Kuzum valla durumu olan önünden geçmesin, Allah da düşürmesinAy şaka gibi geçmiş olsun cidden devlete gideyim yaptırayım diyordum ama şu anlattıklarından sonra kapısından bile geçmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum valla durumu olan önünden geçmesin, Allah da düşürmesinAy şaka gibi geçmiş olsun cidden devlete gideyim yaptırayım diyordum ama şu anlattıklarından sonra kapısından bile geçmem
Canım benim, kıyamam sana ben.. Allah tez vakitte sana da güzel haberler versin :)))canmm çok tebrikk edrimm Allah sağlıkla kucağına aldırsınn merakımdan habire sana bakıyodum bugun girip girip
Uzaycığım, sen haklıydın, 300 demiştin, hatırladın mı :)) Çok şükür :) İyi ki varsın kuzum :)Harikaaa biz de bu haberi bekliyodukk gözün aydın canım çoook sevindim sağlıkla al kucağına inşallah
Oyyyss.. Bebeğim benimm... Anlamaz olur muyum kuzum :) Melek kaplim :)))Yerim senin hamileliğimi içimdeki sevincimi anlatamam şimdi bir partiyi hak ettin anladın sen beni
Teşekkür edeim canım benimTebrik ederimm kuzumm, cok sevindimmm
Teşekkürler canım, Allah razı olsun :))Gözün aydın çiçeğim ve bizimde gözümüz aydın çokkk sevindimmm sağlıkla ilerlesin İnşaAllah çok mutlu oldum ya
Ayy canım.. Çok teşekkür ediyorum, diyecek kelime bulamıyorum, böyle bir mutluluk tarif edemiyorum :)))ben de merakımdan sana bakıyodum sürekli ya süppper sağlıkla ilerlesin canım
Amin canım, teşekkür ediyorum...Yaa hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Evet canım 1 yıldır ne badireler atlattım biliyorsun, 2 yumurta toplandı, 1 tane sağlam kaldı, o transfer edildi derken ümidim yoktu, Allah ol derse olurmuş :))Canım çok sevindim sonunda kavuştunuz
Teşekkür ederim, şuan değerlere göre 5 in içinde... 4 hafta 3 gün :))) Darısı sana canım :)Allah bağışlasın kaç haftalık bebis
Nicel Taşdemir mi? Eşimin sonuçları morfoloji hesaplamaya yetmişti ama aşılamaya yetmemişti mesela. Yıkama sonrası 2 milyon aslında çok az değil sanki ya eşimin ilk sonucunda da öyleydi gibi kalmış aklımda. Neyse tüpte zaten sayı önemli değil ama moral önemli. Sayı hep daha da düşecek diye düşünme. Eşine takviye kullanmaya devam edebilirsiniz doktorla görüşüp. Biz macun da almıştık. Tüpçü yumurta toplama günü eşimden sperm alana kadar takviye ve macuna devam ettiSonuçları ekledim canım. Reglim bu hafta içi gelecek ve 2.gününe bulursam öngörüşme randevusu alıcam. Bizimde çok apar topar oldu ama bayadır kendimi tüpe hazırladığım için o gün bile başlayabilirim.Aslında devlet baya aklıma yatmıştı ama vakit az sayılar daha fazla düşmeden bunu yapmamız lazım.Bulunduğum şehirdeki Acıbadem hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Doktoru baya iyi diyorlar.
Anasından emdiği sütü karneye bağla. Memeeee diye ağlasınKızlar bugün sabah 8den akşam 5e kadar hastanedeydim ve üstümden kamyon geçmiş kadar oldum. Neyse ki bu pıhtılaşma zımbırtısından kurtulmuş oldum. Sürecimi anlatayım herkese fikir olsun diye dedim. Ben üniversite hastanesinde hematolojiye gittim, şehir hastanesi önce Dahiliyeye gitmeyi mecbur tutuyor çünkü. 1 buçuk saat sıra bekledim, sonunda pıhtılaşma testleri yerine normal kan testlerinden istediler. Bunlarda bir anormallik olursa, gerek görülürse diğerlerini isticez öğleden sonra dediler. Gerek görmüşler sağolsunlar. Öğleden sonra yine 2 saat sıra bekledikten sonra testlerin yine tamamını yaptıramadım. Burada hepsine bakılmıyor deyip şehir hastanesi hematolojiye sevk ettiler. Geri kalanları da orada yaptırdım ve mesai saatinin bitmesine 5 dk vardı. Sonra genetik bölümüne gidip form dolduracaksınız yoksa bu testler işleme alınmaz dediler ve mesai saati bitmişti bi asistan buldum nöbete kalmış heralde. Bütün ofisler kapalıydı ama sağolsun formu buldu imzamı aldı. Survivor dım bugün resmen. Allah şu çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah. Doğacak olan minnoşa da buradan sesleniyorum "ben de seni meme diye ağlatmazsam görürsün"
Yaaaaa zaten koyulaşmadan belliydi ama malumun ilamı oldu bu sonuç da. Çok çok sevindim Gözün aydın Hayırlısıyla, sağlıkla kalp atışını duymak, kucağına almak nasip olsun inşallah. Sen de altın bebek yaptın tek embriyoylaKızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
Bugun 12.gun dimi?? E hayirli olsun bebisin ozaman cok sevindim canim guzel saglikli gunlere birlikte kavusun❤❤Son hali canım
1 hafta sonra kese 2 hafta sonra bebis insallah.. merak bekleyis bitmez bizdeKızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
Yani 11.günün sonu gibi diyelim yarın 12. Gün canımBugun 12.gun dimi?? E hayirli olsun bebisin ozaman cok sevindim canim guzel saglikli gunlere birlikte kavusun❤❤
Öyle oldu galiba, aslında pek ümidim yoktu ama, Allah ol derse oluyormuş.. Ben de girdim tüpçüler arasınaYaaaaa zaten koyulaşmadan belliydi ama malumun ilamı oldu bu sonuç da. Çok çok sevindim Gözün aydın Hayırlısıyla, sağlıkla kalp atışını duymak, kucağına almak nasip olsun inşallah. Sen de altın bebek yaptın tek embriyoyla
haftaya kan vermeye gidilecek, ondan sonrası açıkça bilmiyorum.. Şoku atlatamadık daha :))) Allah isteyenin kucağını boş bırakmasın, emeklerinin karşılığını versin1 hafta sonra kese 2 hafta sonra bebis insallah.. merak bekleyis bitmez bizde
Oyyyss.. Bebeğim benimm... Anlamaz olur muyum kuzum :) Melek kaplim :)))
Bilmukabele pamuğumKarşılıklı canımss senin içinde ben öyle düşünüyorm iyi ki tanıştık. Çok iyi geldik birbirimize.
Ayağımı sürüdüm, bütün tüp ekibini peşime taktım ama o arada ben halay başından kuyruğa sürgün oldum hala bekliyorum ahsdjskdkdjÖyle oldu galiba, aslında pek ümidim yoktu ama, Allah ol derse oluyormuş.. Ben de girdim tüpçüler arasına
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım, en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alacağız, inanıyorum, dua ediyorum
Kocaman Kalp sana.. herkesin umudu oldun ve hala oluyorsun, Allah sana emeğinin karşılığını versin :))Ayağımı sürüdüm, bütün tüp ekibini peşime taktım ama o arada ben halay başından kuyruğa sürgün oldum hala bekliyorum ahsdjskdkdj
İnşallah bir noktada bana da sıra gelecek
Hayırlısıyla canım inşallah hepimiz güzel haberleri paylaşalım, beraber sevinelim, sonları da güzel olsun
11. Gun kesinlikle hic bisey cikmamisti canim 2 kere igne oldum.. 2 sindede 11.gun hic bisey cikmamisti.. cok guzel bide yaptigin gibi cikiyor.. oda cok guzel..Yani 11.günün sonu gibi diyelim yarın 12. Gün canım
Amin canim insallah❤❤Öyle oldu galiba, aslında pek ümidim yoktu ama, Allah ol derse oluyormuş.. Ben de girdim tüpçüler arasına
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım, en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alacağız, inanıyorum, dua ediyorum
haftaya kan vermeye gidilecek, ondan sonrası açıkça bilmiyorum.. Şoku atlatamadık daha :))) Allah isteyenin kucağını boş bırakmasın, emeklerinin karşılığını versin
İnşallh canım bide yarın sabah yapacağım şu an ara ara sağ kasımda sızı ağrı oluyor11. Gun kesinlikle hic bisey cikmamisti canim 2 kere igne oldum.. 2 sindede 11.gun hic bisey cikmamisti.. cok guzel bide yaptigin gibi cikiyor.. oda cok guzel..
Yaa yerim Amin amin inşallah hayırlısıyla hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım.Kocaman Kalp sana.. herkesin umudu oldun ve hala oluyorsun, Allah sana emeğinin karşılığını versin :))
Bu arada tüpten çok korkuyordum.. ben mi diyordum, ama o kadar da korkacak birşey yokmuş... İnancınızı yitirmeyin ve doktorunuza güvenin :)))
Haziranda sende gebeliğe katılıyorsun diğer arkadaşlarda katılıyor aynı zamanda hepinizi bekliyoruz çiçeğimAyağımı sürüdüm, bütün tüp ekibini peşime taktım ama o arada ben halay başından kuyruğa sürgün oldum hala bekliyorum ahsdjskdkdj
İnşallah bir noktada bana da sıra gelecek
Hayırlısıyla canım inşallah hepimiz güzel haberleri paylaşalım, beraber sevinelim, sonları da güzel olsun
Yaaa hayırlı olsun nasıl sevindim inşallah bir gün ben de görürüm böyle bi tahlil sonucu ne güzel ya maşallahKızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
Canım ben bi kaybım olunca şehir hastanesine gittim sabah gitmek lazımmış mhrs den sıra alınmıyor genetik test bölümüne. Gittik sıra aldık kaybım var test yapmak istiyorum dedim tamam dedi aldı tahlilleri gittim iki tüp kan verdim bir ay içinde çıkar dediler hiç öyle kağıt imzala önden normal kan ver olayı olmadı bes dk de bitti isim denebilirKızlar bugün sabah 8den akşam 5e kadar hastanedeydim ve üstümden kamyon geçmiş kadar oldum. Neyse ki bu pıhtılaşma zımbırtısından kurtulmuş oldum. Sürecimi anlatayım herkese fikir olsun diye dedim. Ben üniversite hastanesinde hematolojiye gittim, şehir hastanesi önce Dahiliyeye gitmeyi mecbur tutuyor çünkü. 1 buçuk saat sıra bekledim, sonunda pıhtılaşma testleri yerine normal kan testlerinden istediler. Bunlarda bir anormallik olursa, gerek görülürse diğerlerini isticez öğleden sonra dediler. Gerek görmüşler sağolsunlar. Öğleden sonra yine 2 saat sıra bekledikten sonra testlerin yine tamamını yaptıramadım. Burada hepsine bakılmıyor deyip şehir hastanesi hematolojiye sevk ettiler. Geri kalanları da orada yaptırdım ve mesai saatinin bitmesine 5 dk vardı. Sonra genetik bölümüne gidip form dolduracaksınız yoksa bu testler işleme alınmaz dediler ve mesai saati bitmişti bi asistan buldum nöbete kalmış heralde. Bütün ofisler kapalıydı ama sağolsun formu buldu imzamı aldı. Survivor dım bugün resmen. Allah şu çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah. Doğacak olan minnoşa da buradan sesleniyorum "ben de seni meme diye ağlatmazsam görürsün"
Evet Nicel Taşdemir yarın öngörüşmemiz var bakalım. Yıkama sonrası mı değilmi ben anlamadım. Eşimin kuzeni eşimi ameliyat eden doktora gösterdi sonuçları oda aslında fena değil sayıya takılmasınlar kaliteli sperm artmış demiş. Hızı artmış biraz o yüzden öyle dedi sanırım. Macun bizde de var arada yiyor arı sütü yemişti o bitti. Ama hızı proxeed arttırdı bence. Moraller iyi zaten çok şükür hiçbir zaman diplere düşürmedik nasıl başarıyoruz bende bilmiyorumNicel Taşdemir mi? Eşimin sonuçları morfoloji hesaplamaya yetmişti ama aşılamaya yetmemişti mesela. Yıkama sonrası 2 milyon aslında çok az değil sanki ya eşimin ilk sonucunda da öyleydi gibi kalmış aklımda. Neyse tüpte zaten sayı önemli değil ama moral önemli. Sayı hep daha da düşecek diye düşünme. Eşine takviye kullanmaya devam edebilirsiniz doktorla görüşüp. Biz macun da almıştık. Tüpçü yumurta toplama günü eşimden sperm alana kadar takviye ve macuna devam etti