Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Cuma günü gittim kuzum bebiş iyiydi çok şükür ufak birkaç tane kanama alanı vardı içeride azcık ona endişelendim 3 hafta sonra falan gidicem bir daha kısmetse. Senin nasıl gidiyor
Şöyle 3 hafta sonra gel diyorlar ya çok pis ayar oluyorum ya banada 3 hafta sonra gel dedi dayanabilirsem bende 3 hafta sonra gidicem

Şöyle 3 hafta sonra gel diyorlar ya çok pis ayar oluyorum ya banada 3 hafta sonra gel dedi dayanabilirsem bende 3 hafta sonra gidicem
Benimki beni biliyor önce bir ay sonra desem sana çok gelir dimi merak edersin dedi. Evet dedim bir ay dayanamam o zaman üç hafta nasıl dedi. Üç hafta olur dedim tamam eğer istersen 10 gün sonra kontrol süresi dolmadan gel gösteririm bebişi dedi seni de anlıyorum hareketlerini falan daha görmediğin için daha çok merak ediyorsun dedi. ama ben de 3 haftayı beklemeyi düşünüyorum çok ultrasona girmek de iyi değilmiş dedi bir arkadaşım ama şehir efsanesi olabilir sağlık olsun bir sıkıntı olmasın da dayanırız

Kızlar bugün sabah 8den akşam 5e kadar hastanedeydim ve üstümden kamyon geçmiş kadar oldum. Neyse ki bu pıhtılaşma zımbırtısından kurtulmuş oldum. Sürecimi anlatayım herkese fikir olsun diye dedim. Ben üniversite hastanesinde hematolojiye gittim, şehir hastanesi önce Dahiliyeye gitmeyi mecbur tutuyor çünkü. 1 buçuk saat sıra bekledim, sonunda pıhtılaşma testleri yerine normal kan testlerinden istediler. Bunlarda bir anormallik olursa, gerek görülürse diğerlerini isticez öğleden sonra dediler. Gerek görmüşler sağolsunlar. Öğleden sonra yine 2 saat sıra bekledikten sonra testlerin yine tamamını yaptıramadım. Burada hepsine bakılmıyor deyip şehir hastanesi hematolojiye sevk ettiler. Geri kalanları da orada yaptırdım ve mesai saatinin bitmesine 5 dk vardı. Sonra genetik bölümüne gidip form dolduracaksınız yoksa bu testler işleme alınmaz dediler ve mesai saati bitmişti bi asistan buldum nöbete kalmış heralde. Bütün ofisler kapalıydı ama sağolsun formu buldu imzamı aldı. Survivor dım bugün resmen. Allah şu çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah. Doğacak olan minnoşa da buradan sesleniyorum "ben de seni meme diye ağlatmazsam görürsün"

Maalesef araştırma devlet hepsi aynı şekilde ilerliyor çin işkencesi gibi aynı ama inatla sabırla beklemekk bir yerde insanı zorluyor ama güzel sonuçlar gelince unutuluyor nedense bende öyle olur hep. Umarım sonucun hayırlı şekilde gelir canım Allah yardımcımız olsun

Ay şaka gibi geçmiş olsun cidden devlete gideyim yaptırayım diyordum ama şu anlattıklarından sonra kapısından bile geçmem

Parayı basınca yarım saat bile bekletmiyolar özelde bin TL yi basınca tep tüp kana bakıyor her şey Allah yardımcısı olsun herkesin cidden şu devlet hastaneleri insanı kanser eder

Parayı basınca yarım saat bile bekletmiyolar özelde bin TL yi basınca tep tüp kana bakıyor her şey Allah yardımcısı olsun herkesin cidden şu devlet hastaneleri insanı kanser eder

Ahhh kuzum Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın onu bilir onu söylerim hep. Para yetişmeyince mahkum oluyorsun. Ben şimdi aşılama olacaktım kaç gün git gel git şu gün gel yok bu ay olmaz adetin bitmiş yok geç olmuş, doktor izinli yok, ameliyathane, 3 aydır oyalamayla geçti. bunları yaşarken sadce doktorlar kendilerinin yorulduğunu düşünüyorlar. Kaç kere Allah biliyor ağlayarak döndüm evime verde Allahım şunlardan kurtar beni diye. Resmen sürünüyorum ama başka çarem yok maelesef.Allah gerçekten yardımcımız olsun hele ki şu pandemi de. .

Bizim doktorlar akraba falan mı acaba benim doktor da aynı şeyi söyledi ama ben sanırım ikinci hafta sonrası gidicem tam 3 hafta beklemicem korkuyorum çünkü rüyalar yakamı bırakmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…