- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
Tamam canım, netice çıksın hayırlısıyla.. o zaman belli olur, devam ederse de mutlaka acil e giderim .Hmm kafana göre kullanma sen yine de. Baktın artıyor lekelenme, o zaman acile falan gidersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım, netice çıksın hayırlısıyla.. o zaman belli olur, devam ederse de mutlaka acil e giderim .Hmm kafana göre kullanma sen yine de. Baktın artıyor lekelenme, o zaman acile falan gidersin
amin canım inşallahİnşallah hayırlısıyla bizde yakın zamanda mucizemize kavuşuruz canım
battan sonra olamaz cunku 5 haftalık görünüyor değerlerim. en gec mayisin ilk haftasi hamile görünüyorum.Siz battan sonra adet görmeden yumurtlamış olabilir ve öyle gebe kalmış olabilir misiniz acaba?
Yine de üzülmeyin ilk aşamalarda sıkıntı olmazmış bahsettiğiniz konular
canım gözün aydın çok sevindimmsenin adına inşallah sağlıcakla al kucağına minoşunu@NealStreet canım, 2. kan sonucum (6 gün sonraki) 4032 çıktı :)) herşey yolundaymış çok şükür :)) Progestan başlattı sabah akşam fitil olarak almalısın dedi. Ultrason için de özel doktora devam edeceksiniz dedi, randevuyu 2 hafta içinde almalıymışım. Ohh çok rahatladım
evet ben gec yumurtladim buyuk ihtimal ama yine de kanda cikmalıymis. cunku cumartesi gunku betam bile 5200 lerde.Ayy Allah korusun canım benim, onun içinde erkenden testler yaptırıyorlar, bebeğin çok büyümeden... İnşallah olmayacak öyle bir durum.. şuan son adet tarihine göre 7 haftalık hamile görünüyorsun. Ama beta değerine göre 5-6 haftalık hamilesin. sonradan yumurtlamış olabilirsin canım. 2 defa ayrı zamanlarda yumurtlanabiliyor. Muhtemelen bundandır.
Böyle bir hesap hiç duymadım cumartesi akşam yaptın iğneyi sonuçta,Yok çatlatma iğnesini cumartesi yaptım ya, ondan 14 gün say dediler o yüzden 8. Gündü, yoksa pazartesi yaptırdım aşılamayı senden 1 gün sonraydı doğru hatırlıyosn, amin ikimiz de görelim inşallah bu Ay pozitifi artık
teşekkür ederim canım benim, seni de hamiş görmek nasip olur inş bizlerecanım gözün aydın çok sevindimmsenin adına inşallah sağlıcakla al kucağına minoşunu
Ayyy ikiz mi.... Hem tesadüf hamişliğini öğreniyorsun hem de ikiz.. 1 taş 2 kuş.. maşallah sana ballısın :)) Sağlıkla gelsin :)))evet ben gec yumurtladim buyuk ihtimal ama yine de kanda cikmalıymis. cunku cumartesi gunku betam bile 5200 lerde.
bugun gittigim doktor kanda cikmama durumu olmadigini testte hata olmus olabileceğini söyledi.
bir de ikiz olabilirmis bugun yolk kesesi de gorundu haftaya kalp atisi duyulacak insallah
Çok şükür. Gözün aydıııın. Progestan korur bebeği, hiç merak etme. İki hafta sonra ultrasonda kese görür, kalp atışı duyar öyle gelirsin artık@NealStreet canım, 2. kan sonucum (6 gün sonraki) 4032 çıktı :)) herşey yolundaymış çok şükür :)) Progestan başlattı sabah akşam fitil olarak almalısın dedi. Ultrason için de özel doktora devam edeceksiniz dedi, randevuyu 2 hafta içinde almalıymışım. Ohh çok rahatladım
Kız geçtiğimiz pazartesi değil ondan önceki pazartesiydi aşılamam, Ne 3. Günü bizim kafalar karıştı iyice, yani 22 mayıs cumartesi iğneyi yaptım, 24 mayısta da aşılamayı yaptırdım, bugün 1 haziran işte , yani iğnenin 10. Günü aşılamanın 8.günü olmuyo mu, ben mi yanlış sayıyorumBöyle bir hesap hiç duymadım cumartesi akşam yaptın iğneyi sonuçta,
Boşver sen daha 3. Günü yeni doldurdun, aşılamadan sonra say bildiğimiz hesaptan git, kafamızı karıştırma
10. Günü de test yap ve çift çizgiyi gör inşallah inşallah inşallah
Tek yumurtan mı gelişmişti canım yoksa çift mi?
Bak gördün mü sen bana demiştin ki "senin transferden 1 sonra gün sonrada ben aşılama olacağım" doğru mu?Kız geçtiğimiz pazartesi değil ondan önceki pazartesiydi aşılamam, Ne 3. Günü bizim kafalar karıştı iyice, yani 22 mayıs cumartesi iğneyi yaptım, 24 mayısta da aşılamayı yaptırdım, bugün 1 haziran işte , yani iğnenin 10. Günü aşılamanın 8.günü olmuyo mu, ben mi yanlış sayıyorum
3 yumurta vardı başta ama sonra biri kayboldu çatladı mı ne olduysa, aşılama öncesindeki son muaynede 2 yumurtam vardı
Eveeet şimdi hatırladım transferden sonra değil, senin yumurta toplamadan 1 gün sonra oldu bnm aşılama, pazar günü toplanmıştı snn yumoşlar değilmi, her gün birbirinin aynısı kuzum karıştırdım hepsini birbirine ya ben yanlış söylemişim ortalık karıştıBak gördün mü sen bana demiştin ki "senin transferden 1 sonra gün sonrada ben aşılama olacağım" doğru mu?
E ben 28 mayıs cuma günü transfer oldumyani 4 gün önce.
Hesaplıyorum hesaplıyorum bir türlü 8. Gün olmuyor. Nasrettin hocaya çevirdin beni Dedim burda bir yerde hata var ya neyse, sonuç pozitif olsun yeter
Aynen şimdiki yazdığın gibiEveeet şimdi hatırladım transferden sonra değil, senin yumurta toplamadan 1 gün sonra oldu bnm aşılama, pazar günü toplanmıştı snn yumoşlar değilmi, her gün birbirinin aynısı kuzum karıştırdım hepsini birbirine ya ben yanlış söylemişim ortalık karıştı
Yumurtlamadan sonra basladi hic kesilmedi yani.. benim beklenen adet tarihim yarin bakalim.. en son pazar gunu test yaptim bisy cikmamisti.. insallah bi ihtimal diyorumMerhaba regl den önce test yapmadım akıntım yumartlamadan sonra basladı sürekli bi bel ağrım var relg geçti test yaptım silik çıktı sonra 2gün sonra kan verdim 742 cıktı 4gün sonra yine kan verdim 4546 cıktı bu şekilde sormak istediklerini sorabilirsin
Haftasonu kismetse testte cikma olasiligi var dimi kismet cnm insallah yerlesmislerdir bebislerin❤Canım ben hep tek transfer istedim ama doktor ille 2 koyacam dedi, yok benimle değil ebriyologla görüşün o durumu dedi, anormal bir durum yoksa biz herzaman 2 tane koyarız şans oranı yüksekliği açısından mış dedi, o gün geldiğinde de etrafta konuşabileceğimiz embriyolog fln bulamadık,çok kalabalıktı merkez. hoop 2 tane transfer ettiler. Ve şu an dondurulmuş yok, son 5. Güne 2 embriyo kalmıştı.
Ben dondurulmuşların tutunma oranını hep daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Taze transfer çift embriyo canım. Nedense pek umudum yok kısmet.
Sağol canım inşallahHaftasonu kismetse testte cikma olasiligi var dimi kismet cnm insallah yerlesmislerdir bebislerin❤
Aynen yumurtlamadan sonra basladı bide cok gögüs hassasiyeti vardıYumurtlamadan sonra basladi hic kesilmedi yani.. benim beklenen adet tarihim yarin bakalim.. en son pazar gunu test yaptim bisy cikmamisti.. insallah bi ihtimal diyorum
kesin olmasa da doktor ikiz olasılığı gördü hayirlisi artik:) allah herkese saglikli ve huzurlu bir hamilelik süreci nasip etsin.teşekkür ederim canım benim, seni de hamiş görmek nasip olur inş bizlere
Ayyy ikiz mi.... Hem tesadüf hamişliğini öğreniyorsun hem de ikiz.. 1 taş 2 kuş.. maşallah sana ballısın :)) Sağlıkla gelsin :)))
Kesin testte bir hata vardır o zaman.. boşver nasıl olsa şuanda hamiş olduğundan eminsin artık, geçmişe takılma :)))
Senin soyledigin doktorlara goruntuyu attim biri bu nasil bi cekim 50 60 yıl önceki cekim teknigi nerede yasiyorsunuz dedi benle dalga gecti t yada tup acikmi kapali mi bu goruntuye bakarak bisey diyemem dedi digeri ise rahim boyutlari normalse sorun yok gayet normal dedisormaktan zarar gelmez canım sor mutlaka