canmm çok tebrikk edrimm Allah sağlıkla kucağına aldırsınn merakımdan habire sana bakıyodum bugun girip giripKızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
Harikaaa biz de bu haberi bekliyodukkKızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
Kızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
Tebrik ederimm kuzumm, cok sevindimmmKızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
Gözün aydın çiçeğim ve bizimde gözümüz aydınKızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
Senin kontrol ne zamandı kuzum naptın gittin mi doktora nasılsınHarikaaa biz de bu haberi bekliyodukkgözün aydın canım çoook sevindim sağlıkla al kucağına inşallah
Cuma günü gittim kuzum bebiş iyiydi çok şükür ufak birkaç tane kanama alanı vardı içeride azcık ona endişelendim 3 hafta sonra falan gidicem bir daha kısmetse. Senin nasıl gidiyorSenin kontrol ne zamandı kuzum naptın gittin mi doktora nasılsın
Şöyle 3 hafta sonra gel diyorlar ya çok pis ayar oluyorum yaCuma günü gittim kuzum bebiş iyiydi çok şükür ufak birkaç tane kanama alanı vardı içeride azcık ona endişelendim 3 hafta sonra falan gidicem bir daha kısmetse. Senin nasıl gidiyor
Benimki beni biliyorŞöyle 3 hafta sonra gel diyorlar ya çok pis ayar oluyorum yabanada 3 hafta sonra gel dedi dayanabilirsem bende 3 hafta sonra gidicem
ben de merakımdan sana bakıyodum sürekli yaKızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
Yaa hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
Kızlar bugün sabah 8den akşam 5e kadar hastanedeydim ve üstümden kamyon geçmiş kadar oldum. Neyse ki bu pıhtılaşma zımbırtısından kurtulmuş oldum. Sürecimi anlatayım herkese fikir olsun diye dedim. Ben üniversite hastanesinde hematolojiye gittim, şehir hastanesi önce Dahiliyeye gitmeyi mecbur tutuyor çünkü. 1 buçuk saat sıra bekledim, sonunda pıhtılaşma testleri yerine normal kan testlerinden istediler. Bunlarda bir anormallik olursa, gerek görülürse diğerlerini isticez öğleden sonra dediler. Gerek görmüşler sağolsunlar. Öğleden sonra yine 2 saat sıra bekledikten sonra testlerin yine tamamını yaptıramadım. Burada hepsine bakılmıyor deyip şehir hastanesi hematolojiye sevk ettiler. Geri kalanları da orada yaptırdım ve mesai saatinin bitmesine 5 dk vardı. Sonra genetik bölümüne gidip form dolduracaksınız yoksa bu testler işleme alınmaz dediler ve mesai saati bitmiştibi asistan buldum nöbete kalmış heralde. Bütün ofisler kapalıydı ama sağolsun formu buldu imzamı aldı. Survivor dım bugün resmen. Allah şu çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah. Doğacak olan minnoşa da buradan sesleniyorum "ben de seni meme diye ağlatmazsam görürsün"
Canım çok sevindim sonunda kavuştunuzKızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
Ay şaka gibi geçmiş olsun cidden devlete gideyim yaptırayım diyordum ama şu anlattıklarından sonra kapısından bile geçmemKızlar bugün sabah 8den akşam 5e kadar hastanedeydim ve üstümden kamyon geçmiş kadar oldum. Neyse ki bu pıhtılaşma zımbırtısından kurtulmuş oldum. Sürecimi anlatayım herkese fikir olsun diye dedim. Ben üniversite hastanesinde hematolojiye gittim, şehir hastanesi önce Dahiliyeye gitmeyi mecbur tutuyor çünkü. 1 buçuk saat sıra bekledim, sonunda pıhtılaşma testleri yerine normal kan testlerinden istediler. Bunlarda bir anormallik olursa, gerek görülürse diğerlerini isticez öğleden sonra dediler. Gerek görmüşler sağolsunlar. Öğleden sonra yine 2 saat sıra bekledikten sonra testlerin yine tamamını yaptıramadım. Burada hepsine bakılmıyor deyip şehir hastanesi hematolojiye sevk ettiler. Geri kalanları da orada yaptırdım ve mesai saatinin bitmesine 5 dk vardı. Sonra genetik bölümüne gidip form dolduracaksınız yoksa bu testler işleme alınmaz dediler ve mesai saati bitmiştibi asistan buldum nöbete kalmış heralde. Bütün ofisler kapalıydı ama sağolsun formu buldu imzamı aldı. Survivor dım bugün resmen. Allah şu çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah. Doğacak olan minnoşa da buradan sesleniyorum "ben de seni meme diye ağlatmazsam görürsün"
Parayı basınca yarım saat bile bekletmiyolar özelde bin TL yi basınca tep tüp kana bakıyor her şey Allah yardımcısı olsun herkesin cidden şu devlet hastaneleri insanı kanser ederMaalesef araştırma devlet hepsi aynı şekilde ilerliyor çin işkencesi gibi aynı ama inatla sabırla beklemekk bir yerde insanı zorluyor ama güzel sonuçlar gelince unutuluyor nedense bende öyle olur hep. Umarım sonucun hayırlı şekilde gelir canım Allah yardımcımız olsun
Parayı basınca yarım saat bile bekletmiyolar özelde bin TL yi basınca tep tüp kana bakıyor her şey Allah yardımcısı olsun herkesin cidden şu devlet hastaneleri insanı kanser eder
Bizim doktorlar akraba falan mı acaba benim doktor da aynı şeyi söylediBenimki beni biliyorönce bir ay sonra desem sana çok gelir dimi merak edersin dedi. Evet dedim bir ay dayanamam o zaman üç hafta nasıl dedi. Üç hafta olur dedim tamam eğer istersen 10 gün sonra kontrol süresi dolmadan gel gösteririm bebişi dedi seni de anlıyorum hareketlerini falan daha görmediğin için daha çok merak ediyorsun dedi. ama ben de 3 haftayı beklemeyi düşünüyorum çok ultrasona girmek de iyi değilmiş dedi bir arkadaşım ama şehir efsanesi olabilir sağlık olsun bir sıkıntı olmasın da dayanırız
Allah bağışlasın kaç haftalık bebisKızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))