toplar. Yine de hızlı oluyor tabiiay şu taze transfer de süreç ne hızlı gelişiyor yaa, şimdi ctsi toplanacak 3-4 gün sonra transferin mi olacak senin
Evet 1,5 haftada falan halloluyor her şey süperÇatlatma iğnesi verecek ya cuma akşam iğne verse pazar sabah toplar, c.tesi akşam verirse p.tesi sabah toplar. Yine de hızlı oluyor tabii
ahshshjs aklıma kendi hesaplamalarım geldi. Benim de öyle olacaktı güya. Haaaaaala bekliyorum haaaaaaalaaaaaaaaaaEvet 1,5 haftada falan halloluyor her şey süper
Hemşirenin dediğine göre öyle ama daha doktorum bişey demedi belki daha ileriki günlerde de olabilir. Benim iğnenin 11.günü pazartesi oluyor.Allah korusun. Olmaz inşallah bir şey. Cuma karar verirse cumartesi gece çatlatma iğnesini yaptırır, pazartesi sabah yumurta toplama olur o zaman. Senin hızlı oldu gibi. Ben 11 gün iğne yaptım, 13. gün yumurta toplama oldu galiba. Transfer cumartesi dedi evet
Yok kuzu @NealStreet in dediği gibi olacak büyük ihtimalle pazartesi toplama olsa öbür hafta 5.gün cumartesi transfer olur.Toplama günü 1.gün sayılmıyormuş. Hormonlar, rahim falan normalse tabi.ay şu taze transfer de süreç ne hızlı gelişiyor yaa, şimdi ctsi toplanacak 3-4 gün sonra transferin mi olacak senin
Dert etme ya bırak en uygun ne zamansa o zaman transfer olsun. Pozitif görme şansın artacak öyle düşün.ahshshjs aklıma kendi hesaplamalarım geldi. Benim de öyle olacaktı güya. Haaaaaala bekliyorum haaaaaaalaaaaaaaaaa
Senin planları yüksek doz iğneler bozduahshshjs aklıma kendi hesaplamalarım geldi. Benim de öyle olacaktı güya. Haaaaaala bekliyorum haaaaaaalaaaaaaaaaa
olsun yine de hızlı bence klomenle falan daha çok uğraşıyoruzYok kuzu [IMG alt="NealStreet"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1010/1010895.jpg?1616007468[/IMG] NealStreet in dediği gibi olacak büyük ihtimalle pazartesi toplama olsa öbür hafta 5.gün cumartesi transfer olur.Toplama günü 1.gün sayılmıyormuş. Hormonlar, rahim falan normalse tabi.
Hayırlısı ne zaman olacaksa inşallah o zaman olsunHemşirenin dediğine göre öyle ama daha doktorum bişey demedi belki daha ileriki günlerde de olabilir. Benim iğnenin 11.günü pazartesi oluyor.
Topladıkları günü saymıyorlar evet. Ertesi gün arıyorlar. Kaç tanesi döllendi, kaçı ilk güne ulaştı diye. İnşallah yolunda gider her şey, sen güzel düşünYok kuzu @NealStreet in dediği gibi olacak büyük ihtimalle pazartesi toplama olsa öbür hafta 5.gün cumartesi transfer olur.Toplama günü 1.gün sayılmıyormuş. Hormonlar, rahim falan normalse tabi.
Hayırlısı tabii sağlıkla olsun da bakalım neler olacakDert etme ya bırak en uygun ne zamansa o zaman transfer olsun. Pozitif görme şansın artacak öyle düşün.
He ya napalım geç olsun güç olmasınSenin planları yüksek doz iğneler bozdu
Sana demiştim gel el ele gidelim diye, dinlemedin o zamanolsun yine de hızlı bence klomenle falan daha çok uğraşıyoruz
her şerde bi hayır vardır boşverHe ya napalım geç olsun güç olmasın
bileydim böyle olcağınıSana demiştim gel el ele gidelim diye, dinlemedin o zaman
Öyle öyle hayırlısıyla doğru zamanda gelsin hepsi inşallahher şerde bi hayır vardır boşver
Daha bir şey olduğu yok dur hele hsg günü gelsin de bakalımbileydim böyle olcağını
Canımm benimm ağzından bal damlıyorÇok şükür. Gözün aydıııın. Progestan korur bebeği, hiç merak etme. İki hafta sonra ultrasonda kese görür, kalp atışı duyar öyle gelirsin artık
merhaba canım, deneyimlerime de dayanarak cevap veriyorum. bebek öyle zaten ha diyince olmuyor, beklemek gerekiyor. hele de yaş belli bir sınırı aşınca doğum planlaması da yapılamıyor. Riskli gebelik de artıyor.. Eşin haklı canım bence.Kizlar sanırım artık kaçışın sonu geldi esim artık çok ısrar ediyor cocuk calismalarina başlamak için . Daha ne kadar bekliceksin baksana bitmiyor işte pandemi ne zaman biteceği de belli değil böyle hayat devam etmez yasımız geçiyor zaten zor hamile kalıyorsun neyi bekliyoruz artık diye isyan etti sonundane bilim ya korkularimla baş edemiyorum kendimi bi kısır döngünün içinde hissediyorum surekli . Gelecek yaza şehir değiştiriyoruz tayin isticem ve muhtemelen olacak nasipse ve orda sağlık sektörü burdaki gibi degil hepi topu 1 özel hastane var onda da fiyatlar çok yüksek ve doğru düzgün doktor pek duymadim oraya gitmeden en azindan hamile kalma isini burda halledelim diyo esim nasip olursa cocugumuzla gidelim diyor . Sırada beni bekleyen en acilinden rahim filmi var onu muhakkak çekilmem lazım çünkü kızıma kalmadan önce cekildigimde sag tüpüm tikaliydi muhtemelen o hala tikalidir öbürü de şüpheli o zaman acıktı tek tuple hamile kalmıştım kızıma ama 6 yılda ne değişti görmek lazım belki sol da tıkanmistr 6 yıl içinde bu adetimden sonra gideyim diyorum artık gecistirmenin faydasi olmayacak galiba sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda fikre ve rahatlamaya ihtiyacım var kimseyle paylaşamıyorum
Evet bide bana sor doktorla ön görüşme yaptığımız ertesi gün adet başladı ben hemen tüp bebeğe giriş yapmış oldum 2-3 haftada sonuçlanacak herşeyolsun yine de hızlı bence klomenle falan daha çok uğraşıyoruz
Hadi hayırlısı canım, inşallah süreç senin için su gibi geçer :)Kizlar genetik sonucuna göre doktor gebe kalır kalmaz ilaç kullanacağız dedi. Ultrasonda baktı rahim çok kalınlaşmış adet olur olmaz gel dedi.(Bat yarın)
Kesinlikle katılıyorum, 24 nisan regl başlamıştı, 3. gün ultrason kont yapıldı ve o gün iğnelere başladım. 7 sinde opu oldu, 3. gün embriyosu 10unda transfer edildi. 25inde hamiş olduğumu öğrendim :)Evet bide bana sor doktorla ön görüşme yaptığımız ertesi gün adet başladı ben hemen tüp bebeğe giriş yapmış oldum 2-3 haftada sonuçlanacak herşeyHiç klomen deneme fırsatım olmadı eşimin spermleri sağolsun. Ama sizden biliyorum birincide tutmadığı zaman baya zaman alıyor. Tüp bebek daha kestirme yol zaman açısından.
Birde ilk seferde tutunca daha bir kestirme oluyor.Kesinlikle katılıyorum, 24 nisan regl başlamıştı, 3. gün ultrason kont yapıldı ve o gün iğnelere başladım. 7 sinde opu oldu, 3. gün embriyosu 10unda transfer edildi. 25inde hamiş olduğumu öğrendim :)
evet 2 yumurta toplandı, 1. 3. güne gitti, o da transfer edildi. Şansa işte tuttu. :))Allah sana da nasip etsin :)Birde ilk seferde tutunca daha bir kestirme oluyor.Senin öyle oldu dimi ilk denemede bingo
Oyy çok güzel tek yumurtayla hemdeevet 2 yumurta toplandı, 1. 3. güne gitti, o da transfer edildi. Şansa işte tuttu. :))Allah sana da nasip etsin :)
Teşekkür ederim. CümlemizinHadi hayırlısı canım, inşallah süreç senin için su gibi geçer :)
fotoğraf atar mısın ?Kizlar acil bakar mısınız?!!! Bat yarin demin erken gebelik testi yaptım. Varla yok arasında çizgi var doktor bana hamile olur olmaz ilaç kullanacağız demişti. Sorum şu bu TEST HİC GEBELİK YOKSA GÖSTERMEZ Mİ YOKSA AZDA OLSA NET OLMAMAKLA BİRLİKTE GÖSTERİR Mİ? YANİ NEGATİF DEMEK İCİN CİZGİYİ AZDA OLSA GORMEMEK Mİ GEREK.