Ben kullaniyorum gece yatarken alma canim.. ilk ictigimde bulaniyordu ama sonradan alistim herhalde simdi bulanmiyor..Kızlar merhaba omepa q10 kullanan var mı benim resmen midemi alt üst etti ya başka yaşayan var mı bu durumu
Çok doğru canım kesinlikle katılıyorum. Daha neler neler varVaktinizi ayırıp şunu izleyin ya ne kadar garip insanlar var. Bu yüzden Allah her isteyene değil de layığıyla bakabilecek, psikolojik ve fiziksel ihtiyaçlarını karşılayabilecek olana çocuk versin diye dua ediyorum
U Uzaygemisi35 sen özellikle bak
Teşekkür ederimm. Ben de bugün biraz daha erken içtim dünkü gibi olmadı neyseki erken içerim dediğiniz gibi ben de artıkBen kullaniyorum gece yatarken alma canim.. ilk ictigimde bulaniyordu ama sonradan alistim herhalde simdi bulanmiyor..
Zeki ve sarışın bir bebek istiyorlar..neler yapmışlar, hayretle dinledim....Vaktinizi ayırıp şunu izleyin ya ne kadar garip insanlar var. Bu yüzden Allah her isteyene değil de layığıyla bakabilecek, psikolojik ve fiziksel ihtiyaçlarını karşılayabilecek olana çocuk versin diye dua ediyorum
Gundu ışığını kaçırdım şimdi de lamba ışığında çok az belli oluyorfotoğraf atar mısın ?
fotoğraf atar mısın ?
Progesteron testi, yumurtlamanın üzerinden 1 hafta geçince yapılır.21.gun denmesinin sebebi 28 günlük klasik donguye göre öyle olduğu için 14 +7 şeklinde.12.gun yumurtlama gördüm diyorsun +7. 19.gun testi vermen gerekirdi.progesteron 7 günde zirvesini yapıp gebelik yoksa azalmaya başlıyor.testi gec verdiğin için öyle çıkmış olabilir gibi geldi bana.bir doktoruna daniş istersen o çok daha iyi bilir.Merhabalar, bir sorum olacaktı
Geçen ay adetin 22. Gününde progesteron değerim 13.87 çıkmıştı. Bu ay adetin 21. Gününde tekrar test yapıldı fakat 3,5 gibi bir değer çıkmış.
halbuki ovülasyon testinde adetin 12. Günü yumurtlama 13. Günü çatlama görmüştüm. Adetin 17. Gününde ultrosonda doktor kontrolünde de yumurtladığım söylenmişti.
Çok kafam karıştı doktorum benim gördüğüm kistmiş o zaman dedi. Telefonda konuştuk sonucu çok detay da soramadım.
şimdi benim ne yapmam gerekiyor? Progesteron ile ilgili bir tedavi gerekir mi?
Birebir yaşayan bir insan olarak bu duaya gönülden amin diyorumVaktinizi ayırıp şunu izleyin ya ne kadar garip insanlar var. Bu yüzden Allah her isteyene değil de layığıyla bakabilecek, psikolojik ve fiziksel ihtiyaçlarını karşılayabilecek olana çocuk versin diye dua ediyorum
P Pungar35 cnm ben gördüm çizgiyi ne zaman çıktı ilk 10 dk sa umutlanabiliriz cok ugrastirmadn görülen bi çizgi çünkü
[/QUOTE ön onbeş dakika olmuştur. Dün ultrasonda baktı rahim çok kalınlaşmış dedi. Bende bat yarın dedim ondan olduğunu düşündü beta bakalım d medi benimde aklıma gelmedi. Bugün gideceğim bakalım ne olacak
Gözün aydın. Sağlıkla gelsin inşallahKızlar bizim cinsiyetimiz belli oldu bir oğluşumuz olucaak sizinle de paylaşmak istedim
Maşallah tez vakitte sağlıkla kucağınıza alırsınız oğluşunuzu çok tebrik ederimKızlar bizim cinsiyetimiz belli oldu bir oğluşumuz olucaak sizinle de paylaşmak istedim
İnşallahhGözün aydın. Sağlıkla gelsin inşallah
Paşa geliyor demek :) Sağlıkla kucağına al inşallah :)))Kızlar bizim cinsiyetimiz belli oldu bir oğluşumuz olucaak sizinle de paylaşmak istedim
Sağolasın kuzucummPaşa geliyor demek :) Sağlıkla kucağına al inşallah :)))