- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.633
malesef yok canım c kollu, ama görüntü kalitesi falan iyi olan bi yer var orda çekileceğimAnladım, oralari bilmediğimden sessizce uzaklaşıyorum o zaman ama vardır oralarda da da herhalde küçük bir şehir değil sonuçta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef yok canım c kollu, ama görüntü kalitesi falan iyi olan bi yer var orda çekileceğimAnladım, oralari bilmediğimden sessizce uzaklaşıyorum o zaman ama vardır oralarda da da herhalde küçük bir şehir değil sonuçta.
Tüh ya koca şehir İzmir bir tek ist.da mi varmış cok sasirdim şu an.bende hep erteliyordum korkdugum için ama dahaa sabrım kalmadı artık olacağı yok böyle demekki var bişey rahimde falan ki olmuyor diyorum artık.cektircegim bakalım inşallah iyi çıkar.malesef yok canım c kollu, ama görüntü kalitesi falan iyi olan bi yer var orda çekileceğim
Korkma canım hiç korkulacak bişi yok inşallah iyi çıkar sonucunTüh ya koca şehir İzmir bir tek ist.da mi varmış cok sasirdim şu an.bende hep erteliyordum korkdugum için ama dahaa sabrım kalmadı artık olacağı yok böyle demekki var bişey rahimde falan ki olmuyor diyorum artık.cektircegim bakalım inşallah iyi çıkar.
İnşallah canim çok sağol.Korkma canım hiç korkulacak bişi yok inşallah iyi çıkar sonucun
Evetttt dün gittim Sol büyümeye başlamış ama kaç tane var söylemedi sormadım bende. Adet ağrısı oldu normal heralde dedim oda ağrıyı severiz olsun büyüyorlar dedi. İlerde akıntın ağrın artabilir korkma dedi. Gonalf 200 den devam perşembe içinde cetrotide verdiler. Cuma e2 kan tahlili yapacak ve kontrol.Zeymuss0103 Dün müydü kontrolün? Naptın, ne durumdasın?
Kuzum doktor mu tavsiye etti tekrar cekilmeni yoksa sen mi istedin hsg yi kac ay oldu sen cekilelimalesef yok canım c kollu, ama görüntü kalitesi falan iyi olan bi yer var orda çekileceğim
Aa evet akıntıyı söylemeyi unuttum sana. Cetrotide tek gün mü verdiler? Bugün iğnenin kaçıncı günüydü?Evetttt dün gittim Sol büyümeye başlamış ama kaç tane var söylemedi sormadım bende. Adet ağrısı oldu normal heralde dedim oda ağrıyı severiz olsun büyüyorlar dedi. İlerde akıntın ağrın artabilir korkma dedi. Gonalf 200 den devam perşembe içinde cetrotide verdiler. Cuma e2 kan tahlili yapacak ve kontrol.
Olsun akıntı ya çok takmamda ağrı beni bi düşündürdü sen söyleyince rahatladım. Akıntı normal zamandaki yumurtlamada da oluyor bunda daha fazla olur heralde. Cetrotide sadece perşembe günü için verdiler belki cuma günü devam et derler. Bugün 6.iğneyi yapıcam.Aa evet akıntıyı söylemeyi unuttum sana. Cetrotide tek gün mü verdiler? Bugün iğnenin kaçıncı günüydü?
Bende fazla akıntı olmuştu. Ağrıdan da akıntıdan da korkma. Ağrı olunca sıcak falan tutma oraya. Cetrotide bana yumurta toplamadan iki gün öncesine kadar devam ettirdiler galiba. Çatlamayı önlüyor o. Çatlatma iğnesiyle beraber de yaptım yani Cetrotide. İlk yaptığında, yaptığın yerin etrafında yanma, kızarıklık, kaşıntı olursa korkma. 1-2 saat içinde geçiyor. Normal bir reaksiyonmuş o. Bana iğneyi verdiğinde söylemişti hemşire. Oldu gerçekten de. Hatta ben ilaç alerjim var diye panik olmuştum ama çok şükür uzun sürmeden geçtiOlsun akıntı ya çok takmamda ağrı beni bi düşündürdü sen söyleyince rahatladım. Akıntı normal zamandaki yumurtlamada da oluyor bunda daha fazla olur heralde. Cetrotide sadece perşembe günü için verdiler belki cuma günü devam et derler. Bugün 6.iğneyi yapıcam.
başka bi doktora gittim tekrar istedi bu filme bakarak kimse net bir şey söyleyemiyor çünkü, 3 ay falan oldu canımKuzum doktor mu tavsiye etti tekrar cekilmeni yoksa sen mi istedin hsg yi kac ay oldu sen cekileli
Evet hemşire onları bana da söyledi bende opu ne zaman olur tahmini dedim belki pazartesi yapabilir dedi. Çok korkarım ilaçların yan etkilerinden kolay kolay kullanmazdım şimdi mecbur kullanıyorum yan etkileri de çekicez artıkBende fazla akıntı olmuştu. Ağrıdan da akıntıdan da korkma. Ağrı olunca sıcak falan tutma oraya. Cetrotide bana yumurta toplamadan iki gün öncesine kadar devam ettirdiler galiba. Çatlamayı önlüyor o. Çatlatma iğnesiyle beraber de yaptım yani Cetrotide. İlk yaptığında, yaptığın yerin etrafında yanma, kızarıklık, kaşıntı olursa korkma. 1-2 saat içinde geçiyor. Normal bir reaksiyonmuş o. Bana iğneyi verdiğinde söylemişti hemşire. Oldu gerçekten de. Hatta ben ilaç alerjim var diye panik olmuştum ama çok şükür uzun sürmeden geçti
hayırlısı olsun herşeyden önceİnşallah canım ben haftaya tekrar hsg çekileceğim duruma göre laparoskopi olacak benim bakalım bizi neler bekliyor bu süreçte
Her yerde ecomar sonomed var sanki napalım anca bu kadar
Ben de ilaçlardan korkuyorum ama mecbur göze aldık hepimiz. İnşallah uzun vadede de bir şey olmaz ne diyelim :/ Bir dahaki kontrol cuma mı?Evet hemşire onları bana da söyledi bende opu ne zaman olur tahmini dedim belki pazartesi yapabilir dedi. Çok korkarım ilaçların yan etkilerinden kolay kolay kullanmazdım şimdi mecbur kullanıyorum yan etkileri de çekicez artık
Bende onu düşünüyorum kalıcı kist falan yapmasında geçici ya etkileri önemli değil. Evet cuma günü kontrolüm. Seninde cumartesi günü transfer demişti dimiBen de ilaçlardan korkuyorum ama mecbur göze aldık hepimiz. İnşallah uzun vadede de bir şey olmaz ne diyelim :/ Bir dahaki kontrol cuma mı?
Allah korusun. Olmaz inşallah bir şey. Cuma karar verirse cumartesi gece çatlatma iğnesini yaptırır, pazartesi sabah yumurta toplama olur o zaman. Senin hızlı oldu gibi. Ben 11 gün iğne yaptım, 13. gün yumurta toplama oldu galiba. Transfer cumartesi dedi evetBende onu düşünüyorum kalıcı kist falan yapmasında geçici ya etkileri önemli değil. Evet cuma günü kontrolüm. Seninde cumartesi günü transfer demişti dimi
ay şu taze transfer de süreç ne hızlı gelişiyor yaa, şimdi ctsi toplanacak 3-4 gün sonra transferin mi olacak seninBende onu düşünüyorum kalıcı kist falan yapmasında geçici ya etkileri önemli değil. Evet cuma günü kontrolüm. Seninde cumartesi günü transfer demişti dimi