Hayırlısıyla inşallaaaaahHaziranda sende gebeliğe katılıyorsun diğer arkadaşlarda katılıyor aynı zamanda hepinizi bekliyoruz çiçeğim
Tatlım ben mersinden adanaya gidecek olunca gideyim bir sorayım gibi bir şansım yoktu. Ödünç bir arabayla gidip 1 günde halletmemiz lazımdı. O yüzden randevu almazsam garantisi yoktu yani. Şans biraz da yaa denk geldiğin insanlar falan. Neyse ki halloldu, yorgunluğa eziyete değdi çok şükürYaaa hayırlı olsun nasıl sevindim inşallah bir gün ben de görürüm böyle bi tahlil sonucu ne güzel ya maşallah
Canım ben bi kaybım olunca şehir hastanesine gittim sabah gitmek lazımmış mhrs den sıra alınmıyor genetik test bölümüne. Gittik sıra aldık kaybım var test yapmak istiyorum dedim tamam dedi aldı tahlilleri gittim iki tüp kan verdim bir ay içinde çıkar dediler hiç öyle kağıt imzala önden normal kan ver olayı olmadı bes dk de bitti isim denebilir
Bozmayın bozmayın öyle devamEvet Nicel Taşdemir yarın öngörüşmemiz var bakalım. Yıkama sonrası mı değilmi ben anlamadım. Eşimin kuzeni eşimi ameliyat eden doktora gösterdi sonuçları oda aslında fena değil sayıya takılmasınlar kaliteli sperm artmış demiş. Hızı artmış biraz o yüzden öyle dedi sanırım. Macun bizde de var arada yiyor arı sütü yemişti o bitti. Ama hızı proxeed arttırdı bence. Moraller iyi zaten çok şükür hiçbir zaman diplere düşürmedik nasıl başarıyoruz bende bilmiyorum
Uzatıcam çekicem, Uzatıcam çekicemAnasından emdiği sütü karneye bağla. Memeeee diye ağlasın
Çok geçmiş olsun ya süründürmüşler resmen. İnşallah sonuçlar güzel gelir
Oh onu da yap. Her şeyi yap. Hsg power'ı da al arkana. ZatenUzatıcam çekicem, Uzatıcam çekicemtatlım inan öyle bi moddayım ki, sorun çıksa da üzülmicem. Sadece çaresini bileyim ve uygulayayım. 2 ay sonra da rahim filmimi çektirip kafamı rahatlatıcam inşallah
Hahaha aynen hsg promosyonu var gibi valla yaptırmayan kalmasın aplalarOh onu da yap. Her şeyi yap. Hsg power'ı da al arkana. Zatenminseo girişe tabela astıracak yakında: "MASKESİZ VE HSG'SİZ GİRİLMEZ!"
800binden 3 milyona çıkıp takviyelere rağmen 2 milyona düşmesi çok garip. Bazıları 5 milyondan 80 milyona çıkarttık falan diyor nasıl oluyor anlamadım. Biz ittire kaktıra 3 milyon yapmıştık oda düşmüş. Ha bide eşimin üroloğu da tüp bebek yapsınlar artık demiş. Nicel Taşdemir beğeniliyor garantici bir doktor diyor gidenler. Bakalım yarın neler olacak. Yazarım burayaBozmayın bozmayın öyle devamEvet hızı iyi gerçekten. Sayı da çok değişiyor hatta sonuçlar genel olarak çok değişiyor zaman içerisinde. Neye bağlı ben hiç anlayamadım. Nicel Taşdemir'i burada çok görüyorum, gidenler yazıyor hep. Ne diyecek bakalım bize de yaz görüşmeden sonra, güzel haberlerle geeel
Ben öyle çok şey okudum ki. Aynı kişinin kısa süre içinde birden yükselip sonra düştüğü de, sadece beslenme değişikliği ve takviyeyle hep yükseldiğini de, stresten üç günde sıfırlandığını da... Bize de ürolog ve kadın doğumcular aynı şeyi söylemişti aon sonucu görünce. Tüpçüyle de görüşün de bakalım ne diyecek. Mikroenjeksiyon mu olacak diye de sor istersen sonra kafan kurcalanmasın. Bazı merkezlerde IVF ve ICSI fiyat farkı oluyormuş sanırım800binden 3 milyona çıkıp takviyelere rağmen 2 milyona düşmesi çok garip. Bazıları 5 milyondan 80 milyona çıkarttık falan diyor nasıl oluyor anlamadım. Biz ittire kaktıra 3 milyon yapmıştık oda düşmüş. Ha bide eşimin üroloğu da tüp bebek yapsınlar artık demiş. Nicel Taşdemir beğeniliyor garantici bir doktor diyor gidenler. Bakalım yarın neler olacak. Yazarım buraya
28. haftadayım ama hala ekstra bişey olmazsa ayda bi kere gel diyo doktor. Covid dolayısıyla olabilir. Ama 30. haftadan sonra sıklaşabilir belki.Şöyle 3 hafta sonra gel diyorlar ya çok pis ayar oluyorum yabanada 3 hafta sonra gel dedi dayanabilirsem bende 3 hafta sonra gidicem
Bende mide bulantısı baş dönmesi de yapmıştı bunlardan farklı olarak. Fitil olarak kullanırsanız belirtileri daha az hissedersiniz.Kızlar iyigeceler, pazartesi sabah aşılamamı oldum Ve progestan hap başladık sabah akşam, yumurtalıklarda ara ara ağrı ve sütlü kahverengi akıntı oluyor, ilaçtan mı bu acaba, bir de progestan çok uyku ve sersemlik halsizlik yaptı, sizde de olmuşmuydu
Senin gibi o haftalarda olmak istiyorum çiçeğim ya MaşaAllah sana28. haftadayım ama hala ekstra bişey olmazsa ayda bi kere gel diyo doktor. Covid dolayısıyla olabilir. Ama 30. haftadan sonra sıklaşabilir belki.
Bende mide bulantısı baş dönmesi de yapmıştı bunlardan farklı olarak. Fitil olarak kullanırsanız belirtileri daha az hissedersiniz.
Benim doktorum hap olarak içmeme izin vermedi tansiyon düşüklüğü sürekli uyku hali halsizlik gibi etkileri olur dedi ve fitil olarak kullandırdı halada devam ediyorum sabah akşam fitil olarak kullanıyorum kuzum doktoruna sorup fitil olarak kullanabilirsin sende. Hayırlı olsun bu arada İnşaAllah tutar aşılamanKızlar iyigeceler, pazartesi sabah aşılamamı oldum Ve progestan hap başladık sabah akşam, yumurtalıklarda ara ara ağrı ve sütlü kahverengi akıntı oluyor, ilaçtan mı bu acaba, bir de progestan çok uyku ve sersemlik halsizlik yaptı, sizde de olmuşmuydu
rahim büyüyor çok normal canımKızlar ben 7+5 oldum ama bu hafta hep belim ağrıyor iş yerinde çok zorlanıyorum
Yaşayanların bilgisi var mı bu haftalarda bel ağrısı çok olması normal mi acaba bide kasıklarda hafif baskı oluyor normal mi
Bu kadar bel ağrısı normal diyorsun yani kuzum dimirahim büyüyor çok normal canım
rahim büyüdükçe gerilen kaslar belde ağrı yapıyormuş canım doktorlar bu şekilde açıklıyor ama dayanılmaz ağrı ise yine sor sen ben hiç hamilelik yaşamadığım için bu kadar uzun süre bilmiyorum şimdi tam olarakBu kadar bel ağrısı normal diyorsun yani kuzum dimi
Gebelik var gibi kuzumÇatlatma iğnesi 12. Günüm sizce kızlar
Çok aşırı şiddetli değil kuzum ama çok rahatsız ediyor beni işimde sürekli masa başı şekilden şekile giriyorum bel ağrısındanrahim büyüdükçe gerilen kaslar belde ağrı yapıyormuş canım doktorlar bu şekilde açıklıyor ama dayanılmaz ağrı ise yine sor sen ben hiç hamilelik yaşamadığım için bu kadar uzun süre bilmiyorum şimdi tam olarak