Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
canmm çok tebrikk edrimm Allah sağlıkla kucağına aldırsınn merakımdan habire sana bakıyodum bugun girip girip :KK70:
Canım benim, kıyamam sana ben.. Allah tez vakitte sana da güzel haberler versin :)))
Harikaaa biz de bu haberi bekliyodukk 😍😍 gözün aydın canım çoook sevindim sağlıkla al kucağına inşallah 🤗🤗
Uzaycığım, sen haklıydın, 300 demiştin, hatırladın mı :)) Çok şükür :) İyi ki varsın kuzum :)
Yerim senin hamileliğimi :KK68: içimdeki sevincimi anlatamam :21: şimdi bir partiyi hak ettin :KK70:anladın sen beni :KK73:
Oyyyss.. Bebeğim benimm... Anlamaz olur muyum kuzum :) Melek kaplim :)))
Tebrik ederimm kuzumm, cok sevindimmm❤️❤️❤️
Teşekkür edeim canım benim :KK74:
Gözün aydın çiçeğim ve bizimde gözümüz aydın 😃 çokkk sevindimmm sağlıkla ilerlesin İnşaAllah çok mutlu oldum ya 😍❤️🌺🌹
Teşekkürler canım, Allah razı olsun :)) :dua:
ben de merakımdan sana bakıyodum sürekli ya 🌸🌸🌸🤩🤩 süppper sağlıkla ilerlesin canım 🌷🌷🌷
Ayy canım.. Çok teşekkür ediyorum, diyecek kelime bulamıyorum, böyle bir mutluluk tarif edemiyorum :)))
Yaa hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin😍
Amin canım, teşekkür ediyorum...
Canım çok sevindim sonunda kavuştunuz 🤗💜
Evet canım 1 yıldır ne badireler atlattım biliyorsun, 2 yumurta toplandı, 1 tane sağlam kaldı, o transfer edildi derken ümidim yoktu, Allah ol derse olurmuş :))
Allah bağışlasın kaç haftalık bebis
Teşekkür ederim, şuan değerlere göre 5 in içinde... 4 hafta 3 gün :))) Darısı sana canım :)

Sonuçları ekledim canım. Reglim bu hafta içi gelecek ve 2.gününe bulursam öngörüşme randevusu alıcam. Bizimde çok apar topar oldu ama bayadır kendimi tüpe hazırladığım için o gün bile başlayabilirim.Aslında devlet baya aklıma yatmıştı ama vakit az sayılar daha fazla düşmeden bunu yapmamız lazım.Bulunduğum şehirdeki Acıbadem hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Doktoru baya iyi diyorlar.
Nicel Taşdemir mi? Eşimin sonuçları morfoloji hesaplamaya yetmişti ama aşılamaya yetmemişti mesela. Yıkama sonrası 2 milyon aslında çok az değil sanki ya eşimin ilk sonucunda da öyleydi gibi kalmış aklımda. Neyse tüpte zaten sayı önemli değil ama moral önemli. Sayı hep daha da düşecek diye düşünme. Eşine takviye kullanmaya devam edebilirsiniz doktorla görüşüp. Biz macun da almıştık. Tüpçü yumurta toplama günü eşimden sperm alana kadar takviye ve macuna devam etti

Kızlar bugün sabah 8den akşam 5e kadar hastanedeydim ve üstümden kamyon geçmiş kadar oldum. Neyse ki bu pıhtılaşma zımbırtısından kurtulmuş oldum. Sürecimi anlatayım herkese fikir olsun diye dedim. Ben üniversite hastanesinde hematolojiye gittim, şehir hastanesi önce Dahiliyeye gitmeyi mecbur tutuyor çünkü. 1 buçuk saat sıra bekledim, sonunda pıhtılaşma testleri yerine normal kan testlerinden istediler. Bunlarda bir anormallik olursa, gerek görülürse diğerlerini isticez öğleden sonra dediler. Gerek görmüşler sağolsunlar. Öğleden sonra yine 2 saat sıra bekledikten sonra testlerin yine tamamını yaptıramadım. Burada hepsine bakılmıyor deyip şehir hastanesi hematolojiye sevk ettiler. Geri kalanları da orada yaptırdım ve mesai saatinin bitmesine 5 dk vardı. Sonra genetik bölümüne gidip form dolduracaksınız yoksa bu testler işleme alınmaz dediler ve mesai saati bitmişti 🤦‍♀️ bi asistan buldum nöbete kalmış heralde. Bütün ofisler kapalıydı ama sağolsun formu buldu imzamı aldı. Survivor dım bugün resmen. Allah şu çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah. Doğacak olan minnoşa da buradan sesleniyorum "ben de seni meme diye ağlatmazsam görürsün" 🙈😁
Anasından emdiği sütü karneye bağla. Memeeee diye ağlasın 😃
Çok geçmiş olsun ya süründürmüşler resmen. İnşallah sonuçlar güzel gelir

Kızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
:KK200:
Yaaaaa zaten koyulaşmadan belliydi ama malumun ilamı oldu bu sonuç da. Çok çok sevindim 🎉🎊 Gözün aydın 😍 Hayırlısıyla, sağlıkla kalp atışını duymak, kucağına almak nasip olsun inşallah. Sen de altın bebek yaptın tek embriyoyla 🤩

Yaaaaa zaten koyulaşmadan belliydi ama malumun ilamı oldu bu sonuç da. Çok çok sevindim 🎉🎊 Gözün aydın 😍 Hayırlısıyla, sağlıkla kalp atışını duymak, kucağına almak nasip olsun inşallah. Sen de altın bebek yaptın tek embriyoyla 🤩
Öyle oldu galiba, aslında pek ümidim yoktu ama, Allah ol derse oluyormuş.. Ben de girdim tüpçüler arasına :KK70:
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım, en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alacağız, inanıyorum, dua ediyorum :KK200::dua::KK74:
1 hafta sonra kese 2 hafta sonra bebis insallah.. merak bekleyis bitmez bizde😋😋
haftaya kan vermeye gidilecek, ondan sonrası açıkça bilmiyorum.. Şoku atlatamadık daha :))) Allah isteyenin kucağını boş bırakmasın, emeklerinin karşılığını versin :dua:

Öyle oldu galiba, aslında pek ümidim yoktu ama, Allah ol derse oluyormuş.. Ben de girdim tüpçüler arasına :KK70:
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım, en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alacağız, inanıyorum, dua ediyorum :KK200::dua::KK74:
Ayağımı sürüdüm, bütün tüp ekibini peşime taktım ama o arada ben halay başından kuyruğa sürgün oldum hala bekliyorum ahsdjskdkdj
İnşallah bir noktada bana da sıra gelecek 🤣
Hayırlısıyla canım inşallah hepimiz güzel haberleri paylaşalım, beraber sevinelim, sonları da güzel olsun 😍

Ayağımı sürüdüm, bütün tüp ekibini peşime taktım ama o arada ben halay başından kuyruğa sürgün oldum hala bekliyorum ahsdjskdkdj
Hayırlısıyla canım inşallah hepimiz güzel haberleri paylaşalım, beraber sevinelim, sonları da güzel olsun 😍
Kocaman Kalp sana.. herkesin umudu oldun ve hala oluyorsun, Allah sana emeğinin karşılığını versin :)) :KK60:
Bu arada tüpten çok korkuyordum.. ben mi diyordum, ama o kadar da korkacak birşey yokmuş... İnancınızı yitirmeyin ve doktorunuza güvenin :)))

haftaya kan vermeye gidilecek, ondan sonrası açıkça bilmiyorum.. Şoku atlatamadık daha :))) Allah isteyenin kucağını boş bırakmasın, emeklerinin karşılığını versin :dua:
Amin canim insallah❤❤

Kocaman Kalp sana.. herkesin umudu oldun ve hala oluyorsun, Allah sana emeğinin karşılığını versin :)) :KK60:
Bu arada tüpten çok korkuyordum.. ben mi diyordum, ama o kadar da korkacak birşey yokmuş... İnancınızı yitirmeyin ve doktorunuza güvenin :)))
Yaa yerim 😍 Amin amin inşallah hayırlısıyla hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım.

Di mi di mi doktordan hsg olmayan ama ona benzeyen ultrason çekiminin sonucunu yazılı olarak alamayışın, sigorta karşılayacak mı karşılamayacak mı endişelerin, ICSI mi olacak IVF mi olacak konuşmaları dün gibi. Şimdi bebiş içinde bileeee 🤰🏻🎈

Haziranda sende gebeliğe katılıyorsun diğer arkadaşlarda katılıyor aynı zamanda hepinizi bekliyoruz çiçeğim 😍🌺

Kızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
Yaaa hayırlı olsun nasıl sevindim inşallah bir gün ben de görürüm böyle bi tahlil sonucu ne güzel ya maşallah 😍
Kızlar bugün sabah 8den akşam 5e kadar hastanedeydim ve üstümden kamyon geçmiş kadar oldum. Neyse ki bu pıhtılaşma zımbırtısından kurtulmuş oldum. Sürecimi anlatayım herkese fikir olsun diye dedim. Ben üniversite hastanesinde hematolojiye gittim, şehir hastanesi önce Dahiliyeye gitmeyi mecbur tutuyor çünkü. 1 buçuk saat sıra bekledim, sonunda pıhtılaşma testleri yerine normal kan testlerinden istediler. Bunlarda bir anormallik olursa, gerek görülürse diğerlerini isticez öğleden sonra dediler. Gerek görmüşler sağolsunlar. Öğleden sonra yine 2 saat sıra bekledikten sonra testlerin yine tamamını yaptıramadım. Burada hepsine bakılmıyor deyip şehir hastanesi hematolojiye sevk ettiler. Geri kalanları da orada yaptırdım ve mesai saatinin bitmesine 5 dk vardı. Sonra genetik bölümüne gidip form dolduracaksınız yoksa bu testler işleme alınmaz dediler ve mesai saati bitmişti 🤦‍♀️ bi asistan buldum nöbete kalmış heralde. Bütün ofisler kapalıydı ama sağolsun formu buldu imzamı aldı. Survivor dım bugün resmen. Allah şu çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah. Doğacak olan minnoşa da buradan sesleniyorum "ben de seni meme diye ağlatmazsam görürsün" 🙈😁
Canım ben bi kaybım olunca şehir hastanesine gittim sabah gitmek lazımmış mhrs den sıra alınmıyor genetik test bölümüne. Gittik sıra aldık kaybım var test yapmak istiyorum dedim tamam dedi aldı tahlilleri gittim iki tüp kan verdim bir ay içinde çıkar dediler hiç öyle kağıt imzala önden normal kan ver olayı olmadı bes dk de bitti isim denebilir 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

• Beğen
Reactions: niw
Nicel Taşdemir mi? Eşimin sonuçları morfoloji hesaplamaya yetmişti ama aşılamaya yetmemişti mesela. Yıkama sonrası 2 milyon aslında çok az değil sanki ya eşimin ilk sonucunda da öyleydi gibi kalmış aklımda. Neyse tüpte zaten sayı önemli değil ama moral önemli. Sayı hep daha da düşecek diye düşünme. Eşine takviye kullanmaya devam edebilirsiniz doktorla görüşüp. Biz macun da almıştık. Tüpçü yumurta toplama günü eşimden sperm alana kadar takviye ve macuna devam etti
Evet Nicel Taşdemir yarın öngörüşmemiz var bakalım. Yıkama sonrası mı değilmi ben anlamadım. Eşimin kuzeni eşimi ameliyat eden doktora gösterdi sonuçları oda aslında fena değil sayıya takılmasınlar kaliteli sperm artmış demiş. Hızı artmış biraz o yüzden öyle dedi sanırım. Macun bizde de var arada yiyor arı sütü yemişti o bitti. Ama hızı proxeed arttırdı bence. Moraller iyi zaten çok şükür hiçbir zaman diplere düşürmedik nasıl başarıyoruz bende bilmiyorum 🌸

X