Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Çok doğru canım kesinlikle katılıyorum. Daha neler neler var

Merhabalar, bir sorum olacaktı
Geçen ay adetin 22. Gününde progesteron değerim 13.87 çıkmıştı. Bu ay adetin 21. Gününde tekrar test yapıldı fakat 3,5 gibi bir değer çıkmış.

halbuki ovülasyon testinde adetin 12. Günü yumurtlama 13. Günü çatlama görmüştüm. Adetin 17. Gününde ultrosonda doktor kontrolünde de yumurtladığım söylenmişti.
Çok kafam karıştı doktorum benim gördüğüm kistmiş o zaman dedi. Telefonda konuştuk sonucu çok detay da soramadım.

şimdi benim ne yapmam gerekiyor? Progesteron ile ilgili bir tedavi gerekir mi?

Zeki ve sarışın bir bebek istiyorlar..neler yapmışlar, hayretle dinledim....
Çocuğun kaderini ebeveynler belirleyemez. malesef bu tarz insanlar çok yaygın. O ayrı bir birey, onu yönetmek, istediğiniz gibi biri olmasını sağlamak hiç doğru değil. Bu zaten işe yaramaz, çocuk sizden uzaklaşır, size yabancılaşır. Çocuk doğuyoruz ama onun da tercihlerine hayatına saygı duyup yanında yürüdüğümüz takdirde hem daha mutlu bir hayat yaşayacak hem de bizler daha mutlu olacağız.. Psikyatrist çok güzel konuşmuş

Progesteron testi, yumurtlamanın üzerinden 1 hafta geçince yapılır.21.gun denmesinin sebebi 28 günlük klasik donguye göre öyle olduğu için 14 +7 şeklinde.12.gun yumurtlama gördüm diyorsun +7. 19.gun testi vermen gerekirdi.progesteron 7 günde zirvesini yapıp gebelik yoksa azalmaya başlıyor.testi gec verdiğin için öyle çıkmış olabilir gibi geldi bana.bir doktoruna daniş istersen o çok daha iyi bilir.

Birebir yaşayan bir insan olarak bu duaya gönülden amin diyorum hiçbir zaman da isteyen herkese versin diye dua etmem bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…